Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyapic

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rengeteget olvastam a témáról és nem olyan könnyű megszabadulni ettől a sunyi dögtől, főleg, ha az egész szervezetedben szétterjedt. Bármikor, akár egy antibiotikumos kezeléstől is, erőre kaphat a candida pl.:a bélrendszerben és évekig tartó kínzását vérvétellel sem lehet…..
nyapic 2013.04.27 17:07:41
A posztoló jelentkezik:

@zsírmalac: nem szedek fogamzásgátlót. De ebben az időszakban antihisztaminokkal és antibiotikumokkal leterheltem a szervezetem. A 3.vérvétel után, a vérvétel helyén a karom annyira bedagadt, hogy az orvos kitalálta biztosan elfertőződött, és írt rá egy gyulladásgátlót. Hiába hajtogattam, hogy mindig bedagadok, csak nézetek rám, mint a hülyére...
A feldagadásaimat megörökítették és fényképes bizonyítékokkal is tudok védekezni. Ha megismétlődne a "candidahiszti" kifejezés! Sőt ezekkel a fényképekkel ijesztegettem az orvosokat, de megoldást így sem találtunk!
Ha ez tényleg csak hiszti, akkor ki mire tippel! Mi állhat a háttérben?
nyapic 2013.04.27 17:16:11
@Lángharcos: Az én ekcémám akkor lángol fel, ha cukrot vizek be a szervezetembe pl.: torta, fánk, zabkása mézzel és gyümölccsel (jaj, de hiányzik) de ezekből 1-2 szelet/db is elég, ill. ha alkoholt iszok. Nyilván most nem lehet erre gyanakodni: a diéta miatt.
A bőrgyógyász szerint ez örökletes nálunk a családban, és ebben biztos van igazság, de meglátásom szerint a szénhidrát és a cukor a bűnös + tartósítószerek. Ezeket nem tolerálja a bélrendszer. Ez az ok.
nyapic 2013.04.27 18:33:08
@Patrick Bateman: Köszönöm, hogy ezt az oldalt is megvilágítottad! Tudod, az a problémám, hogy gyakorlatilag nem tudott senki sem segíteni. Én pedig fiatal vagyok és élni szeretnék. Remélem, ez a diéta és a kezelés segíteni fog, ha pedig nem, akkor jön a pszichológus! Elképesztő, hogy mindent végigjártam és nem volt semmi eredménye. Lehet, tényleg én csináltam saját magamnak... Ha nem tartanék a nyilvánosságtól, posztolnám a feldagadt arcomat, hogy minden kétkedő megnyugodjon!