Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alex Kósdi

0 bejegyzést írt és 73 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idén lesz a nyolcadik alkalommal, hogy írásosan követem végig az Oscar gála fejleményeit. Remélhetően idén is sokan velem tartanak és leadják saját kommentárjukat is a hozzászólásoknál. Itt a tavalyi élőblogolás, ha valaki kérne egy referenciát. Jimmy Kimmel visszatér műsorvezetőként, aminek…..
Idén lesz hetedik alkalommal, hogy veletek együtt végigblogolkodom a leghíresebb filmátadót. A recept ezúttal sem változik, brutál sebességben frissítgetem ezt a bejegyzést itten úgy 2 órától, remélem idén is minél többen lesztek jelen. Reklámszünetekben mindig átfutom amit ti is írtok és a…..
A Carthorttle oldalt már régóta olvasom, jó anyagaik vannak és a felületük is guszta. Külön kedvencem a Car Memes, még matricát is rendeltem tőlük. Tegnapelőtt vettem észre a posztot, amiben a Carwow kvízének kitöltése a cél, 60% felett állítólag Jedi szint. Beküldtem a…..
Alex Kósdi 2014.08.20 20:18:32
@Andris28: Nagyon szépen köszönöm! :)
Blogolkodom, tehát vagyok Meglett 2014.01.18 12:11:42
Óriási örömmel és annál nagyobb megkönnyebbüléssel bejelentem, hogy egy egészséges és gyönyörű kisfiam született. Nagyon hosszú és gyötrelmes szülés volt, ahol a tehetetlenségem teljesen kiakasztott, de a születés maga egy leírhatatlan érzelmi vulkánkitörés. A gyerek…..
Alex Kósdi 2014.01.18 15:14:22
Hamarosan pár napot Egerben töltünk és egri lakosok (vagy tapasztalt turisták) tanácsát kérném, hogy van-e valami spéci bennfentes dolog, amit meg kéne látogatni, amiről elsőre nem tud egy látogató. Illetve klassz éttermeket is lehet ajánlani, ahol aztán újra lecsapnék hagymás…..