Regisztráció Blogot indítok
Adatok
polkiop

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lászlót azzal a szöveggel rázta le az Allianz Biztosító, amikor a szomszéd ház teteje egy közepes viharban rászakadt az autójára, hogy a tető jó állapotú volt: 2013.08.10.-én anyósomnál töltöttük a hétvégét Öskün, ez egy kis bakonyi falu. Földrajzi elhelyezkedését…..
polkiop 2014.03.13 21:11:05
@Seggturkász Agyturkász:

Felelősségbiztosítás:
A biztosító köteles helytállni a biztosított helyett minden olyan esetben ahol, a magyarországi törvények szerint a biztosítottnak kártérítési kötelezettsége áll fenn.
Egyszerűbben: ha a teljesen hibátlan tetőt az iszonyatos szél lefújja ebben az esetben a tulajdonos felelőssége nem áll fenn.
Szerintem a konkrét esetre a CASCO lenne jó.
Rengeteget olvastam a témáról és nem olyan könnyű megszabadulni ettől a sunyi dögtől, főleg, ha az egész szervezetedben szétterjedt. Bármikor, akár egy antibiotikumos kezeléstől is, erőre kaphat a candida pl.:a bélrendszerben és évekig tartó kínzását vérvétellel sem lehet…..
polkiop 2013.04.27 22:49:07
@Lángharcos: Röviden.
Jelszó "tejmentesség".
A marhahús (tejben, tejporban, kolbászban, marhazselatin, marhazselatinból készült gyógyszerkapszula, tejsavót tartalmazó margarin), a laktóz. MINDEN ami bármilyen kis mennyiségben tartalmaz szarvasmarha eredetű anyagot.
A legegyszerűbb teszt:
Étolajon zöld-fűszerekkel pirított csirkemell, rizzsel vagy főtt krumplival. Gyümölcs bármennyi. Más nem....
Semmi itóka csak víz.
Kb. 2 hét alatt észlelned kell a javulást.
2 hét után először egyél meg egy kanál cukrot (ha nem vagy cukorbeteg) többet nem beszélsz cukor által okozott betegségről.
Ha jelentős javulást észlelsz, nagyon vigyázz a ételféleségek visszaállításával (nincs ember aki kibírná!!!), mert vannak olyan allergének, amik fogyasztás után 3-4 nap múlva okoznak tüneteket.
Remélem megpróbálod!