Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Magnar

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Csöcs vagy segg? 2015.10.14 14:00:00
Nem mi kérdezzük, hanem egy japán manga élőszereplős adaptációjának készítői, akik ezek szerint nem tudják eldönteni, milyen irányba vigyék el a Prison School (Börtönsuli) castingját. A kérdést egy tévéreklámban tették fel, ebben: Az október végén a tévében…..
A nemrég bejelentett Call of Duty Black Ops 3 Juggernog Edition mini-bárral megspékelt kiadása elgondolkodtatott azon, hogy ugyan ezek miért "limitált" kiadások? Nagy részük nem hoz semmi értelmeset vagy éppen értékeset a vásárló életébe, és nem is igazán limitáltak, hisz sok…..
Jelentkezzen az, akinek semmit nem mond Robert Louis Stevenson Kincses sziget című ifjúsági regénye! Ugye, hogy nem sokan vannak, és ezzel nemcsak mi, magyarok, hanem az egész világ így van, köztük az amerikaiakkal. Michael Bay sztárrendező-producer pont ezért szedett össze egy…..
A Sons of Anarchy-t alkotó Kurt Sutterrel kapcsolatban egy dolgot mindig illik elmondani. A pali a kiszámíthatóságig kiszámíthatatlan, azaz pontosan azért tudjuk kitalálni előre a sorozat fordulatait, mert már van hat évadnyi rutinunk, és tudjuk, mire számíthatunk egy ártatlan…..
És milyen fasza lett már! Mikor lesz már szeptember? ..
Férjcserélő Rajtakaptál 2013.06.02 13:28:59
Erősen bizonytalan vagyok abban, hogy megírjam-e ezt a posztot. Nem tudom, ez csak egyike a szokásos mélyrepüléseimnek, vagy valami komolyabb, szinte ijesztő tisztánlátás- és őszinteségroham. De ez az, amit most érzek. A házasságom szar. Nem szeretem a férjem. Sosem kedveltem…..
Nina harmincéves volt, mikor megismertem. Hosszú szőke haj, nyúlánk, kisportolt test, hosszú combok és feltűnően szép lábak... Későbbi beceneve Lola szájából hangzott el először: egy gazella. A tökéletes test a genetika kegyén túl a megszállottságig űzött fittness…..