Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kifinomult paraszt

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rohamosan fejlődik körülöttünk minden, ma már egy okos telefon jóval többet tud, mint egy asztali számítógép az ezredforduló környékén. A gépház belsejében lévő dolgok mérete lecsökkent rendesen, azonban mi a helyzet azokkal a perifériákkal, amik az emberi adottságok miatt nem tudtak?..
Közelednek az ünnepek, amelyek nem múlhatnak el alkoholfogyasztás nélkül. A magyar ember bort és pálinkát iszik, és mivel sajnos a kultúránk alapvető elemének számíthatjuk az alkoholt, a néphit szerint gyógyítunk is vele. Maradjunk most a pálinkánál...
Szénhidrát. Egy szó, aminek hallatán sok emberen kitör a frász. Te vajon képben vagy a szénhidrátokkal kapcsolatban? Vajon mi is az a glükóz? "Keményebb" egy testépítő? Cukormentes egy tál répa? Töltsd ki ezt a 15 rövid kérdésből álló tesztet, és most megtudhatod! Mindenhol csak egyetlen helyes…..
Kifinomult paraszt 2016.11.22 21:18:17
@i.a.p.: A 20-30 év is legenda. Nem a ketózisba haltak az emberek bele, hanem fertőzésekbe, járványokba, háborúba, nomeg éhen. Könnyű ellenőrizni, mert a mai természeti népek közt is vígan vannak 90-100 éves emberek, akik nagyrészt ketózisban éltek. Egészsében.
Deansdale Update Norbi védelmében 2016.09.02 22:15:34
Schobert Norbert kolléga egy félig jóindulatú, félig pénzhajhász figura, aki próbál az emberek karcsúsításán meggazdagodni. Láttam már ennél nemtelenebb kezdeményezéseket bőven, úgyhogy nem tudom igazán elítélni a srácot - elvégre sokan lefogytak a segítségével, s még többen is fogyhatnak a jövőben,…..
Kifinomult paraszt 2016.09.06 22:08:17
@Arany Sakál: "Ez az ország szégyene is hogy egy kiugrott fitneszrendőr csuklóztathatja a orvostársadalom entellektüeljeit! "

Ez jó :)

De sajnos nem csak az országé és egyáltalán nem szégyenlősek.
Máris az év bukásának nevezik a rendezőzseni legújabb filmjét. A barátságos óriás barátságtalan bevételeket hoz. Elemzés...
A balkezesség rengeteg tanulmány és kutatás alapját képezi. Ma már számtalan elmélet létezik arról, miben különbözik agyunk működése jobbkezes társainkétól, esetenként miért tűnünk ki kreativitás terén, és hogy miért vagyunk hajlamosabbak a mentális betegségekre. Világnapunkat augusztus 13-án…..
A magas sarkú cipő vagy szandál előnyösen meghosszabbítja a viselője lábait, optikailag kisebbíti a lábfejét, kihangsúlyozza a karcsú bokákat, elegánsabbá teszi a járást – vagy legalábbis hívei így tartják róla. Ugyanakkor minden ortopédus szakember egyetért abban, hogy a túlzottan magas sarkú cipő…..
Kifinomult paraszt 2016.06.13 07:16:28
A Petőfi rádió kinyírása rettenetesen magyar történet és ijesztően élesen mutatja a hatalom lealjasodását. Az, hogy a politika, a hatalom szükségét érzi, hogy beleavatkozzon a zenei csatorna életébe, nonszensz és ijesztő. Én sem szeretek nyugati példákon rugózni, de megnézném, hogy mi lenne, ha…..
Kifinomult paraszt 2016.06.05 11:07:08
@Aptyuka 02: anyád
Hogy még nagyobb legyen a bejelentés körüli durranás, Angus Young beszállt gitározni a Guns N' Rosesba a jelenleg is zajló kaliforniai Coachella fesztiválon. Eljátszották együtt a Riff Raff és a Whole Lotta Rosie című AC/DC-klasszikusokat. Nyilván azért, hogy megmutassák mit tud a dalokkal kezdeni…..
Kifinomult paraszt 2016.04.17 23:40:58
Imádom Rejtő Jenő műveit, különös humorát, szójátékait, nyelvi leleményeit. Úgy gondolom, hogy a legméltóbban akkor tudok megemlékezni a száztizenegy éve született zseniről, ha a kedvenc idézeteimből választok ki néhányat. Így is sokat ki kellett hagynom közülük. Az 1905. március 29-én született és…..
Kifinomult paraszt 2016.03.29 23:07:30
Prüszkölnek rám páran a vagyonadó felvetése miatt: micsoda rohadt szoci vált belőlem annak ellenére hogy libertáriusnak mondom magam. Pedig nincs nekem semmi bajom a gazdagokkal, nem akarom őket a házaikból kitúrni, a cégeiket elvenni vagy a bankszámlájukat lefoglalni. Csak annyit szeretnék, hogy a…..
Nem kérdés, hogy ha az Excelre gondolunk, akkor a táblázatkezelő legnagyobb ismerői között mindenképpen meg kell említenünk a Microsoft által adományozott Excel MVP címmel is büszkélkedő Bob Umlas nevét, aki a nyolcvanas években (!!) ismerkedett meg először a programmal és annyira a rabjává vált,…..
Kifinomult paraszt 2016.01.09 15:43:56
Nem mondjuk, hogy csodálkozunk a Kasza! című új talkshow első vendégének kilétén, hiszen pinázással mindent el lehet adni, még egy alapvetően sötét, és meglehetősen csehszlovák esztrádműsorra hajazó díszletbe telepített, láthatóan kényelmetlen bútorokon feszengő Kasza…..
Kifinomult paraszt 2013.08.24 13:46:25
@ervin2: A könyvből úgy jön le, inkább elbaxta a tehetségét, minthogy letett volna valamit az asztalra. De legalább sok benyomás érte...
Charles Darwin valóban úgy nyúlta volna le a természetes szelekció elméletét, mint ahogyan Bill „Windows” Gates az Apple által kifejlesztett ikonokat? Miért nem wallaszizmusnak nevezzük akkor a darwinizmust? Egyáltalán van-e cáfolhatatlan bizonyítéka az evolúciónak? A…..
Pár hete már bejárta az internetet Lady Gaga fotója, amelyen tök pucéran pózol, ez itt ni: Akkor azonban még a kezével kitakarta intimebb testrészeit. A legfrissebb képeken, amelyek szintén a V magazin fotói, még ennél is merészebb Gaga, így most már megtekinthetjük…..
Kifinomult paraszt 2013.08.15 11:41:09
Naiv ügyfélnek étel és italfogyasztás után sem voltak hajlandóak egy pohár vizet adni a Gastland Bisztróban a Széll Kálmán téren: Barátnőmmel betértünk a minap a Széll Kálmán téren nemrég nyílt all-you-can-eat étterembe. Rendesen fogyasztottunk, italt is rendeltünk…..
Kifinomult paraszt 2013.08.10 11:45:53
ByeAlex már a backstage-ben nagyon koncentrált. Legalábbis az Eurovízió honlapjának szerkesztője ezt állapította meg. Magyar csapat elárulta neki, hogy módosítottak a kivetítőkön futó videón. Hogy még az angol kisasszonyok is megértésék miről énekel ez a szíp magyar legíny,…..
Kifinomult paraszt 2013.05.12 12:20:18