Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lagarderlovag

0 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem mondanám, hogy összefutott a nyál a számban a miniszterelnök úr "Boldog Húsvétot" feliratot viselő, Facebook-fotón közzétett sonkája láttán, de tény, hogy visszás érzések kerülgetnek ezzel az ünnepi, fanatikusoknak minden bizonnyal szívet-lelket melengető, az alkalomhoz…..
A műsorvezetők, és most nem az Obersovszky-iskola diákjaira gondolunk, hanem a valódi tévésekre, bármilyen kevés is legyen belőlük, szóval a műsorvezetők akkor követik el a legnagyobb hibát, ha egy interjúra, beszélgetésre olyan prekoncepciókkal ülnek le, amiken képtelenek vagy…..
lagarderlovag 2014.04.10 00:12:21
@CounterS: figyu neked az igazi neved nem kiszel tünde??:):):):) na szépen feküdj le aludni mert holnap nyűgös leszel az oviban..pedig oda kell figyelni ...tudod holnap érdekes dolgokról tanultok....lepkékről bogarakról arról hogy miért süt a nap meg hogy az emberek jók stb stb....doktor úr!!! elmehetek? dehogy elmehetek..elmebeteg!!!!
"A Fidesz-KDNP olyan átütő erejű győzelmet aratott, amelynek jelentőségét ma még fel sem lehet mérni.Magyarország ma a legegységesebb nemzet Európában." - mondta tegnap éjjel Orbán a győzelmi beszédében.Az "átütő erejű győzelem" azt jelentette, hogy elveszítették a 2010-es…..
lagarderlovag 2014.04.07 20:40:59
@SohaMike: az öltözetéről??? mesélj már kicsi rigó..az meg milyen ??? a fideszes szerkó????normális erő.hm.....aki együttműködik a balos bagázzsal....na majd felébredtek..vagy nem...
lagarderlovag 2014.04.07 20:44:59
@tobeor: csalt????? na magyarázzd már el nekem hogy hogy? de...tudod az a csalás ami nem megengedett....azt meg a többség dönti el hogy mi a frankó......értitek liberális meg bolsevik stb polgártársak....a szabályok makacs dolgok...nem csak akkor kell alkalmazni őket ha nekünk jó.....
A tegnapi választást a Fidesz a világ minden választási rendszerében megnyerte volna. Nagyon komoly többsége lenne a korábbi magyar rendszerben is, és a tisztán arányos rendszereket leszámítva minden vegyes szisztémában övé lenne az abszolút többség. Olyan demokratikus…..
lagarderlovag 2014.04.07 15:33:31
@iii: elvtárs!!! ha elapad az epeömlésed akkor gondolkozz egy kicsit azon hogy mi is vót 2006 ban...nem arra értetted??:):)
persze most fáj...vegyél nagy levegőt nyugodj meg!!
tudod az a baj a tiféle demokratákkal hogy addig van demokrácia amig a tömeg azt gondolja amit ti....ha nem akkor megtévesztett csöcselék..szánalmas barmok vagytok....ha belehuztok 2018 ban akár 30 százalék is összejöhet....mármint a jobbiknak:):):):)
Válasszunk Diktatúrát akarunk? 2014.03.23 12:32:42
Putyin egy diktátor. És akkor mi van? Népszerű, támogatott, megválasztották. És a legfontosabb az, hogy mivel arra számolhat, hogy marad nincs rajta hatalmas nyomás, hogy a bukás esetére félretegyen. Annál inkább tudja, hogy a vagyona, országa, akkor ér neki is a legtöbbet, ha az…..
Azt megszokhattuk, hogy Hajdú Péter és Puzsér Róbert egymást anyázza a facebookon, sőt, a cicaharc néhol egészen szórakoztató is tud lenni. Arra is volt már példa, hogy valami fajsúlyosabb médiaszemélyiség, újságíró, sőt tán még politikus is véleményt nyilvánított a…..
Úgy véljük, hogy a kirekesztő beszédnek egyfajta kultúrája kezd meghonosodni Magyarországon. Egyre nagyobb a társadalmi támogatottsága azoknak a politikusoknak, közgondolkodóknak, akik különböző társadalmi csoportok másokkal való egyenlőségét megkérdőjelezik. Célunk, hogy…..
A melegekhez, LMBT emberekhez szóló elképzeléseikről vitatkoztak csütörtök este a demokratikus ellenzéki pártok. A Fideszt és külön a KDNP-t is hívták, de ők nem akartak részt venni. Ezzel több százezer szavazónak üzenték meg, hogy nem kívánnak nekik egyenlő jogokat…..
lagarderlovag 2014.03.07 22:26:52
@aritus: figyu..te be vagy gombázva....vagy sok bélyeget nyalsz...milyen családról beszélsz??? na figyelj lassan irom hogy legyen időd felfogni............egy család= egy nő /az anya/ egy férfi/az Apa/ egy gyerek/vagy több/.....más felállás nem család ....hagyományos értelemben...persze lehet változtatni PL: egy férfi még egy férfi egy kecske egy gyerek egy görény..stb...
Elnéztem ezt az elegáns, öltönyös, nyakkendős egyént a Ma Reggel stúdiójában, hallgattam megfontolt szövegét. Néztem, és hallgattam, és egyre kevésbé értettem, mi bajunk is van nekünk ezzel a fess fiatalúrral, mi az, ami miatt nem is oly rég például Angliában is akkora…..
lagarderlovag 2014.03.01 19:00:51
@dr kíváncsivagyok: te most besütiztél begombáztál vagy józanul irsz ilyen egetverő baromságokat???
relative kérdezem:):)
Lázár Jánosnak nem csak rosszul esett, hogy a Mazsihisz nem fogadta szívesen a kormány gigantikus méretű történelmi hazugságait, de még ezt is találta mondani: a Mazsihisz ultimátuma (a Szabadság térre tervezett emlékmű ügyében) többekben aggodalmat kelt, és "nem befolyásolja…..
lagarderlovag 2014.02.26 09:37:34
@Gérard Duchemin: kedves honfitársam:):) már ha itt élsz ebben a megcsonkitott magyarhonban..van az agyadban még hely vagy mindenhol nácik vannak? nácinácinácinácináci????
csak hogy tudjuk...zsidó-e vagy? na nem mintha baj lenne...csak miheztartás végett....mert ha esetleg az akkor ha valoban ennyi itt a náci akkor gyorsan indulj meg israel felé....csupán önvédelemből..ez ésszerű nem? de jo ha tudod ott is sok ám a nem zsidó...van kb 4.5 millió arab...ugyhogy az sem teljesen kóser...
lagarderlovag 2014.02.26 10:47:25
@camilló: azt tanultad..na igen én meg azt tanultam ill tanitották hogy a hős szovjet hadsereg felszabaditott..meg pl azt hogy darwin megmondta a frankót..ha neked azt tanitják hogy sajtból van a hold akkor biztos trapista...na akkor meséld már el hogy mi dönti el a hovatartozást?? kiváncsian várom a tudományos magyarázatot...érdekes felfogás miszerint a születésünk egyszer determinál egyszer meg nem..épp annyira amennyire a az elméletnek szüksége van rá....igenis a genetika döntően befolyásol..tudom tudom farkasból meg lehet bárány.....
lagarderlovag 2014.02.26 11:01:25
@camilló: osztán miből gonolod??? mellesleg ebbe most nem érdemes belemenni...de ha kicsit jobban körülnézel és gondolkodsz akkor rájössz hogy elég ingatag az öreg darwin okossága....maradjunk annyiban hogy egyik megoldásra sincs egzakt bizonyiték..ugyhogy max döntetlen:)
Tegnap volt időm megnézni a két "évértékelő" beszédet. Egyik se volt igazán évértékelő, hanem inkább kampánynyitó beszéd. Hogy a politikusok átkeresztelik az ilyen beszédet, illetve egészen más célra használják fel őket, az baj, de nem katasztrófa. A katasztrófa…..
lagarderlovag 2014.02.19 10:27:41
@dr kíváncsivagyok: hehe téged szopatnak....kis kiváncsi:):):)
Végre itt a friss kutatás, s ahogy azt várni lehetett, szarik a nép magasról Paksra is, profin időzítették a lopós Simont, Viktor előnye még nőtt is. Ez a választás rég eldőlt, regéltünk már róla párszor, de nagyjából most vált az eredmény biztossá. És ez így van jól,…..
lagarderlovag 2014.02.14 15:28:12
@félázsiai 2llkedő: biztos ittál valamit..vagy józanul tudsz ilyen hülyeséget irni????
Y-GEN Ez nem az én világom. 2014.01.20 11:01:36
Ezen a felvételen Orbán Viktor vall jövőbeli terveiről 1989-ben. Beszél édesapjával helyenként viharos kapcsolatáról, focikarrierjéről, Simicskáról, valamint politikai és tudományos ambícióról is. Ami számunkra igazán érdekes lehet, az a következő gondolata: "Tehát az,…..
lagarderlovag 2014.01.20 23:02:03
@alte trottel: hehe..nos te vagy elmebeteg vagy hogy ilyen baromságot leirsz...vagy -és ez a valószinübb-egyszerűen ennyi eszed van....nagyon érdekes hogy a kritizálok döntő többsége bátor mint a cigány lova...ért a focihoz...de tornábol fel volt mente..már ha érted miről beszélek...
1981.01.01 - Karen Elaina Price 1981.02.01 - Vicki Lynn Lasseter 1981.03.01 - Kymberly Herrin 1981.04.01 - Lorraine Michaels 1981.05.01 - Gina Goldberg 1981.06.01 - Cathy Larmouth 1981.07.01 - Heidi Sorenson 1981.08.01 - Debbie Boostrom 1981.09.01 - Susan Smith 1981.10.01 - Kelly…..
Kétségtelen, hogy a hétvégi, huzatos kárpát-medencei történések sorában a Székelyek Nagy Menetelése nevű demonstráció kiemelt helyet foglal el. A Kökös és Bereck nevű települések - azaz Gábor Áron születési helye és hősi halálának helyszíne - közötti, körülbelül 55…..
lagarderlovag 2013.10.28 01:35:45
@vasmargitt:az a szomorú hogy ilyen véglények is beszélik a magyar nyelvet....élj sokáig nyomorult....
Orbán Viktor tegnap bejelentette a rezsiháború éve jön. Az elképzelése lényege, hogy a Fidesz jót akar az embereknek mindenki más rosszat, ezért a mindenki mással leszámolunk. Ebben az elképzelésben pedig a jó maga a rezsicsökkentés. Pedig igazából a rezsicsökkentés nem is…..
lagarderlovag 2013.09.17 01:03:07
@ügyfélszolgálatos: okoska ne ezzel a nyalós szöveggel gyere ez nem érv...mond a megoldást .....ja az nincs....mellesleg a benzines problémádból fizeti az állam az idióta liberális segélyeket..ami persze nagyon igazságos....na várom a megoldást...de valami frankót...
lagarderlovag 2013.09.17 01:24:23
@ügyfélszolgálatos: nos ezen a rávilágitáson lehetne polemizálni...de hagyjuk...a z alternativ megoldásokra lennék kiváncsi..mi lenne a megoldás..valami uj..mert ugye a régi dolgok nem müködnek...talán ebben megegyezhetünk...vagy nem?:)
Az adósságcsökkentéssel és a versenyképesség növelésével ellentétben a dohánypiac újraosztását sikerült véghezvinniük. Gondolod hagyják, hogy beleköpjön a levesükbe a NÉP? A Kúria helybenhagyta az OVB döntéseit a dohánytermékek árusításával kapcsolatos…..
lagarderlovag 2013.09.16 01:28:02
@P.Freddy: szerintem vegyél be valami nyugtatót...félek stroke-ot fogsz kapni ha ennyire behergeled magad:) be sem adták????
én is mindig izgulok hogy hátha én nyerek a lottón...ja hogy nem is játszottam??? a nyúl bennt van mi meg kinnt?? erre az aproságra nem is gondoltunk...te a holdon élsz??? nincs olyan pályázat ahol nem nyernek csokosok...de nem kevesen ugy nyertek hogy semmilyen hátszelük nem volt...fülig jimmy óta tudni: kockázás nélkül nincs üzlet...
lagarderlovag 2013.09.16 01:32:14
@Kim Јong Un: honnan????