Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sanyiii

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Appleblog Itt az iOS 4.3 2011.03.09 20:57:00
Ádámmal mindketten úszással, meg hasonlóval töltöttük a délutánt, így kicsit megcsúszva számolunk be arról, hogy itt van a mobil Apple eszközök operációs rendszerének legújabb, 4.3-as verziója. Az új szoftver kijavít egy rakás korábbi hibát, ad néhány új funkciót, és…..
Vajon melyik rendezvényszervező ne kívánta volna már legalább egyszer a másvilágra a vendégteret átszelő kábeleket? Az áramot még ugyan ma sem tudjuk vezeték nélkül átvinni egyik pontból a másikba, de a kábeleknek úgy tűnik sok esetben mégis búcsút…..
Egy tanulmány szerint a Coldplay játssza azt a zenét, amire a legtöbben elalszanak. A felmérést készítők szerint ez nem azt jelenti, hogy ha valaki Coldplayt hallgat, akkor feltétlen álomba merül, hanem azt, hogy a legtöbben Chris Martinék dalait rakják be alváshoz készülődve.…..
Sanyiii 2010.10.26 18:47:06
Az Acer alapítója, Stan Shih egy interjúban mutáns vírusnak nevezte az Apple, amit nehéz legyőzni rövid távon. A szakember szerint a pc-gyártóknak meg kell találniuk annak a módját, hogy az Apple-t izolálják, karanténba helyezzék, és idővel immúnissá kell vállniuk a…..
A francia elektro-duó Daft Punk ír soundtracket a Tron: Legacy című filmhez, ráadásul a tagok meg is jelennek benne. A Jeff Bridges főszereplésével készült film december 17-én kerül mozikba, de zenei szempnotból sokkal érdekesebb, hogy a The End nevű amerikai…..
nem tudom pontosan mi is ez, de az biztos hogy nagyon kellemestegye fel a kezét aki nem vetné be magát a medencébe a hölgyek középersze csak a nagy meleg miatt és ha nem kell szinkronúszni ;)..
Sanyiii 2010.07.13 23:16:29
Az Apple sutyiban frissítette a Mac mini kínálatát, mégpedig nem is akárhogy, a kis dögök új, vagány külsőt kaptak.Az új kínálat szerint két minit lehet vásárolni, az otthoni és a szerver verziót. Mindkettőben maradt a Core 2 Duós proci, azonban megkapták a GeForce 320M-es…..
Sanyiii 2010.06.15 10:18:01
images.apple.com/macmini/images/overview_hero2_20100615.png

szerintem a segge szebb mint az eleje :D
 Felmerült bennem, az utóbbi időben pár dj fail video megtekintése után, hogy nem lenne hülyeség akusztikus gitárt vinni kisebb bulikba, majd Bob Dylan számokat játszani technikai probléma felmerülése esetén. Íme egy fasza Tiesto Fail Szentpétervárról!   ..
Appleblog Irány Kína! 2010.05.25 18:31:00
Amióta fut az Appleblog, számtalan post készült a világ egyik leghatalmasabb országáról, nem okvetlenül pozitív kicsengéssel. Írtunk számtalanszor Kínáról a "Kamu, fake, Apple"-rovatban, többször szóba kerültek a rendszeresen öngyilkosságba menekülő gyári…..
A Numark új, Serato ITCH-chel szállított, arra optimalizált DJ-kontrollere, az NS7FX tányérjai motorosak, a szoftver effektjeit kzvetlenül kezeli, a standrad MIDI-hez képest tízszer jobb felbontásban dolgozik, 24/44,1-es bites audióinterfész is van benne, és teljesen fémből készült.…..
Sorozatot indítunk, amelyben sorra vesszük a kisebb-nagyobb javításokhoz elengedhetetlen, vagy legalábbis ezekhez komoly segítséget nyújtó, relatíve olcsón beszerezhető szerszámokat, eszközöket. Volt nekünk már WD-40 napunk, ahol kissé belemélyedtünk az "ezerfunkciós…..
B-oldal A 360 fokos színpad 2009.10.06 10:00:00
Most már tudjuk, 1993. július 23. után nem 2010. szeptember 8-án lesz a következő U2 koncert hazánkban. Talán túlságosan hamar el lett elhúzva a mézesmadzag és már az is nyilvános, hogy e napon Isztambul és nem Budapest köszönti az ír bandát. A U2 e turnén újradefiniálja a…..
Sanyiii 2009.10.09 12:41:46
ajánlom a technika szerelmeseinek:
clairglobal.com/u2/ :)

amúgy a zágrábi koncerten rengeteg magyar dolgozott :)
A sorozaton belül újabb sorozatot nyitok, Szabó Ádám ugyanis egy rakás saturnos képet küldött, és látszik, hogy az üzletlánc valóban nem fukarkodik (hahahahaha) a hamisítványokkal.Itt van rögtön a MyAudio CL 185, aminek már a neve is felkavaró, inspiráló, szexi. A készülék…..
autózz! Hülyeség az egész M0? 2009.01.02 15:46:00
Gondolom, Olds mobil valahol Észak-Buda környékén lakik, mert kicsit egyoldalúnak érzem a levelét, mintha úgy jellemezné a fővárost elkerülő körgyűrű elkészült részét, hogy annak van egy bejárata, meg egy kijárata a másik végén és az egész csak egy bazinagy fölösleges…..
Elvileg rövidesen megtudjuk, hogy is néz majd ki az Apple hordozható zászlóshajója, addig is maradnak a bizonytalan eredetű kémfotók. A mostaniakat a tajvani Apple.Prónak köszönhetjük és persze nem állíthatjuk teljes bizonyossággal, hogy ilyen lesz az új gép, de a korábbi…..
Az LG bejelentette az LG6100 bevezetését, amely mindössze 45 mm-es vastagságával a világ legvékonyabb LCD TV-je. A készülék a környezeti fényviszonyokat figyelembe véve automatikusan állítja be a fényerőt az optimálisabb vizuális élmény kedvéért. 50 000:1 dinamikus…..
Idióta kacatok Design kádak 2008.06.24 17:59:00
Bár alapvetően ezt nem arra tervezték, de Noé is megirigyelné biztosan ezeket a hajók által inspirált csodákat. Egyszerű formák, üvegezés és luxus azért. Nagyon tetszetős, azért bevállalnám az elsőt, nem is kell messze menni, Svájcban gyártják és egyben meg is lehetne nézni…..
Sanyiii 2008.06.25 12:25:54
A tervező, Ewa Bochen szerint a keresztet formázó rádió kétféle jelentéstartalmat vet össze: míg a rádió kultikus tárgy, amely a média hatalmát jelképezi, addig a kereszt az egyén magányosságát, csehovi létbevetettségét szimbolizálja a modern társadalomban. Az értelmezés…..
Sanyiii 2008.05.24 10:11:15
Frenky egy csendes reggelen lőtte ezt a rágcsálót a Westend kajáldaszintjén. Egy helyi biztonsági őr szerint tele van velük a pláza, és tehetetlenek az egerekkel szemben. Egy kamikáze kebabossal (majdnem szendvicsembert írtunk) biztos át lehetne csalogatni őket a szomszédos…..