Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dertourtippek

32 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Male főszigetről kb. 35 perces hidroplan transzferrel érhető el a sziget. Harmadik állomásunk csodálatos természeti környezetben, buja, trópusi pálmafás sétányok ölelésében fogadott bennünket. Igazi Robinson Crusoe életérzés, luxus környezetben. A No News-No shoes koncepció – mezítlábas nyaralás,…..
Következő állomásunk a Velaa Private Island 6* volt. A sziget neve helyi nyelven teknőst jelent. Ezen a csodálatos helyen a teknősök biztonságban érzik magukat és visszajárnak lerakni tojásaikat, melyet a Resort kiemelt figyelemmel kísér. Nemcsak a sziget logójában, hanem szerte a szigeten és a…..
A Maldív-szigetek egyik legnagyobb luxus Resortja - 5,6 km hosszan körbeölelve egy privát lagúnát - Noonu Atoll Medhufaru szigetén helyezkedik el. Male főszigeten az új hidroplán terminálban megcsodáltuk a Soneva lounge-ot, ami elegáns és tükrözi a Soneva életérzést. Ugyanazok a bútorok, kedvesség,…..
Nemrég utazási irodák munkatársainak szervezett nemzetközi tanulmányút keretében Koh Lantara látogathattunk, ahol saját szervezésű famtripünkkel is jártunk már korábban. Igazán érdemes ezt a hotelt választani, mert a trópusi növényzettel körülvett szálloda oázis a nyugalomra vágyók számára. A…..
Májusban a DERTOUR Hungária, valamint a Kerzner International és a Rixos Hotels szervezésében 8 napot töltöttünk kiválasztott partnereinkkel Dubajban, ahol lehetőségünk volt megismerni többek között az Atlantis the Royal, a Madinat Jumeirah, és a Rixos több hotelét is, de olyan ikonikus szállodákat…..
Görögország töretlenül az egyik legnépszerűbb úti cél Európában, ahol a természeti szépségek, kulináris élvezetek mellett, minden igényt kielégítő szálláshelyeket találhat a nyaralni vágyó.   A DERTOUR szervezésében, kiváló értékesítői partnereimmel, közel egy hetet tölthettünk Kréta és Korfu…..
A fehér homokos strandok és álomszép szállodakomplexumok mellett a Maldív-szigetek különösen gazdag víz alatti világáról ismert. A közel 1200 sziget körül kiterjedt korallzátonyok találhatók, ahol egzotikus halak sokasága tanyázik. A 28 °C körüli vízhőmérséklet ideális feltételeket teremt a…..
Október közepén 8 utazási irodás partnerünkkel együtt ismét az Indiai-óceán felé vettük az irányt. Ezúttal a Constance Resorts szállodalánc meghívására ellátogattunk a lélegzetelállító Maldív-szigetekre, majd hazaúton 2 napig a One & Only Resorts vendégszeretetét élvezhettük a mesés…..
Valahogy nagyon szeretjük a Seychelle-szigeteket! Mivel utasaink egy része is többször választja úti célul az Indiai-óceán gyöngyszemét, ismét ellátogattunk ide, hogy értékesítő partnereink is jobban megismerjék. Február utolsó napján reggel érkeztünk az egyre szépülő mahei repülőtérre. Jól esett a…..
A Banyan Tree a turisztika világában egy védjegy. Védjegy arra, hogy legyen az ember bármely kontinensen, bármely ország bármely szegletében, mindenhol ugyanazt a magas minőséget és odafigyelést fogja kapni a pénzéért, amit elvár. Pontosan így volt ez a mexikói Yucatán-félszigeten elhelyezkedő…..
Utolsó egész napunkat Srí Lankán néhány szálloda meglátogatásával töltöttük. Összesen 5 hotelt néztünk meg: Cinnamon Bey Beruwala****+ [77 €-tól/fő/éj (all inclusive) ], Cooee The Palm**** [55 €-tól/fő/éj (félpanzió)], Eden Resort & Spa****+ [60 €-tól /fő/éj (félpanzió)], Avani…..
Korán, reggel 8-kor (akárki akármit mond, külföldön tartózkodáskor a reggel 8 automatikusan korai időponttá válik) indultunk tovább következő úti célunk, Kalutara felé. Első megállónk nem messze Tangallétől, a 30 km-re lévő tengerparti Dondra városában volt. A hely önmagában nem tartogat túl sok…..
„Ayubowan!”- hangzik Srí Lankán a legtiszteletteljesebb, hosszú életet kívánó üdvözlés, melynek jelentését helyi idegenvezetőnk, Lionel mondta el, miközben kisbuszunkban ülve haladtunk a fővárosból a 3 és fél óra távolságra lévő, Tangalle nevű városkába. Srí Lankáról elöljáróban egy fontos dolgot…..
SEYCHELLE-SZIGETEK október 4-10.   A DERTOUR Hungária és a Qatar Airways közös szakmai útján tizenöt szerencsés partnerünk fedezhette fel az Édenkertet. A 115 gránit- és korallszigetből álló Seychelle-szigetek az Indiai-óceánban található. A fősziget Mahé, ahol a lakosság 80-90%-a él és itt…..
A jó hangulatú este után sajnos másnap reggel el kellett hagynunk a Four Seasons Chiang Mai Resortot, azonban panaszra nem lehetett okunk, hiszen következő állomásunk Krabi volt, a Centara Grand Beach Resort & Villas. Egy jóízűen elfogyasztott reggeli után, busztranszfer vitt ki minket Chiang…..
Utazásunk harmadik napján  a Thai Airways repített  bennünket északra, Chiang Maiba (vagy magyarosan "Csiangmaj"). A város és az azonos nevű provincia is egy kissé más klímával rendelkezik, mint Bangkok, vagy a délebbi országrész, ezért 1-2 fokkal hűvösebb, kellemesebb időre számíthatunk. Nemcsak az…..
Márciusban újabb study tourt szerveztünk, melynek keretében kis túlzással bejártuk Thaiföldet. Utunk során megnéztük Bangkok néhány kiváló szállodáját, majd elrepültünk Chiang Maiba, hogy megtapasztaljuk mit is jelent pontosan a Four Seasons egyik trópusi resortjában kikapcsolódni, de csak azért,…..
Utazásunk negyedik napján megcéloztuk az Atlanti-óceánt.  Cascais és Estoril nyaralóhelyek felé indultunk, Lisszabontól 25km-re nyugatra. A Quinta da Santo Antonio étteremben először találkozott a 4 különböző útvonalú DER infó csoport, a helyi idegenforgalmi iroda is…..
Portugália sokak számára vágyott úti cél, mára az egyik legnépszerűbb turisztikai célpont Európában.Nem érintik az Európán átívelő, nagy közlekedési útvonalak, az országot messze elkerülték Európa történelmének nagy viharai, ezért nemzedékek óta békében él, mentes…..
pl. 2015. június 20-27. 7 kint töltött éjszaka, Orlando-tól Miami-ig, turista-, vagy középkategóriás, vagy szuperior hotelekben, reggelivel katalógus: USA Kanada Bahamas Sommer 2015, 306. old. Töltődjön fel energiával és életörömmel és élvezze a fényt és meleget a Napsütés…..
DERTOUR ACADEMY 2014 Fjord- und Nordnorwegen Nem tudom, közületek ki hisz a vonzás törvényében, mely szerint a gondolatoknak teremtő ereje van, azaz amire gondolunk, és hisszük, hogy ez lehetséges, az valósággá válik. Nyáron, mikor még csak kíváncsiságból olvasgattam…..
Aktuális Winter in the City katalógusunkban több mint 380 hotelből lehet választani, 77 európai városban kedvező áron. Akár 33 %-ot is spórolhatnak az utasok éjszakánként az általános városlátogató ajánlatokkal ellentétben. A DERTOUR-nál lehetőség van akár 56 %…..
  8 nap/7 éjszaka Hanoitól Saigonig középkategóriás hotelekben katalógus: Asien Winter 2014/2015, 275., 282 old. Ismerje meg Vietnám legszebb oldalát! A régi császári várost, Huet, hajózzon dzsunkán a Halong-öbölben, tekintse meg Hoi An, vagy Hanoi városát, és Saigont! Ennek…..
Norvégia/Voss Hotel Myrkdalen ♦♦♦♦/♦♦♦ 2015. január 17-24. 5 éjszaka, 2-4 ágyas apartmanban, ellátás nélkül Katalógus: Nordische Länder Winter 2014/2015, 47. old. Myrkdalen egy kis téli sportközpont sípályákkal, mellette pályaszállással, apartman- házakkal és…..
  Előfoglalási kedvezmények október 31-ig, és 60 nappal indulás előtt!                                              Részletek és foglalás a 06 1 413 7335-ös telefonszámon, a  service@dertour.hu email címen, vagy partnerirodáinkban! További hotel…..