Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ernő Földes

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miközben Budapestet ismét eldugítja az autóáradat és úgy kell minden P+R parkolófejlesztés, mint egy falat kenyér, a MÁV a budapesti elővárosi vasutak egyik legforgalmasabb állomásán, Monoron lezárta az eddig több száz autós által használt rakodóterületét a lakosság elől. Mivel azt eddig semmi másra…..
A Tabán. Girbe-gurba utcácskák, kiskocsmák, macskakövek és lépcsők… Valamikor ezt jelentette ez a szó. De honnan is ered ez a kifejezés? És pontosan mit is jelent? Budapest egyik legmisztikusabb és legkultikusabb része: a Tabán, vagy más néven Rácváros. Ez a városrész számtalanszor átalakult az…..
“Török pénzen, török megrendelésre, a török dicsőségre minaretet terveznek építeni Szigetváron, merthogy a régi romjai sértené a török vendégek érzékenységét. ... És Zrínyi emléke? Az utolsó 800 magyar és horvát keresztény lemészárolt emléke? Ők, tisztelt uraim, pont azért védték és védenék ma is…..
Tisztelt Miniszterelnök Úr! Az elmúlt két hétben az Ön kormánya még a leghűségesebb Fidesz hívek számára is visszatetsző, borzalmas tetteket hajtott végre. Eljött az idő, hogy szembenézzen eddigi teljesítményével és eljött az idő, hogy a magyarok újragondolják viszonyukat a hatalommal, és az…..