Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Great Cornholio

0 bejegyzést írt és 3020 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egészségünk megóvása alap esetben egyszerű; titka az egészséges étrend és a rendszeres testmozgás. Ha viszont mozogni nincs időd (vagy legalábbis ezt hazudod magadnak), és többnyire egészségtelen ételekkel tömöd magad, akkor időnként szükséged lehet egy alapos BÉLTISZTÍTÁSRA! Hogy erre kinek,…..
A rák kapcsán számos (súlyos) tévhit él az emberek fejében, ezek közül szedtünk össze néhányat. 10. Csak egy rák létezik Valószínűleg a legsúlyosabb tévhit a rákkal kapcsolatban, feltehetőleg a "rákgyógyszer" képzete szülte, ha létezik egy gyógyszer, akkor bizonyára a betegségből is egyetlen egy…..
Great Cornholio 2016.08.19 13:17:10
@midnight coder: és megérkezett az első fogyatékos. Ha létezne gyógymód bármennyi elkérhetnének a gyógyszergyártók és azt meg is kapnák. Ami nem garantálja, hogy később obb nem jön elő újra. Az a kis hatásfok a műtét és kemoterápia. Kurvara nem kerül milliókba a kezelés. Kivéve ha retard homeopátiás gyogyóssal van dolgunk. Na az az igazi lehúzás.
Magával ragadott az EB futball hangulat a magyar válogatott mérkőzéseinek láttán. MTI Fotó: Illyés Tibor Kíváncsian vártam a Németország-Olaszország negyeddöntős meccset. Gondoltam, mint kezdő focirajongó megnézem magamnak azt a híres német focit, amelynek szervezettségéről, teherbírásáról, és…..
Rendszerint visszatérő téma, hogy a kenyér mennyire fér bele a diétánkba. Nagyon sok helyen olvasom, hogy azzal kezdik a diétájukat, hogy elhagyják a kenyeret és "egészségesen" próbálnak táplálkoznak. Mit jelent, az hogy egészséges? Nagyjából azt, hogy változatosan eszünk, a…..
Great Cornholio 2014.10.26 08:37:13
@prolee: Aki szerint az eszem az egyetlen helyes verzió az csak Pesti ember lehet. Mellesleg nézz utána hogy mi a különbség a mellett és a mellet között, meg fogsz döbbenni.
Meg kell hagyni, az új évezred első évtizedében elég sok kiváló alkotás született, és itt nem csak a filmekre gondolok. Egy új korszak jött, ahol Hans Zimmer vált egyeduralkodóvá, és lépett egy olyan szűk elit társaságba, ahol csak a legnagyobb zeneszerzők mulatnak.…..
Great Cornholio 2014.10.20 14:53:31
A Joel Silver név elsőre talán nem mond sokat a mai filmrajongóknak, pedig a szakállas úriember volt egykor az akciófilmek atyaúristene. A 48 órától a Mátrixig tucatnyi örökös kedvenc elkészülte fűződik hozzá, azonban nem csak produceri munkássága, hanem a temperamentuma is maradandó nyomot hagyott…..
Azt, hogy mi az egészséges, a fantáziátokra bízom, tudom, ez mindenkinek mást jelent, de gondolom abban egyetértünk, hogy az egészséges az általában a megszokottól elrugaszkodott, nem a meki, nem a rántotthús, nem a sültkrumpli és a lángos, tehát valamilyen extra igény.  Egy…..
A blogunkon közel két hónapig elérhető volt egy szavazás, "Melyek a kedvenc naturista helyeid, ahol legszívesebben töltöd az időd?" címmel. Itt olvasóink szavazhattak, hogy hol töltik legszívesebben meztelenül az idejüket. Ez alapján összeállítottuk a TOP5 legnépszerűbb…..
Great Cornholio 2014.07.04 16:32:12
@==T==: Arra, hogy reggel mielőtt ilyen helyre mész, jó alaposan kivered magadnak.
Ki gondolta volna, hogy az Apocalyptica által már velőig rágott csontot valaki újra sikerre tudja vinni. Pedig a 2Cellos megcsinálta. A Luka Šulić és Stjepan Hauser alkotta duó szekere már fut egy ideje, de akkor lettek tényleg híresek, mikor a Smooth Criminal című Michael…..
Great Cornholio 2014.02.24 08:31:26
@Alhazred: Tehát ha jól értem, szerinted minden műfajból egyetlen előadónak szabad lenni, mert azok eredetiek, a többi meg szar másolat. Elég egysíkú lehet a zenei ízlésed.
Rászántam magam végre én is, pár napja bevásároltam egy fekete 16GB Nexus 5-öt. Néhány észrevétel pár nap használat után.  Amikor telefont vásárolunk, az egyik első, amire odafigyelünk - még bekapcsolás előtt - a telefon borítása. Milyen érzés kézben tartani. A Nexus…..
Great Cornholio 2014.02.13 09:03:58
@Oscee: Azt azért hozzátenném, hogy a Nokiánál nem csak a pixel számít, hanem a minőségi fényképezéshez a minőségi alkatrészek, és messze a legerősebb szoftveres támogatás. a Lumia 920-as 8 Mpixeles fényképezőteljesítményét bármelyik Androidos csoda teljesítményével összevetni, olyan, mintha 1 kg kaviárt összevetnék 1 kg kutyaszarral, mondván mindkettő 1 kg. De az egyterű Androidos júzer csak annyit lát, hogy nekem is nyáóc megápixél, akkor mit vág fel a hülye Nokia.
Üdv Harcosok! Mivel a 40. íráshoz érkeztünk, gondoltam valami emlékezetessel rukkolok ki. A téma, az edzés minősége, az edzés erőssége. Itt nem feltétlen csak a gyúrásra, konditermi edzésre gondolok, lehet ez bármilyen sport. Az emberek zöme, érdekes módon hamar akar…..
Great Cornholio 2014.02.11 12:53:03
@Kivagyokén: Ugyanezt mondom és vallom én is, remélem átjött. :)
Great Cornholio 2014.02.11 14:30:58
@Laci Ifj Moldván: Nekem többedjére is az jön/jött át az írásaidból, hogy aki csinálja, az csak jól csinálja különben magára vessen ha megdöglik, v egyenesen dögöljön meg. nem éppen építő jellegű blog.

Kérlek szépen személy szerint fogyni szeretnék olyan 10 kg illetve szálkásodni, némi sportmúltam így 30 után még hagyott némi nyomot. De mivel aszthmás vagyok és a futást mint olyan a tüdőm nem bírja helyette erőltetett gyaloglást biciklit és lépcsőzést használok. Az izületeim szarok, gyerekkorom óta, ezért guggolás és fekvenyomás sajnos kiesik. Egészséges hozzávalókat eszem (nádcukor, kókuszzsír, teljes kiőrlésű cuccok).
-Most jönne a kérdés, mivel gasztronómiailag nem szeretnék, túrón sajton csirkemellen, műzlin élni illetve szeretem, a zöldséget gyümölcsöt, és a változatos étkezést, mit javasolnál nekem edzéstervileg és étkezésileg hogy ez a leghatásosabb legyen?

(jelenleg 2 nap edzés (súlyzó+gépek és utána 40-50 perc kardio) 1 nap pihi van)
Great Cornholio 2014.02.11 14:55:49
@Laci Ifj Moldván: remélem megjön :)
A filmsztárok élete nem csak party és mese, néha nem elég a tehetségüket odatenni egy-egy filmben, hanem muszáj brutális diétákkal megszabadulni, vagy éppen magukra szedni jó néhány kiló zsírt, vagy izmot. A mai posztunkban megnézzük, hogy kik voltak azok a sztárok, akik…..
Máté élete első tíz hónapjában négy különböző helyen élt, mire a gyermekvédelem gondoskodásából visszakerülhetett saját családjához. A másodfokon eljáró hatóság megállapította, hogy a családot megfelelő indokok nélkül tették ki traumák sorozatának. Egyedi esetről van szó, vagy rendszerszerű hibáról?…..
A fattyú Havas Jon és a cinikus törpe, Tyrion Lannister után valószínűleg mindenkinek a riadt hercegnőből sárkányszelídítő, barbár királynővé érő Daenerys Targaryen a kedvence a Trónok harcából. A szerepre sokáig a Tudorok egyik sztárja, Tamzin Merchant volt esélyes, akit…..
Great Cornholio 2012.06.17 20:13:50
@Hamlet: örögbefogadott, bazzeg a g nincs a k mellett
Tisztelt munkahelyi terror jogi tanácsadó. Irányadó segítségüket kérném. A helyzet meglehetősen érdekes problémákat vet fel. A munkahely egy szociális intézmény, melyben fogyatékosok élnek.  A dolgozók többsége olyan magatartással él a néhány munkatársa felé, melyet…..
Great Cornholio 2012.05.02 12:29:37
 ..
Great Cornholio 2012.02.28 20:52:20
@egy új nik a sok között: Az a 3 hónap 2 sincs, az is főszezonban, tehát dupla áron nyaralsz plusz az előzőekben felsoroltak. illetve, hülyék, mint te nem lehetnek tanárok.
Ördöglakat Holdbéli kiszorító 2012.02.05 17:02:00
Sokak szerint akkor jó egy játék, ha nemcsak egyszer lehet összerakni vagy szétszedni, hanem sok feladvány tartozik hozzá. Ezek között legyenek könnyebben is, nehezebbek, sőt akár szinte megoldhatatlanul bonyolultak is. Nem árt, ha a szabályok sem bonyolultak, akár gyerekek is…..
Great Cornholio 2012.02.06 14:42:03
@gyomirtó: Jogos, kösz. :) Az én algoritmusok a legrövidebb úton való mozgást részesíti előnyben, még ha többet is kell mozogni. :)
Great Cornholio 2012.02.06 19:11:30
@Gál Péter F.: Lusta népség a kommentelő. :) ha írsz ki versenypéldákat, akár fénykép formátumban megoldjuk. :)
Great Cornholio 2012.02.14 08:38:37
Tavaly a Volkswagen vitte a pálmát a mini Darth Vaderrel, vajon idén mi ütött a legnagyobbat? Melyik az a reklám az amerikaifutball nagydöntője alatt levetített, mintegy 46 percnyi kisfilmből, ami leginkább elnyeri a comment:com legendásan kritikus szemű olvasóinak tetszését? A…..
Az a belga Frank de Bleeckere vezeti a keddi BL-elődöntőt, aki a tavalyi Barcelona-Inter-elődöntőben hagyott mély nyomokat maga után, és nyilván az akkor az olaszok kispadján ülő Mourinhóban is. Két pillanatot idéznénk fel gyorsan az elődöntő visszavágójából: de Bleeckere…..
Great Cornholio 2011.05.02 08:30:16
@holor: Azért a szakértő többség = barca szurkolók. :) Hogyne lett volna szabályos, a bal keze véletlenül teleportálódott a hasa elé mikor látt a hogy jön a labda. Az egyetlen Bl szezon volt az utolsó 5 évben, mikor a írói csalás ellenére nem jutott tovább a barca.
Elkezdődnek a csatározások a tavalyelőtti év legjobb bajnokságában is. Ahogy már az elmúlt évek során megszokhattuk, az átigazolási időszak lezárása nem esik egybe az idény kezdetével, vagyis a konkrét erővonalakat még nagyon nehéz meghúzni. Így az első pár forduló…..
Ahogy azt tavaly Benő mondotta volt, lassan beköszönt a vadászszezon, mikor Pampalini is csak kapkodja a fejét, egy szintre süllyed a Bild és a Guardian. Ki kivel ebédelt, látták-e Gerrardot Madridban, ezermilliót költ-e a Citeh, lebegtetés, ársrófolás, találgatás, varia. A…..
Great Cornholio 2010.07.27 13:16:58
sportgeza.hu/futball/2010/07/27/megszunik_a_43_eves_olasz_birozos_tevemusor/

Miket nem talál az ember az Index főoldalon. Igazi gyöngyszem. Főleg, ahogy a Juvera utal. :DD
Great Cornholio 2010.07.27 13:20:47
@Great Cornholio: Nem is a tizi döntötte el a bajnoki címet, hanem hogy 11el több Juve játékos fejezte be a meccset mint kellett volna. :)
Great Cornholio 2010.07.28 22:52:59
@popp: Fasza a sorsolás, a 3. körben nem játszunk senkivel. :D
Most, hogy Iniesta lövésének híre a legeldugottabb halászfalvakba is eljutott, lassan ülepedni kezd a futballáradat méteres hordaléka. Azon túl, hogy rendszeresen naplóztak, csodáltak, ekéztek, az NST szerzői megpróbálják egyenként szétbontani és összerakni a világbajnokságot.…..
Great Cornholio 2010.07.14 08:19:03