Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tények24

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Belebújt az ördög 2013.04.25 08:24:27
Nincs is annál egészségesebb, mint amikor egy jó kiadós démonűzéssel kezded a napot. Az ikonikus űző, Bob Larson egy ügyvédnőből szedi ki a baszt ezen a régi felvételen:   Belőle nem sikerült: ..
Tények24 2013.04.27 10:48:03
@Zsuzsikám (the 4th): én úgy gondolom, hogy egyik vallás sem kötelező. A legtöbb vallás esetében van valamilyen anyagi jellegű bevételezés, hiszen ebből tartják fenn az adott egyházat. Amikor valaki valahová belép, anyagilag is támogatja. Lehet az vallási gyülekezet, párt, egyesület. Mindennek ára van, a hitnek is. Gondoljunk csak bele... a Bibliát is ki kell nyomtatnia valakinek, ahhoz pedig papír, festék és egy csomó más dolog is kell...
Tények24 2013.04.29 13:36:44
@Sublagéder: Itt most nem egyedi eseteket kellene kiragadni, mert nem keresztes háborúról beszélgettünk, hanem egy videóról és vallásról, akik képesek olyan embereket hülyíteni, akik sokszor saját akaratukból választják a téves utat.
Itt a hétvége, és biztosan sokmindenki tervez egy kis sütögetést a barátaival, vagy a családjával. A bevásárláskor gondoljunk arra is, hogy ne mindig a megszokott köreteket, és salátákat tálaljuk. Igenis jól tud esni valami igazán pikáns és különleges húskísérő is. Erre…..
Kitakarták a negyvenes divatrapper fonnyadt mellkasát a Hajdú-haciendát bemutató Hal a tortán-epizódban, mivel a Tv2 betojt attól, hogy a Fidesz-rezsim vasökle lecsap rájuk a főműsoridőben mutogatott vörös csillagért és sarló-kalapácsért. A Bors szerint Ganxsta Zolee teljesen ki…..
Tények24 2013.04.26 13:00:25
@katarakta: Az ember mindig azt a csatornát nézi, ahol éppen nem megy reklám :)
A közösségi média alapjai a híres fizikushoz, Isaac Newtonhoz  köthetők? A felvilágosodás magával hozta volna azt az úttörő felvetést, amely megalapozta a mai közösségi, szociális csatornákat és stratégiákat? A XXI. századnak fejet kell hajtania az elmúlt 300 év előtt.…..
Sok őrültséget láttunk már, ám az, amit a mutatunk, ott van a legnagyobbak között. A Numi fantázianevű WC ugyanis saját bluetooth-al és SD-kártya olvasóval rendelkezik. Vagy mégis maradjunk inkább a jó öreg könyvnél? A mostani 6000 dolláros (1 millió 380 ezer forintos)…..
Ez a csokoládé már a minőségi borok útján jár, címkéjén a kakaóbab leszedésének időpontjától kezdve, a pörkölés hőmérsékletéig és időtartamáig. A Rabot Estate nevű szelet 70%-ban tartalmaz étcsokoládét kakaót. A kakaóbab, amiből a Hotel Chocolat terméke…..