Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mcemru

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak egy kis ízelítő, abból a 197 autóból, aminek java részét – reméljük – látjuk majd menni is: Chapron-karosszériás Hispano-Suiza H6, Bentley Speed Six, Lagonda T2 Compressor, Alfa Romeo 8C Zagato, Bentley Old No. 1 Special (a tavalyi év egyik nagy aukciós eladása), Jaguar…..
Mcemru 2014.07.09 20:59:07
Ha valakinek a véleményére még súlyos szükség volt az egész kormány kontra RTL Klub pofozkodásban, az nyilván Rogán "Louis Vuitton" Antal, akinek a legújabb Facebook-posztja szerint egészen addig tetszik a bulvár világ, ha ő mondja meg, hogyan mutogassák benne. Most nem úgy…..
Üdv Mindenkinek. Laci régóta kapacitált egy Szlovén túrára, de eddig ellenálltam. Kár volt, naggyon király hely!! Öten vágtunk neki, Laci (aki szervezte és vezette a túrát), CB 1300, Tomi, XX 1100, Feri, Pegaso, Olivér, KTM Adventure, és én a Bestiával. Május végére tettük az indulást, egy nap…..
Épp Göbivel ültünk az irodámban, amikor Marci hívott, aki a Velvetnél dolgozik. Autót akart venni, mert a biztosító kifizette a korábban elpusztult Zastava (Yugo) árát. Elmeséltem, hogy nem olyan rég vettem egy Bogarat, és hogy volt egy példány, amit megnéztem ugyan, de hosszas…..
Nos! Ha valaki eddig sem tartotta igazi főzelékeknek az ételeimet, akkor ezt végképp nem fogja annak titulálni. Sőt! De bátran formáljon véleményt és fejtse ki azt, mert  kíváncsi vagyok, de megvédeni nem fogom magamat! :) Tegnap a piacot jártam és nem tudtam elmenni sem az…..
Az kérem úgy volt, hogy egy szép napon felhívtak, hogy esetleg nem akarnék-e részt venni egy fizikai jelenségekkel foglalkozó műsorban. Én és a fizika? Nem mondom, annak idején a kémia- és matematika után a harmadik helyet foglalta el a legellógottabb óráim és előadásaim…..
A World Series by Renault-versenysorozatot nem kell bemutatni a műértő közönségnek. Az, hogy a néhai spanyol Formula Renault-bajnokság utódjából időközben egy igazi Forma-1-es sztárnevelde lett, már csak a befektetett munka, pénz és a kőkemény bajnokság hírének köszönhető.…..
Mcemru 2013.09.08 10:23:52