Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SZDSZ

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Locsoló versek 2014. Húsvét Hétfőre Évek óta járunk locsolni Húsvét Hétfőn Danival. Az idén is megyünk négy családhoz locsolkodni, és mind a négy helyen különböző saját verset adunk elő! A verseket a meglocsolandó/k/hoz alakítottuk ki. A locsoló eszközöket a versek…..
A hosszú hallgatás oka némi gyengélkedés. Nem írtam, nem olvastam, rádiót hallgattam, marhaságokat néztem. És így, bár általában kaják körül kéne blogomnak forognia, ezúttal itt van valami, ami nagyon kikívánkozik. Leszögezem: nem vagyok zsidó. Négy nagyszülőm az volt.…..
Ma egy harmincfős, csupa fiatalokból álló csapattal találkoztam. Csak egyetlen tagját ismertem a csoportnak előzetesen, és nem tudtam, hogyan fognak viselkedni, igényük-e egyáltalán tájékozódni a világról, ami körülveszi őket, vagy éppenséggel harminc, okostelefonját…..
ProgBlog Orbánt támogatjuk! 2013.06.12 14:00:56
„Hát ezt jól elvégezted, Zoltán fiam! Ezt alaposan elvégezted. Becsület! Az az érzékeny úri becsület, mi? Miféle becsület az, amely összeesküvő banditáknak juttat mérhetetlen vagyont, ahelyett, hogy jóra használná?” Jókai Mór - Várkonyi Zoltán: Kárpáthy Zoltán (film),…..
SZDSZ 2013.11.18 14:41:05
@Libatolvaj takarodj: Ilyen közvélemény kutatási eredményt nem ismerek. Honnan van...vagy csak feltételezés?
Kálmán Olga, az Egyenes beszéd szerkesztő-riportere, Tóth Zoltánnal beszélgetett a levélben való szavazás előfeltételéről és módszereiről. http://www.atv.hu/videok/video-20130729-toth-zoltan   ..