Regisztráció Blogot indítok
Adatok
thekaleidoscopecat

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Határátkelő A nagy lelépés 2019.03.26 06:30:00
Sokan vágyunk arra, hogy lelépjünk – hosszabb vagy rövidebb időre magunk mögött hagyva a hétköznapokat. Aztán persze sokaknál ebből nem lesz semmi, de vannak, akik megvalósítják álmaikat. Utóbbiak közé tartozik Nikolett is, aki hat éve már írt ide, akkor még Finnországból.…..
thekaleidoscopecat 2019.03.27 14:20:46
@montroyal ( CAN qc): Igen, az a cél. És köszönöm, igyekszem!
thekaleidoscopecat 2019.03.28 04:26:11
@négyzet: Én akkor most írjam neked azt, hogy te meg a kommentelést gondold át ezzel a hozzáállással? Nem kell a buksisimi meg a lekezelő hozzáállás, nem sértődött óvodás vagyok, de akivel nem lehet normálisan szót érteni, azzal nem is próbálkozom. Neked az a fontos, látom, hogy a tiéd legyen az utolsó szó, úgyhogy ez volt az utolsó hozzászólásod, amire reagáltam.
thekaleidoscopecat 2019.03.28 04:33:01
@Nagy kámpics: Ezt jó volt olvasni, bár engem azért érdekelne a seggkrémed is just in case, végülis sosem lehet tudni, mikor lesz rá szükség. Nem tudom egyébként, honnan jön ez a "minden nő, aki nem háziasszony, az biztosan kurva" konklúzió, de nem is vagyok annyira dekoratív sajnos, hogy ezt megvalósíthassam. Ha mégis lesz ilyen, arról esküszöm, szívesebben számolok majd be a Határátkelőn, mint a jelenlegi munkámról, meg arról, hogy hol kötöttem biztosítást, mert végülis ha már közkinccsé teszem a vaginámat, akkor akár mesélhetek is róla az egész országnak, nem?
Mindig is tudtuk, hogy a magyar lányok a leggyönyörűbbek a világon. Gondoltam megosztom veletek is, hogy (szerintem) kik a legszebb kanapészörfös magyar csajok 2014-ben. A tavalyi poszt sikere után elkészítettem az idei év válogatását is. Természetesen minden lánytól kértünk…..
A tegnapi poszt az au pair-lét sötétebbik oldalát mutatta be, az egyensúly kedvéért ma egy sokkal szerencsésebb történet következik. Főszereplője, Nika megjárta Franciaországot és Szlovákiát, mielőtt visszatért volna Finnországba, ahol szíve szerint most már hosszabb távon…..
thekaleidoscopecat 2013.04.25 23:39:05
@Barátusz: a szuleimnek ehhez a tortenethez vajmi keves koze van, nem ertem, miert kellene roluk szot ejtenem.
azert oda kuldtek, mert a sorbonne inditott nyelvorat, amit ok megfelelonek iteltek szamomra.
igen, engem is varatlanul ert a meglepetesuk, erre nem tudok mast valaszolni. nem veszodom azzal, hogy a koromat, meg az atelt elmenyeimet bizonygassam masoknak, de melyen megdobbent, hogy barmit is ir ide a posztolo, legyen az pozitiv vagy negativ, egeszen biztosan megkerdojelezik az igazsagtartalmat. igazan kar.
fentebb valaki eppen azt irta, hogy fel ev alatt nem lehet megtanulni tisztessegesen egy nyelvet... erre sem tudok mit reagalni, ha a kakan is csomot kerestek.
hogy ki penzelt, amikor elutaztam? ha elolvastad volna a valaszaimat, lathattad volna, hogy senki. kifizettek a repulojegyemet, amikor odautaztam, ott pedig zsebpenzt kaptam. szegyelljem magam, amiert elfogadtam, igaz? a hazakullogasos kerdesedre reagalva csak ismetelni tudom onmagam: olvasd el, amit irtam es majd nem teszel fel zavaroan ostoba kerdeseket.
en nem szeretnem, ha barki is irigykedne ram, sokkal inkabb azt, ha az en peldamon fellelkesulve masok is kedvet kapnanak az utkereseshez.
thekaleidoscopecat 2013.04.25 23:56:14
@charlieharper: elmosolyodtam, remelem, nem veszed zokon(:
persze, en is megertem peldaul a kisvakondos mesefilmeket, pedig az meg csak nem is szlovakul van, meg ismerem az alapveto kifejezesek nagy reszet, de kommunikalni nem tudtam, mivel kizarolag angolul beszelgettunk egymas kozt. o sem tanult meg magyarul soha, pedig a nagymamaja magyar szarmazasu volt.