Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Back4Good

14 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hello Kitty szerelmesei most már a repülőutakon sem kell, hogy lemondjanak kedvencükről, legalábbis amennyiben a taiwan-i Eva Air szolgáltatásait veszik igénybe. A Kitty járat (már 5 Airbus áll a légitársaság rendelkezésére:-)   immár heti 3 alkalommal repíti a gyermeklelkű…..
Interpress Tökös Ray 2013.11.20 09:31:40
A Halloween-szezon véget ért, csakúgy, mint Ray Villafane világkörüli tök-turnéja, lehetőséget adva arra, hogy bemutathassuk idei legjobb  alkotásait.  A new york-i születésű művész amúgy nemcsak mesterien farag tököket, hanem üzleti érzékkel is meg van áldva:…..
Hogy melyik a világon a legnehezebben megtanulható nyelv? Nem gondolnátok, a lengyel.  A nemzetközi felmérésben az alábbi faktorok szerint kerültek elemzésre a világ nyelvei: - nyelvtan és az ennek szabályaitól való eltérések6 kivételek mennyisége a nyelvben - a beszélt…..
Back4Good 2013.11.16 19:43:07
@¿Qué tapas hay?: úgynevezett "vicc" volt az utolsó mondat, felőlem jöhet a kritika, ha konkrét dolgokra vonatkozik. A rengeteg nagypofájú, sokat szövegelő, de semmi konkrétat nem mondó kommentelő kommentjei pedig nem érdekelnek. Sok van belőlük, rendkívül szánalmasak, akármilyen témáról szó lehet (más, komolyabb blogokban is...), és előszednek egy "félreütött" betűt, ami valóban hiba, de hát előfordul még a HVG-ben is. Majd magamra veszem, ha a kritika konstruktív lesz és a poszt a tartalmára vonatkozik. A többieknek meg további jó szórakozást, a következő posztban lehet, hogy majd nyereményjátékot hirdetek "Keresd a hibát" címmel" :-D
Back4Good 2013.11.18 09:15:31
@ParSzab: csendben maradtál volna....... Mert akkor szerinted az új rásmodot elsajátítani semmiség ugye, nem befolyásolja a nyelvtanulást ugye? Sőt, talán még könnyebben megy, ha cirill betűkkel írok, nem????????
Back4Good 2013.11.18 09:31:43
@¿Qué tapas hay?: Ennek a hozzászólásnak van értelme, leírtad a véleményedet, köszönöm, hogy időt áldoztál rá és válaszolok is:
1. Ennek a blognak nem az a lényege, hogy az ÉN álláspontomat bemutassa, hanem hogy érdekes híreket, furcsaságokat nyújtson Nektek. Én annyiban vagyok csak benne, hogy természetesen olyan dolgokról írok, amit érdekesnek találok, vagy úgy látom, sokakat érdekelhet. Amúgy pedig felelősségem teljes tudatában ÉN nem jelenteném ki, hogy a magyar az egyik legnehezebb nyelv, kivel nem ismerem a fent bemutatott összes nyelvet, csak hármat közülük, és még egyet, ami nincs a listán (és mellesleg más típusú betűket-írást használ). Azt mondhatom, hogy tuti hogy az egyik legnehezebb, a nyelvtan bonyolultságát tekintve, plusz azt, hogy a számos külföldi ismerős (külföldön is élek amúgy..) kiborul, amikor a magyar beszédemet hallja:-)) Mondják is, hogy egy nyelvre sem hasolít. Ismerek számos külföldit, aki Magyarországon él és sokszor meséltek már a nyelvi nehézségeikről, 20 év alatt sem tudnak nagyon jól megtanulni magyarul. Örülök, hogy az a néhány okos kommentelő ilyen bátran ugat (mert az ugatás, amit csinálnak), valószínűleg ők fejenként legalább 8 nyelvet beszélnek és azért ilyen kompetensek.
2. Az eredeti cím teljesen más, mint az én címem, ráadásul a lengyelre vonatkozik.

Még mindig nem sikerült amúgy kideríteni, melyek azok a helyesírási hibák, amelyekről a sok okoska "beszélt" (kutyául).
E A legújabb vicces fail New York-ból érkezik:-) Az alkalom a tizenharmadik Broadway Bomb, a gördeszka szerelmeseinek rendes éves találkozója, amelynek során rendszeresen forgalmi zűrzavart okoznak a deszkások. Idén a rendőrség azért megpróbálta megállítani őket, kevés…..
Katari Úszò Világkupa: Izrael van és mégsincs... Az időpont 2012. február 20. A helyszín Irán. Az apropó akkor a foci volt, amikor is az iráni Sepahan Isfahan futballcsapat lemondta a Partizan Beograd-dal való mérkőzést, mivel a belgrádiak edzője akkoriban az izraeli Avram…..
Back4Good 2013.10.26 11:25:18
@csiri bá: Ja...... Amíg a zsidók húzzák a rövidebbet, sokan örülnek meg lehet elbagatellizálni a dolgokat meg kárörvendeni. Nem tudják, hogy majd rajtuk is lesz a sor..... Money rules.
Back4Good 2013.10.26 11:26:45
@Lucky Larry Silverstein: ennyi idő alatt Budapesten egy villamosvágány-felújításra sem futja a dolgos magyaroktól.
Back4Good 2013.10.26 11:15:02
@Lucky Larry Silverstein: az ország pedig a semmittevők asszisztálása mellett a sivatag közepén egyszerre csak "kinőtt a földből".
Még van idő megtervezni úgy az utat, mint a szállást péntekig, amikor is Bécsben megnyitja kapuit a Cultiva Hemp Expo. Kiállítás, party, workshopok, koncertek és főzőshow fogják gazdagítani az amúgy is igen érdekesnek ígérkező programot.  A konferencia témája…..
A katolikus egyház, Róma polgármestere, valamint a Prefektus is egyhangon tiltja nemcsak az egyházi, ünnepélyes keretek között lezajló temetést, hanem azt is, hogy Erich Priebke Rómában legyen egyáltalán elföldelve: "Róma antifasiszta város és mindig is az volt. Nálunk nincs helye…..
Back4Good 2013.10.15 00:06:50
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor: Rómában és Milánóban lehet, h 1200-t.... Máshol ezret. A bolti eladó meg 800-900-at.
Back4Good 2013.10.15 00:29:08
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor: 1. ezek a valsag elotti, 2005-os adatok (majdnem 10 ev telt el azota es tortent egysmas...) de akkor is, hat igen vegyel mondjuk egy salest a listadrol, aki a kategorianak megfelel, 1360 euroval szerepel bruttoban a listan, amibol 24% levonódik, az pont kb. 1000 euró , pár euróval több. hat azota sajnos a fizetesek nem nottek, csak a munkanélküliség nőtt, délen a fiatalok között majd 40%-ra, a nők között pedig eddig is meghaladta a 40%-ot délen. északon kicsit jobb csak a helyzet. Ha megnézed a listadat, egy mérnök nettó bére átlag!!!! olyan 2000 euróra volt akkor, most mondjuk olyan 20-30%-kal kevesebb.
"A nürnbergi per folyamán rengeteg hazugság és kitaláció hangzott el a fogolytáborokkal kapcsolatosan. Mauthausenben a menzán kívül még bordélyház is állt a foglyok rendelkezésére. Amúgy meg semmit nem bánok, amit tettem, a múltamhoz való hűség elvi kérdés. Gázkamrák? Soha…..
Back4Good 2013.10.13 18:06:40
@Tom Bobb: Meg nincsen zsidógyűlölő, csak éppen lopni kéne tőlük know-how-t és felhasználni ellenük.... Ez kifejezetten zsidóbarát koncepció:-D
Back4Good 2013.10.14 23:01:26
@Messerschmitt: igen, szerények az ismereteid. A németek elleni merényletet a római partizán csapatok követték el, gránátot (elnézést, lehet, hogy más tipusú robbanóanyag volt...) dobva az elhaladó németekre. Ezenkívül Priebke volt a koordinátora a kivégzéseknek, amiben ő is részt vett sk, ez az apropója a körülötte folyó balhénak. A többi részben nem írtál semmi különbözőt annál, mint ami a cikkben van, csak a nem létező tudásodat próbáltad fitogtatni. Mozi fiction helyett inkább olvass könyveket.
Interpress Mennyit ér a troll? 2013.10.11 09:54:42
Ingyen ebéd és 36 euró naponta. Ennyi az orosz politikával foglalkozó cikkeket kormánypárti hozzászólásokkal gazdagító trollok fizetése. Furcsa módon szinte kizárólag mutatós fiatal hölgyekről van szó, aki napi minimum 100 hozzászólast, a post-író szekcióban pedig 4 postot…..
Back4Good 2013.10.11 20:27:05
Interpress USA shutdown 2013.10.03 15:28:54
Hogy mit is jelent a shutdown, az amerikaiak csak most kezdik megérteni. Vagy még most sem..? Mindenesetre az FBI is csökkentette a készenlétet, ahogyan azt a honlapjuk is bizonyítja.  ..
Tudom, hogy a következő képek vitát fognak kiváltani, méghozzá az eddigi tapasztalatok alapján nem is mindig kulturált hangneműt. Persze mindenkinek szubjektív az, hogy valamit szépnek tart vagy sem. Az biztos, hogy a női test nagyon megváltozik a gyermekvállalás nyomán. A…..
Egyelőre  nem foglalkozunk tehetségkutatással, Halász Szabó Hajnal felvételein azonban megakadt a szemünk, főleg, mivel a nevére "guglizás"  semmilyen eredményt nem hozott (vagy csak mi nem "guglizunk" túl eredményesen).  Következő lépésként úgy döntöttünk,…..
Még dohányzol? A következő cigiszünet előtt érdemes megnézned ezt a spotot. ..
Ha hiszitek ha nem, Kínában elismert foglalkozás a "markolónő". Ezen kisasszonyok a spermabankok alkalmazottai, akik készséggel segítenek az önkéntes úriembereknek a megfelelő mennyiségű "adag" leadásában. Csak semmi self-made kísérlet, uraim, Kína mindig is nagyban dolgozott!…..
Interpress Lucha Libre 2013.07.09 18:43:30
Hogy Mexikóban mi a foci után a legkedveltebb sport? Lucha Libre a neve, olyasmi, mint a pankráció. Mexikóváros Arénájában minden pénteken mintegy 17.000-en gyűlnek össze, hogy szemmel kövessék a mexikói wrestling összecsapásokat.  Egy este általában öt mérkőzésből…..
Mára is jut egy csudikép. A bal oldali arc mérges, a jobb oldali nyugis, ugye?  Akkor most távolodj el szép lassan kb. másfél-két méterre a képernyőtől..... Hogy is van ez....?  ..
A First Response elnevezésű terhességi gyorstesztet gyártó cég új, a brit nőket sokkoló (de mindenesetre elég zavarba ejtő) kampánya a Get Britain Fertile (Tegyük Nagy-Britanniát Termékennyé..) nevet kapta. A kampány főszereplője Kate Garraway, aki a szigetországban…..
Szegény svéd gyerekek sokaságának lesz szomorú sorsa ezen a nyáron. Reméljük, az afrikai éhező gyerekek is tudni fognak róla, hogy nemcsak náluk, hanem Európa északi részén is kemény az élet.  A göteborgi Liseberg Vidámpark kreatìvnak legkevésbé sem mondható (bár…..
Interpress 2013.05.06 00:43:30