Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Deepthroat

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
         Állítólag egyszer megkérdezték Nadia Comanecit, hogy vajon nagyon nehéz dolog-e dupla hátraszaltót ugrani a gerendán.  Nem -  válaszolta Comaneci - az vagy könnyű vagy lehetetlen.          Schiff András is így van…..
Deepthroat 2013.12.24 11:29:41
@Pan Modry: "Annyiban igaza van Schiffnek hogy jellemzo a magyarok jelentos reszere, hogyha szoci elkotelezett, akkor elnezi a szocik szarsagait, ha meg fidesz elkotelezett, vedi a fidesz szarsagait.
Ha a magyarok ezt nem turnek, nem lehetne megcsinalni."

Egészen pontosan így van!

Számomra felfoghatatlan miért és hogyan lehet lemenni olyan szellemi mélységekbe ahol egy párt, vagy politikus bármilyen cselekedetéért Sir Galahadként áll ki valaki!!

Miként lehet valaki annyira ostoba és együgyű, hogy BÁRMELYIK oldal mellé kritika és feltételek nélkül odaáll és minden áron védi? Könyörgöm végre fel kéne fogni, hogy míg innen lentről a küldetéstudatos szerecsenmosdatók és kiválasztottjukat testükkel és elméjükkel védők mindent megtesznek a kiválasztottjukért, addig a favorizált párt/politikus a felismerhetetlenségig leszarja a létezésüket is.

Bárkit és bármit beáldoznak azért hogy elérjék amit ők akarnak, semmi és senki nem drága pillanatnyi érdekek mentén. Ha az elmúlt pár évben ez nem esett le valakinek akkor teljesen igaza van Schiffnek!!!

A belső kör érdekei mentén pillanatok alatt engedik el akár a saját csapatukba tartozó emberek kezét és teszik tönkre az életét. Nézzétek meg Horváth András ex fidesz tag és ex NAV dolgozó esetét! (csak hogy friss példát említsek)

Teljesen mindegy hogy amit kipakolt az ember az igaz vagy nem, abban a pillanatban ahogy a belső kör érdekeit veszélyeztette, az egész gépezet ellene fordul és minden szinten ellehetetlenítették heteken belül.

Schiffnek igaza van abban, hogy mi az itthon maradott kritikátlan magyarok tesszük ezt magunkkal. Patriótának lenni azt jelentené, hogy a KÖZSZOLGÁK beleértve a politikusaink nem tehetik meg azt, hogy így a fejünkre nőnek mert nem hagyjuk!

Nem Schiffre kell itt dühösnek lenni oldaltól függetlenül! Nem róla szól az egész könyörgöm! Itt arról van szó, hogy mi magyarok oldaltól függetlenül nem tűrjük/bírjuk a kritikát és nem önvizsgálattal vagy a kritika mondanivalójával foglalkozunk, hanem 5 éves gyerek módjára sértettségből/dühből válaszolunk még az előtt, hogy egyáltalán letisztáznánk, hogy a kritika jogos e és van e jelentése a saját egyéni viszonylatunkban.

Ne az öreg zongoristára legyünk dühösek hanem saját magunkra, hogy kritikátlanul lenyelünk bármit ha a kedvenc politikusunktól jön, és képtelenek vagyunk az önreflexióra és önkritikára.

Ezért tart itt ez a szerencsétlen ország Fletóstul, Orbánostul együtt.
Deepthroat 2013.12.24 12:35:05
@Herr SturmLikudnik: "ha valaki x témában y országgal szemben hiperérzékeny, de z országgal szemben nem, azt úgy híjják, kettős mérce, álszentség

adhatod a hülyét, én élvezem továbbra is :D"

Sírvaröhögős, hogy nem fogod fel! Schiff magyarként aggódik a magyarokért némi puskaporos dühvel, hogyan és miképp érzed relevánsnak más országok bevonását ebbe a kérdésbe? Mert másokért nem aggódik/dühöng? Ha kirgiz lenne a kirgiz demokráciáért és a kirgizekért aggódna! Vagy úgy gondolod, hogy bármit változtatna azon amit nekünk és rólunk magyarokról mond,ha mellékesen felszólalna az angolok nacionalizmusa ellen???

Nem baj ha leszid minket az óvónéni ha pistikét is leszidja???

:D
„És tudod Mazsu volt a behajtó – tehát oda kellett hordani a lóvét, de megmondom őszintén, becsületszavamra, nem hazudok – 100 millió forint lett elhordva. Úgy zsebbe. De ezek lenyúlták simán, ezek nem adtak oda senkinek semmit” Sej, lassan olyan evidencia lesz a fenti…..
Deepthroat 2013.09.25 12:57:58
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Gratulálok neked és a jobbiknak is ehhez a Sherlock Holmest megszégyenítő dedukciós mesterműhöz.

Amíg még meleg a téma esetleg te és a vona féle bohócegyleted is mondjuk elcsúzdázhatna egy kis menedzsment tréningre különös tekintettel a beruházások, a pénzügyek, politikai 1x1, valamint az asset management területének alapos áttanulmányozásával.

A Szocik/Bolsik/Mszp/Ballerek vádolgatása a multik kiszolgálásával és azok szekerének tologatásával, szimpla sötét tudattalanság Gábrielem! Az a banda az állami vagyon és az állami működtetés és központosításban hisz, törikönyvet mikor láttál utoljára?

A multik és a piacgazdaság támogatása és előnybe hozása klasszik jobboldali törekvés és érték. Ehhez képest lődd be a mondanivalód, hacsak nem azt akarod eladni itt nekünk, hogy a Szocik/ballerek tuladonképp jobboldaliak és a jobboldaliak az államosítgatás mániával pedig balosok.

Ugye emlékszel a "Ne azt nézzék mit mondok, hanem mit csinálok" mondatra!

Namostan akkor most a fidesz a baloldali államosító párt és a rohadt multi és tőketámogató mszp a jobber?

Hogyan fogja ez kivenni magát amikor nálatok ezt mondta az egyik okosember?

"Rogán: Most kell kétharmadba betonozni a rezsicsökkentést, amíg van kétharmad
én (bekialbál):Félsz, hogy nem lesz?
Gaudi: Nyugodj meg Gáborkám, velünk lesz meg
én: WTF fej
Gaudi: Akkor lesz itt rend!"

Most akkor a Jobbik csatlakozik/csatlakozott a kommer tempóban államosító fideszhez? (költői kérdés ne erőltesd meg magad a válasszal)

A "Günther bevásárolta magát 50ft-ért és kiszáll 150-ért" hasonlatod is csodálatos tudatlanságról ad tanúsítványt.

Günther megvette 50ft-ért akkori árfolyamon a szoci/kommer időből itt maradt infrastruktúrát ami minden szempontból elévült,pazarló és veszélyesen alultervezett volt, erre a Günter befektetett bele pár tíz/száz millió eurót és modernizálta fejlesztette mind technológiai mind geográfiai értelemben olyan üzleti terv/megtérülés alapján ami 10-20 évre szólt. Ennek a vállalati hitelezési,megtérülési mutatóival egyetemben.

Te együgyüen azt gondolod, hogy Günter beleült a jóba 50ft-ért és most kiszáll 150-ért röhögve 3x haszonnal miután felsőpacsizot viktorral.

Alapvető befektetési, pénzügyi, fejlesztési, vállalatépítési tételekkel szemben vagy tudatlan.

Radikáljobb veszi észre? Lol ember!! Kire gondolsz a 64 vármegyés karikásostor pattogtató Zagyvára, a rúdon pörgő jóemberre vagy morvaira esetleg a betért zsidógyerekre aki szarik rátok izraelből?
Deepthroat 2013.09.25 14:42:08
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Oh kérlek, hát hogy a vérbe ne írnák ha te kéred!

Idéznék arról, hogy miért jutott be a Jobbik:

"20 év 20 évért"
"Elszámoltatást"
"megtisztítjuk budapestet a politikusbűnözőktól,és a korrupciótól"
"Véget vetne az élősködésnek" szúnyogos falragaszok

Stb stb a kampány idején 2010-ben..

Ebből megvalósult a nagy sötét semmi! Ellenben volt pornósgárdista,rúdtáncos,Morvai,Zagyva(mire gondoltatok, de most komoylan..), Szegedi Csanád és a vééégtelen baromságok halmaza. Az eredeti kampány ígéretekből nem maradt semmi csak egy kis náculás itt ott, zsidózás a parlamentben és a türhő széljobber kissebség alázás.

Az eredmény az lett, hogy a parlamentben a Jobbik a csendes őrült frakció, mint anno a MIÉP és a FKGP volt. Majd Viki előszed titeket 2014-ben ha szüksége lesz rátok koalícióra a többségért aztán dob mint ahogy Csurkával és Torgyival tette.

Ennyi!
Magyarország nem jóléti állam, hanem munkalapú társadalom, a cél az ötmillió adófizető, 2013-14-re pedig Magyarország ismét a régió éllovasa lehet Orbán Viktor szerint: " (...) a magyar kormány úgy döntött, a jóléti állam helyett munkaalapú gazdaságot épít, (...)…..
Deepthroat 2013.09.18 15:01:12
@morgás joga mindenkit megillet: Az egész kormánykomm totál bullshit!

A tények!

www.vg.hu/lapokkepek/cikkek/27000/27549_ados.jpg

2010: 4,48 millió adózó befizetett 1859 milliárd SZJA-t.

2012: 3.77 millió adózó befizetett 1498 milliárd SZJA-t.

Kiesett 710 ezer SZJA befizető és ezzel együtt 361 milliárd SZJA bevétel (go go 1-2 kulcsos), mindezt úgy, hogy közben kivezették a szuperbruttót ami emelte a 2012-es adóbevételeket 7% körüli szinten.

Amire rohadtul kíváncsi volnék az az, hogy az a 285 ezer ember aki 2010-ben kvázi összedobta az SZJA bevétel majdnem egészét most hol van, illetve hányan maradtak ebből a csoportból alkalmazásban és nem utolsó sorban az országban.

Verdikt: Orbánék a versenyszféra brutális leírtásával 2012-re kb 20%-át vesztették el a 2010-es adóbefizetők számának, tippre ez a szám tovább csökken nagyobb százalékban a 2013-as évben.

adatok: kormány.hu és www.napi.hu/ado/itt_a_magyar_csucsfizetes_havi_63_millio_forint.564423.html
Deepthroat 2013.09.18 15:20:06
@morgás joga mindenkit megillet: Ezt már nem is írtam bele, mert annyira kicseszettül könnyű célpont. Plusz az én általam írottakba max annyira fér bele, hogy ezen emigránsok nagy része a jól fizetett nyelvet beszélő diplomás multi munkaerő aki valószínűleg abba a 285e emberbe tartozott aki kvázi befizeti az SZJA-t.
Deepthroat 2013.09.18 15:43:57
@Szelid sunmalac-Elmeny designer: A baráti társaságom kb 40%-ban tette ugyanezt, az itthon-maradottak nagy része ezt fogja tenni ha 2014-ben marad a fidesz. Hozzátenném egyikük sem a mercis vállalkozó típus hanem többdiplomás, nyelveket beszélő értékteremtő szakember.

Sajnos meg kell érteni, hogy ez a réteg ma magyarországon nem kívánatos, mert véleménye van, tájékozott és nem eszi meg az előre megcsócsált politikai maszlagot ergo nem formálható alakítható, fanatizálható politikai érdekek mentén.

A szomorú az, hogy nekünk kell mennünk és nem azoknak akik miatt ide jutott az ország.
Újabb fejezettel bővült az Orbán Viktor Barátait Megsegítő Különös Véletlenek Példatár. A lex Járai, lex Borkai - és hosszan sorolhatjuk még - után a kiválasztottakat rendszeresen megsegítő Nemzeti Véletlen ezúttal a takarékszövetkezeti bizniszben érdeket Videoton…..
Deepthroat 2013.07.05 07:56:49
OV nem azért nem ment Kínába, mert annyira rohadtul meg kellett szavazni a Tavares jelentés ellenjólmegmondását a parlamentben. Az egyetlen ok amiért itt maradt az a takarékszövetkezet einstand lenyúlás útjában lévő Káder János bukkanó leküzdése.

A Tavares jelentés mint olyan egy billog amit rásütöttek a Magyar Kormányra, nem a népre vagy az országra hanem csak és kizárólag OV kormányára. Ez egy elég fontos momentum aminek a súlyát érdemes nem elfelejteni.

Innentől lesz roppantul érdekes Morvai "Loco" Krisztina viselkedése és tevékenysége a jelentés tárgyalása közben. Külső szemlélő számára szerintem nem tűnt fel, hogy a hölgy nem a Fidesz, hanem egy másik párt tagja, hiszen úgy kontrázott Orbán alá, hogy bármely menő cigányzenekar kontrása elégedetten csettintett volna némi szakmai féltékenység árnyékában.

Visszatérve a témára és Fabius írására nekem egy észrevételem és javallatom van a Fideszhívők felé!

Nézzétek meg OV mit csinál Demjánnal és Csányival! Gondoljatok bele kik ezek az emberek és milyen politikai erőt képviselnek a vagyonukkal és befolyásukkal.

Simán beáldozza őket az érdekeikkel egyetemben mivel most úgy hozta a sors, hogy a "belső kör" valamely tagja épp a TSZövetkezeti szektort nézte ki magának. Ne felejtsük el, hogy a fent említett két ember valószínűleg elég vastagon finanszírozta OV & Co 8 éves illegalitásban eltöltött anyagi vesszőfutását.

Mindezek ellenére most a főni úgy döntött, hogy fontosabb a belső kör akarata és nagyon durván mélyen húsbavágóan hazavágja az érdekeltségeiket beáldozván őket a saját érdekei érdekében. Kivéve persze Garancsi Istvánt, mert a Vidi az ugye a Vidi és az szent dolog.

Innentől kedves Fideszhívők gondoljátok át, hogy mit is jelent az, hogy két ekkora hatalmú emberen csak így átgázol OV mindenféle félelemérzet és probléma nélkül. Nem kis támogatói voltak ezek a pártnak és most félredobja őket miután lerabolta őket. Innentől nem nehéz átgondolni, hogy az átlag magyar fideszhívő állampolgár mekkora értéket képvisel a párt és annak vezetője szemében.

Semekkorát! Beáldozható,kifosztható, huszadjára is lerabolható! Ti kedves Fideszhívők pedig ezt az embert és pártját támogatjátok azt gondolván, hogy "Ő" veletek és értetek van!!

A valóság az, hogy "Ő" nincsen senki mással csak a "belső kör" érdekeivel és embereivel. Mindenki más ebben az országban be és feláldozható ennek a körnek a fennmaradása és gyarapodása érdekében ebben az országban.

"Ő" már rég nem az emberekkel van (talán sosem volt) "Ő" a hatalommal van és azokkal akik hozzásegítik a hatalom megszerzéséhez és megtartásához.

És ti kedves Fideszhívők erre fogtok szavazni 2014-ben és a jövőtöket ennek az embernek a kezébe adjátok.
Deepthroat 2013.07.05 08:30:17
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Balavány mi? Meg libsik mi?

Aranyapa le kéne ficcenni erről a "mi magyarok vagyunk, mert kumiszba forgatott nemezkalapban hátrafelé nyilazunk a vak komondoron" érvrendszerről mert rettentően fáradt már a sztori.

Balavány a kutyát nem érdekli pár begőzölt hülyén kívül, kb annyira véleményformáló mint egy kiköpött rágó az aszfalton.

Ellenben!

Javasolnám neked és a jobber plénumnak is, hogy kattanjatok le a nemzeti szakráliákkal való takarózásból. Tudod mindenkinek aki ebben az országban él vagy magyarnak vallja magát ugyanúgy joga van hozzájuk mint nektek.

Rohadtul gyenge és legalább annyira idegesítő, hogy a népnemzeti tollassüveges oldal, úgy kezeli a magyarságot jellemző szakráliákat mintha az az ő és nem az egész magyarság tulajdona lenne.

Mi a jó büdös magyavizsla székletért kell nektek minden lehetséges alkalomkor minden lehetséges módon ezekre a tárgyakra/dolgokra hivatkozni és úgy tüntetni fel magatokat, mint egy kiválasztott kasztot az ország népén belül akik az egyetlen letéteményesei és őrzői ennek az örökségnek?

Nem veszitek észre, hogy a viszolygás amit a nem jobber társadalom táplál ezen jelképek/tárgyak irányába mostanra, azért van mert ti drága szittya telivér testvéreim kisajátítjátok ezeket a jelképeket, és a saját politikai agymenéseitekre használjátok fel őket? Elhasználtátok, kifárasztottátok ezeket a dolgokat és a mögöttük álló jelentést elkorcsosítottátok és beszennyeztétek a saját ideológiátok nevében.

A magyarság és ennek tárgyai/emlékei a TELJES volt és leendő magyarság tulajdonjai. Ti nem sajátíthatjátok ki csak azért, mert ti vagytok az önjelölt "Nemzeti Oldal". Lófaszt mami!

Ha olyan rohadtul patrióták akartok lenni akkor engedjétek el az árpádsávos zászlót, a koronát a többi a teljes magyarság szempontjából szent dolgot, hiszen ezek mindannyiunkéi!

ÉVEKRE és TETTEKRE alapozva legyetek jobboldaliak, ne a történelem és annak ideáljai, alakjai és tárgyai mögé bújva emberkedjetek azok más korok és emberek érdemei amiket ti oly szívesen sajátítotok ki.

Tessék minden jövedelem után adózni, szavazni választásokkor és nem hagyni, hogy azt tegyen a mindenkori kormány a népével amit akar! Legyetek jobboldali PATRIÓTÁK, mindenkinek sokkal jobb lenne oldaltól függetlenül és nagy magyarjaink és nemzeti jelképeink sem pörögnének a sírjukban centrifugaként látva, hogy Morvai,Zagyva és a pornósgárdista stb használja föl életüket és szentségüket politikai céljuk elérése érdekében.

Előre is köszi a rajtatok kívül álló kb 6-7-8 millió nemjobber magyar nevében!
Deepthroat 2013.07.05 09:00:43
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: A neked szép dolgok, neked akkor is szép dolgok maradnak gondolom ha valaki esetleg kigúnyolja őket szerintem. Nem kell neked megvédeni pl a magyar koronát, túlélt az már elég sok mindent és a mögötte álló eszme amúgy sem csorbítható.

A Sas nem kapkod a légy után :D

@kifordított nagyanyó: Ja, lenácizott te meg felvetted és nekiálltál verbálkungfuzni. Tök mindegy ki ütött először ha mindketten folytatjátok :D Miben vitte ez előrébb az érvelésedet és a mondandód lényegét?
A Magyar Bálinttal az e heti Élet és Irodalomban készült interjú, úgy gondolom, mérföldkő az Orbán-rezsim megértésében, ezért mindenkinek olvasnia és ismernie kellene. Én is sokat értekeztem ebben a blogban az ügyről, de ha valaki az olvasóim közül általam is definitívnek…..
Deepthroat 2013.06.15 13:19:28
@Bernik: Aranyapa..

Imádom a legendáriumot a 2006-os forradalomról, igen voltak emberek ott akik megsérültek és rettentő mennyiségű ártatlan ember volt köztük.

De

A wikileaks jelentések megvannak? Megvan az hogy K.Gábor a B-közép koordinátora most tökvéletlen politikus? Megvan az, hogy tökvéletlen ugyanannak a B-középnek a kopasz ogréi védik a párt házát 40 kilós bölcsészektől akik ott forradalmárkodtak az MTV épülete előtt? Megvan hogy ezk a "szabadságharcosok" rágyújtották az épületet számukra teljesen semleges emberekre? Megvan, hogy van egy ember ebben az országban aki forradalmárnak hív sima köztörvényes sitteseket? Majd a pártjához kapcsolható fradi securityben alkalmazza őket 2010 után és az egész "vissza a fradit az első osztályba" szintű kétbites előemberek kegykeresése keretében milliárdokat ad stadionokra amikor egy kibaszott röntgenre 30+ napot kell várni bármilyen random kórházban?

Nem áll össze neked, hogy az aki most harcos államférfi és Gát Véder szerepében tetszeleg szervezte meg az egész 2006-os balét és legalább akkora szerepe van az egészben mint fletónak? A különbség közte és a stikkes Fletó közt az, hogy ez az ember beáldozta az ártatlan tüntetőket azért hogy balhé legyen??

Minden további nélkül nézd meg ezt és rájössz mi a baj a bácsival: youtu.be/0RVHomo2Tms
Szélsőségesen ellentétes reakciókat szült az a teljesítmény, intenzitás és jelenlét, amit Orbán Viktor az elmúlt napokban az árvíz idején bemutatott. Egyes szám első személyben elmondott mondatoktól a személyes irányítás folyamatos hangsúlyozásán keresztül a zoknicsere…..
Deepthroat 2013.06.12 14:03:11
Bárki, ismétlem BÁRKI aki gát közelében volt és nem teljesen elmebeteg tudja mi volt a lényeg.

Én kint voltam a gáton és ott melóztam amennyire és ameddig időmből tellett. Ha valaki kiment és ugyanazt tette mint én nagyon jól tudja mi is történik egy árvíznél igazából. A médiában látott képek és videók a KÖZELÉBEN NINCSENEK A VALÓSÁGNAK!

Lehet itt megmentésről és szakemberekről és professzionális államigazgatási helytállásról írni, bizonyos százalékban akár igaz is lehet amit sugallnak!

DE!

Nem a katasztrófavédelem, nem a honvédség és végképp NEM OV mentette meg az országot a víztől!

Az önkéntesek mentették meg a víztől az országot! Ahol én voltam és az ismerettségem elmondása szerint is a következőt lehetett látni:

Minden hivatásosra legyen az katona,TEK vagy katasztrófavédelem kb 4-5 vagy több önkéntes volt adott mindenhol. Az önkéntesek közt értelmiségitől, biztonsági őrig, fiataltól 60+ éves emberig MINDEN korosztály volt. Nem mellesleg nem csak helyiek hanem akár olyan emberek akik akár 100 vagy több kilométert utaztak, hogy ott lehessenek mindenféle elenjavadalmazás vagy elismerés igénye nélkül.

A hivatásosok közül a gépkezelők és a vízügyi, magát a gátat rakó emberek dolgoztak non-stop ugyanúgy ahogy az önkéntesek több műszakon keresztül. Mindeközben alsó hangon a hivatásos állomány fele lődörgött összevissza vagy épp evett ivott nonstop..

Ezért is tartom irgalmatlanul gusztustalannak a munka kb háromnegyedét elvégző önkéntesek elbagatellizálását, munkájuk párt PR jellegű kisajátítását. HALLATLAN BŰN hogy egy politikus jogász végzettséggel kimegy a gátra dirigálni érdemi kontribúció nélkül. Ott vannak a vízügyi szakemberek és ott vannak a homokzsák gyártó és hordó önkéntesek több tízezres tömegei ŐK VÉDTÉK MEG AZ ORSZÁGOT.

Lehet mutogatni a vezírt a tévében, csak arra kellett volna kurvára vigyázni, hogy ne mutassák a csilli villi gumicsizmáját és a tiszta gatyáját. Ha gáton dolgozol a szaros vízben és sárban, nem annyira sikerül ilyen tip top állapotban maradni.

Lehet papírokban matatni, távcsövezni és gecifontos módon telefonon törvényt alkotni (ez már magában is megér egy misét) de a meló nem ez. A meló a zsákolás és a zsákpakolás, majd az elkészült gát megóvása.

Egy nem vízügyi végzettségű vagy katonai múltú embernek egyetlen egy helyen van dolga ilyen esetben. Kezében lapáttal homokzsákot rakva, vagy homokzsákot hordva!!! A több a szakemberek dolga!!!

Az összes önkéntes keserű szájízzel kell tudomásul vegye, hogy a napokon át tartó munkájukra ráültettek egy politikai kampányt és egy választási karakterépítést.

Külön röhejes hogy azok a szerencsétlenek akiket ez az ember kisemmizett és alkotmányos egészségügyi ellátási, nyugdíj és magántulajdon birtoklási jogaiktól kegyetlenül megfosztott, most úgy néznek erre az emberre mintha ő tartotta volna a dunát medrében pusztakézzel a homokzsákok helyett.
Pedig már azt hittem, megjött az esze a Debilnek. De szép is volt az elmúlt hónap: eltelt a május a nélkül, hogy elnök úr valami kapitális faszsággal állt volna elő. Az ugyan látszott, hogy fingja nincs a jegybanki növekedésösztönző programról, de legalább olyan emberekkel…..
Deepthroat 2013.06.07 09:56:18
A tájékozatlanság, és a pátoszos mélymagyarkodás és a butaság rohadtul kiömlött a válaszok közé.

1. Irgalmatlan százalékban az EU-tól kapott pénzeken megy MINDEN állami befektetés mostanában. Az országba EGY BÜDÖS BUZNYÁK piaci tőke nem áramlik be, mert OV bármit és bárkit államosíthat hetek alatt legyen az épület az Andrássyn, magánvagyon vagy egész iparág. Épp eszű befektető úgy kerüli ezt az országot mint a tüzet.

2. Ha lett volna eurónk nem lett volna ez a katasztrófa 2007-ben a hitelekkel, mert a drága lakosság a plazmatévé/nyaralás/lakás/autó bermuda négyszögre nem CHF-ben vett volna föl hitelt, hanem euroban, ami pont tök ugyanaz a pénznem lett volna mint amiben a fizetést kapja. Semmi baszakodás az árfolyammal, semmi 2x-es szorzó a frank erősödése miatt. Ha valaki ezt nem látja át akkor az inkább kussoljon és szép csendben zsugorodjon apró fekete ponttá.

3. Ha eurónk lenne nem spekulálnának a forintra NON STOP attól a perctől kezdve amikor beengedtek minket az unióba. Persze akkor a mindenkori magyar kormány sem tudna insider traderkedni és mint most is csillagászati összegeket keresni a spekuláción. (Kósa,Varga forintdöntés kormányváltáskor megvan?)

4. Ha Eurónk lenne a mindenkori magyar kormány nem tudná elinflálni az államadósságot (ami pénzünkkel egyetemben amit masszivan leszarnak), hanem valós strukturális reformokat kéne végrehajtani a hiány csökkentése érdekében. Ennek rövid/közép/hosszútávú előnyeit ugye nem kell ecsetelnem.

De ez nem várható, mert ez az ország mára egy jól körbehatárolható érdekcsoport kizárólagos tulajdona veled, velem és a többiekkel egyetemben. Azt csinálnak amit akarnak, max hoznak egy törvényt és az alapján viszik végig az akaratukat.

Gyuribá testbeszéddel már rég tudtunkra adta mi várható:
24.media.tumblr.com/9efd7541ee9fa8f078ebc7d1c8eeb679/tumblr_mkqo05AXbZ1r9fro5o1_400.gif

Szerintem..
Nincsenek többé láthatatlan dolgok, eljött az átlátható világ korszaka Orbán Viktor, 2013. május 30...
Kaptunk egy továbbított emailt. Ellenzéki provákáció vagy kiszivárgott levél? Ki tudja ..."---------- Továbbított levél ----------Feladó: <dunakeszi@fidesz.hu>Dátum: 2013. június 3. 17:09Tárgy: Bajnai Gordon Dunakeszin -…..
Deepthroat 2013.06.04 19:13:19
@Enrico72: hvg.hu/itthon/20121210_Tarki_Orban_22_ev_legrosszabb_miniszterel

Toronymagasan ja...

Egy kérdésem lenne aranyapa! Ha ennyire szipiszupi frankó minden Fidesz tájon, miért kell okosítani a választási törvényt? Miért kellett államosítani a szavazat számlálással foglalkozó piaci céget? Miért kell kontrollálhatatlanul és átláthatatlanul külföldi magyarokat szavaztatni? Miért kell állandóan Gyurcsányozni? (aki be se jut 14-ben jelen helyzet szerint) Miért kell Bajnaizni non stop?

Ha ekkora az előnye a Fidesznek miért van, hogy a narancs államgépezetben dolgozó ismerőseim "1 évem van még megszedni magam" és "14-ben nagy sansszal bukunk" mondatokkal magyarázkodnak az ilyen témájú beszélgetéseinken?

Játssz el a gondoldattal, hogy vaskos és durva a különbség a között amit a népnek szánnak és amit, a valós "Cégen belül" is mélyen elhallgatott és kontrollált audienciának betekintésre bocsájtanak.

Persze ha nem így lenne akkor neked sem kéne kommentálni, mert a Fidesz pont leszarná mi történik a blogokban és a közbeszédben. A legszebb és legnyilvánvalóbb fokmérője a kormány pánikjának a Lex Átlátszó és a teljesen paranoid módon kontrollált média és démonizált Feri és Gordon.

A sas nem kapkod legyek után, ha igen akkor a sas nem sas hanem veréb aranyapa! Ajánlom figyelmedbe a török fejleményeket, a párhuzamok elvéthetetlenek és elvitathatatlanok!
A multikat folyamatos mozgás jellemzi, állandóan változnak, alakulnak, formálódnak, idomulnak a piac igényeihez. Ahogy a körülmények, úgy a humán tőke is folyvást fluktuál. Kétarcú folyamat ez, jó is és rossz is egyben. Egyrészt kedvező, hiszen pontosan a folytonos változás…..
Deepthroat 2013.05.29 13:22:44
Atyaég..

Rögtön álljunk meg egy pillanatra az elején és tegyünk tisztába pár dolgot!

Ez a blogbejegyzés és a hozzászólások szinte teljesen csak a valóság Magyarországi szeletét dolgozzák fel. Mivel a blog sem tárgyalja a Tesco/McDonalds/Audi cégeket ettől én is eltekintenék.

Először is a "Multi" itthon vagy gyártás, szolgáltatás vagy SSC (Shared Service Center) ez esetek túlnyomó részében. (kivételek és kivételes pozíciók vannak) Ezeket a cégeket túlnyomó részben költségoptimalizáció miatt helyezték ide ami eleve predesztinál elég sok mindent.

A dolog ott kezdődik, hogy a magyar szolgáltató/SSC multik megszüntetett külföldi munkahelyeket helyeznek át ide költségcsökkentés, normális nyelvtudás/iskolázottság és nem létező szakszervezetek stb. okán.

Ez azt jelenti az esetek túlnyomó részében az anyacégnél és az olcsóbb magyar béreknél jóval többért dolgozó nyugat európai kollégák szemében, az itthoni kollégák eleve masszív ellenérzésekkel és szembe széllel kell, hogy megfeleljenek. Ez nem biztos hogy az esetek túlnyomó részében akár tudatos is lenne, de sajnos a kelet európaiak kvázi barbár elmaradott reputációja keveredik a "they took our jobs" dühével.

Ennek eredménye az itteni kollégák általában komoly cégen belüli ellenszélben és masszív cégen belüli politikai játszmák keretében kell, hogy dolgozzanak. (ha felfogják ezt ha nem) Ennek eredménye a blogíró által leírt archetípusok létezése.

Külföldön egészen más a helyzet! Nyugat Európában dolgozva is van politika és helyezkedés, de közel sem olyan mértékben és erővel mint ami az "olcsó k európaiak" osztályrésze, nem is beszélve a fizetésekről amikből nem csak, hogy meg lehet élni de félre is tehetsz belőlük. Emellett a kollektív szerződések és a szakmai szakszervezetek valamit a fejlettebb munkajogok (kivétel itt is van természetesen) okán sokkal inkább tervezhető és előre látható a jövő, már csak azért is mert közelebb vagy a tűzhöz.

Éééés itt érünk a fizetés témához, ami borzasztóan fontos és központi oka a magyar multiknál történő, néha szűrrealitást súroló eseményeknek. Ma Magyarországon (némi túlzással) aki nem adócsalásból vagy politikai kalandorkodásból szeretne EU szinthez hasonlítható életszínvonalon élni az multihoz kell menjen.

Ennek eredménye az itthoni multiknál, a non stop lefelé túrás/felfelé nyalás/oldalra könyöklés szép hagyományokkal rendelkező gyakorlata, amiben az nyer aki nem ismer se istent se embert, és a lehető leggátlástalanabbul lop/csal/hazudik/helyezkedik. Nem egy embert ismerek a 15 év többnyire felső vezetői pozícióban eltöltött multikarrierem alatt, aki 0 hozzáadott értékkel töltenek vezető pozikban éveket, csak a fent említett visszataszító jellemvonásoknak köszönhetően.

Természetesen ez egy nagyon nehéz környezet, nagyon lehangoló állapotban ami az embert nap mint nap morális és fizikai szinten egyaránt mocskosul próbára teszi. Erre jön még a válság és a jelen regnáló kormány nyíltan nyugat és multiellenes viselkedése ami szintén még ráver vagy 3 lapáttal a helyzet nehézségére. Így szabadfogású MMA ringgé változtatva ezeket a munkahelyeket ahol mindenki még egy hétért/hónapért/évért küzd miközben damoklész kardjaként függ feje fölött a munkakeresés 6-18 hónapos réme, esetleg frankón megfejelve a CHF alapon felvett hitel törlesztésével.

Még egy jó tanács a végére! Multinál NINCSEN NÉLKÜLÖZHETETLEN EMBER, ezt felejtsétek el! Ha azt hiszed nélkülözhetetlen vagy elfelejted, hogy egy akkora nemzetközi cégnél dolgozol ami simán kigurulja az elvesztésedet. Másrészről olyan illúzióba ringatod magad ami negatívan kihat a teljesítményedre és előbb utóbb a megítélésedre is predesztinálva a kirúgást.
A kormány által bevezetni tervezett új reklámadó-törvény 20%-os marginális árbevételadóval sújtja a médiavállalkozások reklámtevékenységét, ami egy döntően reklámbevételeiből élő médiavállalkozás számára akár 100%-os vagy azt meghaladó méretű társasági adóval…..
Deepthroat 2013.05.26 17:52:17
@Kettes: "Nem látok be az RTL döntéshozóinak a fejébe. Eddig lényegében senki nem vonult ki, hanem kifizette az adót, abban bízva, hogy ez a trógeráj sem tart örökké. Csak a Raiffeisennek, az E.On-nak és a Telekomnak - az RTL-lel ellentétben - nincs a kezében eszköz, hogy elősegítse a folyamatot. Plusz képzeld el, hogy fogadná a német sajtó azt a fejleményt, hogy kipicsázták a kollégáikat egy "baráti" országból.

Szerintem ez az adó hamar vissza lesz vonva."

Ugyanazt fogják csinálni az RTL-nél mint amit az összes magyar telekom cég csinál.

Elég masszív rálátásom van a telco szektorra és személyesen ismerek pár vállalatvezetőt is. A helyzet az, hogy ezeknek a cégeknek van két üzleti tervük 2014-től:

1. Kormányváltás: Minden megy tovább remélhetőleg ismét demokrácia és jogállam keretén belül. (már ha sikerül visszaállítani)

2. Fidesz nyer: Leépítés, fejlesztés teljes leállítása és pár cég kivonul.

2014 vízválasztó lesz ebben az országban minden szempontból! Ha megint nyer a fidesz, itt olyan külföldi tőke és multiexodus lesz amit nem látott ez a kontinens. OV teljesen elborul és onnantól a rablás ami idáig történt csak egy nokiásdoboznak fog majd utólag kinézni.
Pont, mint a régi trafikosoknak dobott "mentőöv", ami után 35 ezerből 200-an nyúltak csak.Épp olyan népmesei lesz a szociális temetés is...... lesz is, meg nem is. A kormány szeret pozitív bejelentéseket tenni, amik (rutinos Fidesz-hírlevél olvasóként állítom) egyre inkább az…..
Deepthroat 2013.05.24 12:14:27
"Kedves Egybegyültek!

Most a néhai Józsi bácsi temetésére gyűltünk itt össze mindannyian.

Mivel mindenki annyit ér amennyije van, maguk szart sem érnek mert ruppótlan gyökerek és csak szociális temetésre futja.

Ezért mielőtt nekilátunk oppardon nekilátnak, a törvénynek megfelelően munkavédelmi kioktatásban részesítem önöket!!

Miután a Józsibácsit illetve ami megmaradt belőle kézhez kapják itt az átvevőben emeljék fel és tegyék fel a szállítóeszközre. Kérem térdből egyenes háttal emeljenek, mert a kutyának sincs kedve Józsíbát maguk helyett emelgetni, miközben maguk sérvvel esetleg gerincfájdalmakkal fetrengenek a földön.

Miután a manőver sikerült megkérem a gyásznépet, hogy szállítsák el a hantolás helyszínére Józsíbát, a temető területén a kresz szabályai érvényesek ezért tartsák be őket. Nem mellékesen harmincas tábla van mindenütt ezért ne az aranylábú huszonéves Pistike legyen a kormánynál, mert rohadtul nem lenne jó ha kilinccsel előre driftelne ki a ravatalozóból.

Ha esetleg annyira szarok hogy még autójuk sincs akkor, kérem oldják meg a koporsó sírhelyhez szállítását ahogy akarják. Gördeszka vagy Mari néni tolókocsija esetleg egy Tescos bevásárlókocsi simán megteszi, kérem vigyázzanak a tolással és a sérvvel, valamint rendesen csinálják nagyon nem kéne hogy a lejtőn felfelé tolás közben kipurcanjon valaki, vagy lejtőn lefelé esetleg Józsibá elszabaduljon és gurultában/reptében veszélyeztesse a többi temetőlátogatót vagy jelentős anyagi kárt okozzon.

Miután Józsibá megérkezett nyughelyére ássák meg a sírt, lapátot és ásót ugye hoztak?

Szeretném felhívni a család figyelmét a sír ásása közben tartsák be a vonatkozó szabályzást a sírgödör dimenzióit illetően, a szabályok megszegése esetén bírságfizetésre kötelezhető a temetést igénylő családtag.

A sír ásására kijelölt családtagok számára ajánlom a sötét esetleg barna öltönyt/kisruhát mert azon nem látszik a föld! Munkavédelmi sisak viselése kötelező, nem szeretném meglátni hogy ásás/csákányozás közben személy sérülés történik, mert rohadtul utálok baleseti jegyzőkönyvet írni. Miután kiásták a gödröt fogják meg Józsíbá koporsóját és engedjék a sírba, munkavédelmi sisak viselés mondanom sem kell kötelező!!

A leengedés közben javaslom a munkavédelmi kesztyű viselését, mert a kötél ily módon nem okoz hámsérülést a kézen. Nem utolsó sorban Józsibá nem csúszik ki a kezük közül és nem csattan 10m/sec gyorsulást követően a sír alján esetleg magával rántva a másik leengedésben segédkező családtagot is ezzel további családritkulást okozva. (ugye nem akarják elölről kezdeni az egészet Mari nénivel)

Miután a nehezén túl vagyunk, és lerótták a kegyeletet és elbúcsúzott mindenki a halottól kérem temessék be a sírt. Itt is javaslom a munkavédelmi kesztyű viselését mert a könnyektől és takonytól síkos kézzel tapasztalat szerint nehezen lehet lapátolni! Kérem olyan családtagok végezzék ezt a műveletet akik érzelmileg kevéssé kötődnek Józsibához, hiszen senkinek nem kell hogy a gyásztól megrendülve beájuljanak a sírba és 10méter/sec gyorsulással megtett 2-3 méteres zuhanást követően Józsibá koporsóján landoljanak esetleg megrongálva azt.

Miután Józsibácsi már a szabvány mélységű sírban nyugszik applikálják a fejfát (a kalapácssal óvatosan) és jöhetnek a virágok.

Köszönöm figyelmüket és örülök, hogy saját kezükbe vették a dolgot és nem a megrendült családok vámszedőire bízták a temetést! Részvétem! Viszontlátásra!

Magyarország 2013"
Deepthroat 2013.05.24 18:46:01
@nandras01: Sorry rég volt már a fizikaóra mea culpa maxima.

@Pannonymous: Ember.. Mi akadályozta volna meg a kormányt, hogy a rezsicsökkentés keretében maximálja a temetés árát, ehelyett a nevetséges szánalmas gyökér rendelkezésnek meghozása helyett?

Neked nem ciki, hogy a Fidesz random legálisan működő vállalkozásokra és szektorokra mond halálos ítéletet vagy mint most hívja őket "vámszedőknek"?? Nem fura hogy nem szabályozást alakítanak át hatástudományok, társadalmi és iparági egyeztetés után, hanem amire Orbán mutat azt kell eltörölni?

Szerinted ez milyen Botswanai kistérség környékén kívül elfogadható?
Vastagbőr Parasztelvakítás 2013.05.21 09:01:00
"A rendszerváltozás óta egyetlen politikai párt maradt talpon, ez pedig a Fidesz. Ezért nekünk erkölcsi kötelességünk az, hogy a kommunista diktatúra bűneit feltárjuk, megnevezzük a felelősöket, lehetőség szerint felelősségre is vonjuk őket, és ugyanakkor semmi se maradjon…..
Varánusz III/III pofon a szarnak 2013.05.20 04:28:00
Pártunk és kormányunk szemmel láthatóan küzd önmagával. No, meg az ötlettelenséggel, hogy miféle ráolvasással kéne láthatatlanná tenni a közvélemény szeme elé hordott trafikmutyis szarhegyet. Szóval hogy  kellene valami, ami úgy vonzaná a tekinteteket, mintha Orbán egy…..
Az elmúlt két napot volt szerencsém Lengyelországban tölteni. Hazajövök tapasztalatokkal megpakolva és mi az első ami szembejön az interneten? Hogy ez a Bajnai a főgonosz már megint, aki nyilván semmihez nem ért, meg úgy egyáltalán: zéró erkölcs, zéró hozzáértés, mondja…..
Deepthroat 2013.05.18 16:36:02
@punkfrog: "az egyik legjobb - bár kétségkívül legrizikósabb - falatot kihagytátok.

-alkohol"

Nem hagyták ki nyugodj meg, a terv már rééég kész van, egyenlőre a hatástanulmányoknál tartanak és a jogi háttér felvázolása az akadály.
Hányszor, de hányszor megfogadtam, hogy nem foglalkozom többé Schmitt Pállal, édes istenem! De egyszerűen nem megy, mert ahelyett, hogy csendben meghúzná magát, esetleg bocsánatot kérne, ő igényt tart "becsületes életművének elismerésére".NEKI ÁLL FELJEBB!Rábizonyították a…..
Deepthroat 2013.05.17 12:59:43
@$$$=$$$:"jah. ballibeknek se lenne semmi problémája vele, elvégre fletóval sincs"

Az megvan ugye hogy nem jut be Fletó a parlamentbe választásokkor bátya? Hála a jó égnek úgy kivégezte magát 2010-re, hogy a maroknyi faszjóskán kívül akik tényleg a magyar politika legaljább salakanyagai, senki de senki nem áll mellé és nem foglalkozik vele.

Annyi történik, hogy Fletó mert megengedheti magának azt játssza, hogy van még politikai karrierje. Hát nincs az ember egy politikai hulla csak még mozog, sok vizet nem zavar, úgyhogy szerintem neked is meg a többi Fideszesnek kéne keresni egy új Főellenséget! Hagyjátok Fletót csendben kimúlni a magyar politikából, csak a te és a hozzád hasonlók vele példálódzása tartja életben, ha elfelejted eltűnik végleg.

Nem mellesleg Palibában olyan embert védesz aki megalázta az összes nagy államférfink örökségét és összesározta országunk és a köztársasági elnöki titulus nevét, nem mellesleg az Olimpiáét és az OB-ét is.

Szerintem nyugodtan engedd el a bácsit, lefőtt a kávéja politikailag,emberileg,szakmailag és minden más vonatkozásban is.

További kellemes agitpropot és üdv a kollégáknak is melletted!
Csak az utóbbi 1-2 nap botrányos hírei trafik-témában: - Tavaly földet nyertek Felcsúton, most a trafikot"Junek Károly üzemeltetheti majd Felcsút egyetlen trafikját, ezzel a dohánybolt a földpályázaton is nyertes család kezébe kerül. Junek Károly felesége, Junek Nikolett -…..
Deepthroat 2013.05.15 11:09:53
1000 leütés Érvek Orbán mellett 2013.05.12 10:03:03
Egy korábbi posztomat úgy fejeztem be, hogy ideje számot vetni azzal: miért támogatja Orbánt, aki támogatja. Jobb híján megpróbálom összeszedni én az érveket, megkímélve magamat az atipikus ("rám nézett egyszer azzal a két szép szemével"), a bipoláris depresszióra utaló…..
Deepthroat 2013.05.13 13:32:24
@Blogger Géza: "Te viszont hülyét csinálsz magadból. :) Miért, a Fideszt mennyire támogatja most az ellenzék a parlamentben? Semennyire, egy normális párt nem szorul az ellenzék támogatására."

Támogatja? Miben kéne támogatni egy 2/3-os többséggel bíró pártot, ami a parlamentalizmus összes íratlan és írott szabályát a szarba taposva, törvényt és alkotmányt (még a sajátjukat is) megkerülve egyéni képviselői indítványok alapján kiskapuján keresztül törvénykezik?

Fölösleges volt a kormányváltásnál a fidesz frakción kívül mindenki és azóta is az, mert semmilyen érdemi beleszólásuk nincs semmibe. 2014-ig Biodíszletek... ennyiben merül ki a funkciójuk, főleg egy olyan kormánynál amit 1 ember ambíciója és delíriumos multbarévedős víziója vezérel.

Egy normális párt az ellenzék támogatásra talán nem, de munkájára mindenképp szorul ugyanis a demokrácia egy ilyen sport. Fékek és egyensúlyok tudod.. oh wait.. erről kvázi se neked se a rajongva imádott pártodnak nincs fogalma.

Nem mellékesen Gézám a te pártod 2,6M magyarnak akar a Miniszterelnöke lenni vagy az összesnek? Ha nem kell az ellenzék támogatása akkor, ti úgy képzelitek el hogy mi pakolunk és megyünk? Vagy aki nem Fideszes az nem számít?

Ez mondjuk mindent megmagyarázna..
Deepthroat 2013.05.13 14:26:40
@newtehen (egyszerű mint a faék - de működik): "Kár, hogy nem látod át, hogy tette át az állam az egyik zsebéből a másikba a pénzt. Nem vett el ő semmit. Azt már megtették előtte, mivel a nyugdíjalapok kötelezően államkötvénybe fektették, ezért az összes eddigi kormány folyamatosan felélte az egészet. Most egyszerűen csak kinullázták ezt az amúgy régóta csak papíron létező, a valóságban már rég felélt pénzt.
Egyfajta nyugdíj csőd volt ez, csak így sikerült a "CSŐD" szót kikerülni."

Kár hogy olyan ostoba vagy, hogy beszopsz egy olyan kapitális baromságot mint ez.

Eközben a valóságban a kormány a MNYP legatterolással (hatástanulmány? miiinek?) csak azt felejtette el, hogy ugyan azzal a lendülettel csont nélkül kinyírja a legnagyobb állampapír felvásárló entitást és ezzel a belső finanszírozást hazavágja mint pistabácsi a budiajtót szüret idején.

Adott volt a MNYP portfoliót kb 50%-ban adó államkötvény ami kontrollált alacsony (!!)kamaton kiszámíthatóan és tervezhetően ott volt. Miután sikerült ezt megszüntetni, és a bóvliba sorolt állampapírjaink miatt, csak Templeton féle spekik kezébe adni magyarország finanszírozását gondolom örülsz.

Tök normál és Fülkefori kompatibilis gondolom, hogy külső kézbe adjuk az államadósságot kb 1,5-2x-es kamatra minthogy belső alacsony kamatú lakosság által eltartott intézményi befektetőknél legyen.

Tapsolj csak bazm mint a vásári majom a banánfára, hogy eltörölték az 1500millió állampapírját a MNYP rendszernek, talán egyszer csak leesik a kétforint, hogy nem 1500 milliárddal csökkentették az államadósságot, hanem lecserélték ugyanannyira az AKK-n keresztül, csak most kb dupla kamatra.

Nem mellékesen amikor valaki nem egészen félhülye szólt a csálészemű nosztrádámusznak, hogy Gyugyó bazze ez nam annyira feritél, hogy ekkora a külső adósságunk, mert úgy beboríthat minket pár külföldi cég mint hülyegyerek a gumimatracot, akkor jött az ostobenkó megoldás hogy áruljunk állampapírt a Zembereknek mega kamatra.

Szóval jah tesó! Kinullázták frankón, ezzel (is) sikerült olyan prudens pénzügyi politikát alkotni, hogy az államadósság felcsökkent történelmi szintre... -golfclap-

Nem mellékesen ugyan találd ki drága barátom, hogy kiknek és mennyiért adták el a MNYP kb 50%-át kitevő tőzsdei portfoliót! No az a mutyi akkora, hogy a trafik biznisz csikk a földön hozzá képest. A jó narancselvtársak 1500milliárd értékű tőzsdei papírt nyomtak/nyomnak ki a piacra természetesen mivel gyorsba köll a lé mer Barrózó nyígik, ezért mélyen névérték alatt.. Haveroknak, akik így nem kis cégekben szereztek befolyást fillérekért.

Te ennek örülsz aranyapa! Sztem menj és gondold át mégegyszer!
Deepthroat 2013.05.13 14:44:42
@MetroGoldwinMayer: "- Ennek némileg ellentmond hogy a lakosság 3x annyi állampapírt vesz mint Bajnai idején és a befektetők is sokkal többet, még a rekordalacsony kamaton is."

Te arra vagy büszke, hogy magasan a banki kamatszint felett kiadott állampapírokat veszik?

Ki a franc ne venne olyasmit ami 3-4%-al több kamatot ad a piaci szintnél? Szerinted az államkötvény kamatát ki fizeti? Shrek vagy a Visnyői látó asszony? Te,meg én és a többi magyar fizeti ki te féleszű!

Legyél büszke, hogy fenntarthatatlan jövőd lesz a gyerekeiddel együtt, mert azt a kamatot vagy visszafizetjük vagy államcsőd ficcen be!

Tapsolsz hogy lemészárolják a jövőket a jelen kozmetikázására!
Miközben a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium megtagadta az atlatszo.hu, a hvg.hu, a TASZ, a Transparency International Magyarország, az index.hu, a K-Monitor, és az [origo] trafikpályázatokra vonatkozó közadatigénylését, kijött tegnap reggel a Heti Válasz a nagy Lázár-interjúval,…..
Deepthroat 2013.05.11 13:12:09
@sárkányfő: Nem ez nem state capture, az a 2011-2012-es állapot volt!

Itt kezdődött: atlatszo.hu/2012/09/24/a-nemzeti-egyuttmukodes-rendszere-kik-ejtettek-foglyul-a-magyar-allamot/

Ilyet az országunk modernkori történelmében senki nem mert megtenni... Idáig! Itt nem milliókról van szó és nem is milliárdokról, itt az ország teljes és tökéletes minden területre kiterjedő végérvényes elfoglalásáról szól a dolog. Rogán hátizsákja és a trafikmutyi csupán filléres intermezzo egy olyan játékban amiben a csuti ramszesz strómanjain keresztül mindent meg akar szerezni. Olvasd el az átlátszó cikkét és amikor végeztél próbálj majd uralkodni a jeges gyomorfacsaró rémületen, hogy milyen országunk lesz ezután és milyen helyen fognak a gyerekeink felnőni.

2013-ra ez az egész átment egy olyan szintű rémálomba, amiben már a state capture csak egy részlet, a trafik sztori is plasztikusan illusztrálja mi is történik valójában. A kormány az ország nem fideszes részét ellehetetleníti, tönkreteszi és kisemmizi! Ott a szegedi polgi beszéde illusztrációnak, "nem tett gesztust felénk", "bal oldali ne nyerjen" ez olyan primitív szintre redukálta az egészet, hogy kijelenthetjük a Fidesz gazdasági,morális és intellektuális polgárháborút folytat a saját országának nem fideszes polgárai ellen.

Mindenki aki nem velük van az ellenük, és ezért eltiporandó ellenség, ez az üzenete az egésznek tisztán világosan érthetően.
HAZUDIK! HAZUDIK a beste parasztya! - ordítják a hazugok az egyetlenről, aki nem teszi - Összekeveri fatorlaszt a latorfasszal, régi konfliktusai vannak őneki és szemit is rájavetette a polgármonsteri székre! Abcug! Kurafi! Mink itten biza sosenem tapasztaltunk semmitse, itt nem volt…..
Deepthroat 2013.05.10 15:05:52
@sárkányfő: Az történt, hogy az Indexnél főszerkesztő váltás volt, és sok bloggert mellbe kapott az cikk amiben azt taglalják, hogy a Fülkeforadalom mennyi userinfot hajt be a google és egyéb szolgáltatóktól. Emellett ugye pár képviselő perelget bloggereket és aktívan figyelik a blogokon megjelenő irományokat.

Van akinek ez sok! Nézd meg mikor írtak pl a Poldira, A Kard-ra vagy a Pézsmára.