Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kristina Vighova

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most sikerult bejelentkeznem . Pedig azt gondoltam ,mint egy Naplot ugy vezetem a blogomat. De hat nem mindig van ugy ahogy az Ember Lanya szeretne.A Naplot viszont vezetem ,es majd otthon feltoltom igerem. Egy hete vagyok az UTON .Bizony sok mindenre megtanitott mar. Peldaul az elengedest…..
Kristina Vighova 2014.07.21 05:57:30
Már csak kettőt kell aludnom és indulok a NAGY ÚTRA . Mint a gyerekek a karácsonyt úgy várom , tele izgalommal . Mit is tartogat számomra a sok becsomagolt ajándék ,amit 35 napig bontogatok ki. A búcsúzás az itthoniaktól már kezdetét vette Péter-Pál napján , Székesfehérváron…..
2014. március 15. Megtörténtek az igazi első lépések . Zarándokponton ( www.zarandokiroda.hu ) beszereztem a Zarándokútlevelemet és még sok hasznos útravaló tanácsot . A repülőjegyeket is elintéztük Péter fiammal az interneten .Természetesen a meghirdetett akciós ár a…..
Kristina Vighova 2014.03.15 17:55:18
2014. augusztus 9-én egy nagyon kerek születésnapom lesz. Régóta dédelgetett vágyam végigjárni az El Camino klasszikus útvonalát a francia utat. Most itt az idő, hív az út ! Senki nem akadályozhat meg abban, hogy kinyissam a naplómat és egy üres oldalon újraírjam életem…..