Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ö

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Halott zeneszerzők halhatatlan munkái. Mindig bírtam az ilyesmit, a gyászmiséket, a súlyos motettákat és oratóriumokat, de mostanában annyira kilett a tököm, hogy csak ilyesmit hallgatok. Nektek persze nem muszáj. A válogatás esetleges, nyilván van még jó pár fasza. ..
Ti is szerettétek a horrorszintipápa idei remek film nélküli soundtrackjét, mi? Itt van a remix lemeze...
Gyerekek, nem tudok mit írni ehhez. Akit sosem érdekelt a magyar punk, az most sem fog örömtáncot járni, de akinél hozzám hasonlóan ezerszer csendült fel a '90-es évek elején a Nosztalgia egyveleg című kazettán a Csákó tizi meghalt kezdő gitártémája, az tudni fogja, hogy miért…..
Disztópikus hangulatú, pengeéles gitár- és szintihangokkal megtámogatott future sci-fi punk Szent Ferenc városából közel harminc percben. 1 / 2 ..
ö 2015.06.17 12:09:33
Mára legyen ez az utolsó akkord, nehogy megvádoljanak azzal, hogy itt csak punkrockról lehet olvasni. A Black Claw egy ilyen gothic country / dark folk / rock noir zenekar, nagyon jók, és a műfajhoz képest kifejezetten vadak és kíméletlenek. Legkirályabb az énekhang, szinte már…..
ö 2014.10.01 14:44:11
Néhány hívószó: cyberpunk, indusztriál, nyolcvanas évek, a gépek hatalma, dance, Blade Runner, szintetizátor, sötét jövőkép, androidok, kurva nagy zene. Ennek szellemében induljon a vasárnapotok. ..
Az új Seven That Spells akkorát pirít, hogy attól lángra lobban a kezedben a füves cigaretta.  Mondjuk az első szám engem gyorsan felbaszott, de utána akkorát pirít a lemez, hogy attól lángra lobban a kezedben a füves cigaretta...
ö 2014.08.20 17:58:00
Ezt a posztot a legcsodálatosabb femme fatale emlékének szentelem. Lauren Bacall, nyugodj békében...
Első fél Második fél Tűkön ülve vártam...
A sorozat, amelyben 1970 előtti horror-filmek vannak terítéken. Drakula háza - House of Dracula (1945)   Rendezte: Erle C. Kenton A film bizonyíték arra, hogy 1. régen mégsem volt minden jobb, 2. önmagában kevés a sikerhez az, ha minél több kultikus karakter kerül egy…..
Nem tudom, hogy mennyire fogtátok fel az eddigi jelentős aussie noise rock posztmennyiségből, hogy ami Ausztráliában underground címszó alatt zajlik, az bizony milyen már. Ezt bizonyítandó, itt van a Mutton tavalyi bemutatkozása, ami rövidnek rövid ugyan, de legalább velős, tömör,…..
<a href="http://gabuasso.bandcamp.com/album/ultraco-t-sex-church">Ultracoït - Sex Church by Ultracoït</a> Úgy gondolom, hogy a Sex Church első nagylemeze egy kibaszott nagy noise rock mestermunka, és simán az év legjobb noise rock lemeze eddig. Unsane után…..
Baaazmeg, micsoda név, micsoda borító, mekkora zene! Az Occults gothic post-punkban utazik a maga ausztrál módján, semmi újat nem mutat fel, mégis hibátlan ez a tavalyi kislemez. Nagylemez még nincs.  ..
ö 2014.05.01 09:01:47
Ez a lemez, ha nem beszarás, akkor nem tudom mi. Jakub Ziólek a dicsőséges lengyel underground - igen, megint lengyel - egyik zászlóvivője, olyan zenekaroknak a tagja, mint a csodás ambient-drone-jazz Innercity Ensemble, a shoegaze-ambient-blackmetal Alameda 3, vagy az eddig csak…..
ö 2014.04.14 10:17:06
Napalm Death délután, csak mert szereted. Fácse / Hivatalos..
ö 2014.04.11 13:02:10
www.youtube.com/watch?v=PdBa7qjB8vU
az a baj, h a legjobb ND nem is ND
  És ahhoz mit szóltok, hogy van új Tobacco nagylemez?..
ö 2014.03.29 13:45:05
Riot grrrl alapegyüttes a kilencvenes évek elejéről. Elvont, nehezen emészthető, amorf és nehéz indie rock, dekadens grunge-szaggal. Nem fog mindenkinek tetszeni, de akinek igen, az tutira szétszedi majd a környezetét ettől a jópár kellemesen elmebeteg, megcsúszott és pszichotikus,…..
Na meg aztán Belfast punk prófétái is új albummal jelentkeztek...
Mára is jutott egy tonnás lemez, a lousianai Thou negyedik nagylemeze képében, a régi blogon szerintem fent voltak a cuccaik. Az újról nem találtam semmit, itt egy  régi szám: ..
Fogalmam sincs arról, hogy a Vandal X melyik létfontosságú szerve vagy testrésze a Nagy Páneurópai Noise Rock Szörnyetegnek, és azt sem tudom mennyire cseng ismerősen a nevük itthon, vagy akár a kontinens többi országában (annak ellenére, hogy a tagok szintjén voltak átfedések…..
ö 2014.03.02 10:32:50
Anélkül, hogy ezredszer is körbeszopnánk a sludge klasszikusait, álljon itt a Stone Titan, és dörgölje le a bőrt a puha kis faszotokról. Sötét, gonosz, undorító, rettenetesen drogos, szarásig zajos, perverz, és kibaszottul súlyos mélység az egész. Tőröl metszett paraszt rohadékság, tele savval…..
ö 2014.01.31 15:12:35
Mindösszesen 21 napnak kellett eltelnie, hogy hallhassam az év albumát. (Azóta végérvényesen belerohadt a lejátszóba.)..
Művészlelkek, elvont arcok, imigyen lészen eme poszt boldogságotok fundamentuma...
ö 2014.01.21 21:28:06
Prog és krautrock témákba oltott szintetizátor-varázslat, instrumentális izgalmak, totális főhajtás a hetvenes és nyolcvanas évek horrorfilm soundtrackjei előtt. Kiváló. Én földre borulok előttük, ti hisztek nekem és csekkoljátok. Goblin és Carpenter rajongóknak…..