Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tiha Hmt

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdemes már ma megismerkedni az anyagok szupermenjével, mert az elkövetkező 20-30 évben gyakran fogunk találkozni vele. Egy szót mondok: grafén De mi is az a grafén? Próbáltad gyerekkorodban a nápolyinak óvatosan leapplikálni egy-egy rétegét? Ha ugyanezt a grafittal teszed meg,…..
Győri Gyufalevelek Áder tanára 2014.01.13 23:55:56
Ma beszélgettem vele. Nem csak az elnöknek, de más kiválóságnak is tanára volt. A szó nemes értelmében, ha még létezik ilyen. Meg még vagy ezernyi okos embernek a Révai Gimnáziumban. Nem csak nyelvet és földrajzot, de ami még ennél is több, emberséget tanított nekünk. Nekünk,…..
Tiha Hmt 2014.01.24 19:54:25
@Fábián György: Mint, bagolykilincses.. tisztellek.de: olyan kormány a világon nincs , amely nem hibázik.... a végső célt kell,látni...a hegy csúcsát kell nézni..több oldalról lehet közelíteni..ha 1 kuplerájt örököl az ember, ott a madám nem avval kezdi, hogy kikiáltja a demokráciát.angolok 330 éve abba élnek.. Churchill -t mégis elzavarták.. magyarok még nem éltek soha demokráciában..
Tiha Hmt 2014.02.18 11:28:53
@nzs555: T.C. HA konkrétumot írnál,, megköszönném...--- mert a komment ,nagyon média ízű ... oly példa kellene amit Ön a saját bőrén tapasztalt..
Aki először hall róla, annak sokkszerű élményt jelent. Olyat, mint amikor kiderül: nincs is Mikulás. Aki egy kicsit elmélyed a témában, az boldog mosollyal mélázik el a lehetőségen: mégis van. Aki pedig komolyan kezd el gondolkozni a kérdésen, az elsősorban a megvalósíthatóság…..
Tiha Hmt 2014.01.12 07:26:24
@Morgan kapitány: heles. akár ... úgy ís mondhatnám.. igaz.
Majdnem minden nagy magyar etnikailag más csoportból jött, állítja az Ausztráliában élő Forgács József szociálpszichológus. Magyarországot mégis a kizáró, retrográd nacionalizmus jellemzi a befogadó nacionalizmus helyett. A NOL TV felvétele a Tranzit Caféban…..
Győrben volt egy vár. Az ország történelmében nem kis szerepet töltött be, Bécs elővára, Európa védőpajzsa volt. Egy szerencsétlen katonai döntés folytán török kézre került 1594-ben, majd 1598-ban sikerült egy bravúros csellel visszafoglalni alig 12 óra alatt. A jelenlegi…..
Herczog Edit MSZP-s EU képviselő elvégezte, befejezte, pontot tett arra amit, a FIDESZ hónapok óta mond, vagyis bebizonyította, vagy inkább elárulta, bevallotta, hogy a TAVARES JELENTÉS előkészítésében az MSZP teljes mellszélességben részt vett, harcolt annak…..
Nem akarnak egy "tahó, náci, lenyúló, kizsákmányoló és diktatórikus" világban élni - mondá Vadai Ágica, Fletó új szívszerelme... Látod Ágica! Azért álltok egy százalékon, mert az emberek tényleg nem akarnak ilyen világban élni!..
Most kicsit más lett a helyzet, de mint láthattuk, már aki volt olyan perverz és megnézte ezt. Gordon, most belelépett. Illetve újból, mert már egyszer benne volt, de annyira jól érzete benne magát, hogy a kényszer és egyéb késztetés miatt megint nyakig merült bele. Azt mondták…..