Regisztráció Blogot indítok
Adatok
juteszembe

4 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lezárult a Forma dizájnbolt és a Cukiság közös, karácsonyi játéka. A nyerteseket emailben értesítettük, a nyereményeket január másodika után a Formában (Bp. V. Ferenciek  tere 4., a passzázsban) vehetik át. Gratulálunk!1. helyezett: M. Gábor höcsöge (1082 szavazat):2.…..
Ádvent van, vagy mi a szösz, fogadjuk hát meg a pszichiáterek, társadalomtudósok, papok, színes magazinok és egyéb életmódtanácsadók javaslatait; ahelyett, hogy fejest ugranánk a fogyasztói társadalom díszkiválágított áradatába, csendesedjünk el kissé és vegyük számba…..
juszt is ellenállok a karácsonyi őrületnek. Na jó, a beigli kivételével, az szezonális sütemény, csak ilyenkor érdemes enni. Reggelire egy szelet mákos, egy szelet diós és végül egy szelet gesztenyés egy bögre kakaóval. Vacsorára ugyanez, csak fordított sorrendben és nem…..
Törzskocsma Mitfahrgelegenheit! 2007.12.11 08:45:00
Nagy a baj! Reformok megszorítások tömkelege. Össze kell fogni, és csillapítani a csapásokat, amennyire lehet az élet minden területén.Hogyan? Trükkök százaival. Leghatékonyabban az információ megosztásával és minél nagyobb együttműködéssel. Szép példa erre a szabad…..