Regisztráció Blogot indítok
Adatok
domi55

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyakran találkozhatunk az OKJ-val, mint szakkifejezéssel, de sokan nem tudják, mit is jelent pontosan: az OKJ az Országos Képzési Jegyzék rövidítése és azokat a szakképesítéseket értjük alatta, amelyek államilag elismert végzettséget adnak. Az OKJ képzések, tanfolyamok elvégzésével (és a megfelelő…..
domi55 2013.05.26 07:27:41
@Szabó Feri: Üdvözletem! Én is hasonló helyzetben vagyok Önnel. vagyis OKJ tanfolyamot szeretnék választani, de nem tudom, hogy hol keressem a megfelelőt. Tényleg sok tanfolyamot tudnak ajánlani és milyen képzések vannak náluk összegyűjtve, vagy hogy működik, kérem írjon vissza!
A lakberendező tanfolyam, képzés célja: Építkezik, felújítaná a lakását? Tanfolyam segít abban, hogy Ön is tudjon válaszolni a felmerült kérdésekre. Nem kell szaktervezőhöz fordulnia, hiszen tanfolyamon feladatok megoldásán keresztül ismerkedhet meg a lakberendező…..
Szamárpad Felelőtlen fiatalok 2013.04.03 16:10:09
Nem foglalkoznak a nyugdíjukkal a pályakezdő fiatalok, ugyanakkor állami ellátással nem számolnak, derül ki a hvg.hu cikkéből. A megkérdezett fiatalok többnyire tisztában vannak azzal, hogy saját maguknak kell(ene) előre gondoskodniuk arról, hogy valamiből idős korukban is…..