Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bornemisza Márió

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
István Lenovo Ideapad laptopja már többször megjárta a lengyelországi szervizt, mire felfogták, hogy mi a hibája. Igaz ehhez egy külön üzenetet kellett a gép belsejében hagynia papíron. Viszont amire ezt a küldetést megoldották, lett új: 2011. augusztus 25-én vásároltam…..
Bornemisza Márió 2013.04.28 02:40:46
Sajnos én is szívtam egy lenovo z570-el és a lengyel szervízzel :/ 1.-re mikor lküldtem minden simán gyorsan ment vmi oknál fogva mikrofon/kamera vagy hangszóró csere illetve hdd csere volt és egy oprendszer újrateepítése eredeti verzióre mert másik verziót tettem rá igen ám de mikor megjött kb 4munkanap után bekapcsoltam minden oké működik itt jött a hiba 3hete észrevettem hogy rossz az illesztés a szellőzőnyílásnál és egy kis pöcök megtört a szélénék a zsanértakarónál belül hívtam is másnap őket mert este vettem észre erre 2nap mulva jön a futár képeket kértek emailben előtte. Rá 3-5 napra hívtak élettársam vette fel beszélt velük nem voltam telefon közelben hogy 116 euro a javítás mert saját hibából adódóan alakult ki keddi nap volt mondta élettársam akkor küldjék vissza mert nem fizetünk ennyit azért mert elbaszták meg miért mi fizessünk mikor nem nyúltunk bele(megjegyzem nem szedtem szét sose illetve ők szerelték utoljára szét kellet szedni a hangszóró/mikrofon/kamera cserére elkapkodták a szerelést nem vállalják fel a saját hibájukat a panasz levelemre, hogy bizonyítsák már azt be hogy szétszedtem vagy azt hogy nem e a kollégájuk kapkodta el e az összerakást és az ő hibája de bezzeg nem reagálnak) utána másnap hívtam őket mire véljem annyit mondtak, hogy nem tudnak mit tenni a szervíz ennyit küldött el, hogy saját hibából adódóan alakult ki és keddi napon feladták! Rá 3napra hívtam megint hol a gép?? erre anyit mondtak javítják!!??? megszakad a vonal visszahívom erre másik koléga mondta, hogy nincs javítva erre mondtam neki hogy is van az, hogy öossze vissza beszélnek egyiknap feladták másiknap javítják most meg ott a gép még de nincs javítva mondtam küldjék vissza össze vissza beszélnek erre pénteki napon adták át az UPS futárnak szállításra mit hétfőn meg is kaptam rá 13 napra majd 2hétre 1 nap hián javítatlanul. Most meg a töltőből hallok sercegést sistergést nem tudm mit tegyek hívjam őket vigyem el megkérdzni egy pc üzletbe hogy helyén való e várjak 2 hetet a javításra cserére megint elbasznak valamit?? Az a gond hogy nem tudunk ez ellen mit tenni nincs ki foglakozzon a sok panasszal pedig kellene máshogy álnának a javításhoz és kicsit több infot küldenének az ügyfélszolgálatnak is mert össze vissza beszélnek!!! FELHÁBORÍTÓ én úgy tudtam megbízható márka tévedtem??!!
Bornemisza Márió 2013.04.28 02:46:57
@Ágnes Bognárné Kovács: Hello elmondja, a hibát és azt mit mondtak miért a maga hibája? Elrontják csak azért hogy ne ingyen legyen a javítás 1. még ingyen a többit meg már pénzért válalnák csak jobb ezt így közölni: a meghibásodást a felhasználó hibájából adódóan nem javítottuk, illetve árajánlatott nem fogadta el???