Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kataposztolo

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ugyan ma is Anglia az úti cél, de a szigetországi létnem ezúttal a sötétebbik oldalával ismerkedünk meg. Kata egy családnál volt bébiszitter és körülbelül minden megpróbáltatáson átesett, amin ilyen helyzetben áteshet az ember. Horrorsztori őt megtámadó gyerekekkel,…..
Kataposztolo 2013.04.24 22:01:26
@Barátusz:
Nem az angol nyelv miatt mentem Angliába. Dentálhigiénikus állást szerettem volna. Mivel rengeteg papír és idő kell ahhoz, hogy egyáltalán jelentkezhess dentálhigiénikus állásra, gondoltam, megismerkedem az országgal, pár barátra teszek szert az idő alatt, míg az engedélyre várok. Nem jött össze. Gondoltam, elmesélem tapasztalataimat nektek, hátha van hasonló vagy ellentétes élményetek, véleményetek. Már amint látom, ott tartunk, hogy megkérdőjelezed, hogy mindez megtörtént-e velem. Tudod mit? Akkor hasonló jókat kívánok Neked az életedben mint amiken én keresztül mentem Angliában.
És igazad van. Nem fogom az időmet arra fecsérelni, hogy megírjam az osztrák cikket. Megtartom magamnak. A Te életed se lehet túl vidám, ha nincs más dolgod mint mások szavait kiforgatni.
Amúgy nem ismered az életem, ezért nyilván nem is látod át az egész szituációt. Ezért nincs is jogod bármi valóságtartalmát megkérdőjelezni.
Hasonló jókat!
Kataposztolo 2013.04.24 22:21:29
@Makkasz:
1. Nem rossz munkavégzés miatt veszítettem el az állásom. A válság miatt két cég is keletre adta el a munkát, akiknek bedolgoztam. Arra még olcsóbb a munkaerő.
2. Amikor késsel akartak leszúrni, még nem szerettek jobban. Mikor jobban szerettek, nem volt több késelés, sőt, az ágyamban aludtak. Próbálj meg legalább magadnak nem ellent mondani. (Ráadásul egy mondaton belül.)
3. Kerestem másik állást, ezért költöztem Ausztriába.
4. Kértem másik ételt, nem foglalkoztak a kérésemmel.
5. A tüdőgyulladást orvos állapította meg és antibiotikummal kezelte.
6. Azért hazudtam családi problémát, mert egy percig nem akartam maradni, mikor kilátásban volt a menekülés. Képzeld el a szituációt, hogy szólsz egy ilyen családnak, hogy 2 hét múlva mész. Nem akartam kipróbálni, hogy miken mehetnék még keresztül úgy, hogy tudják, menni akarok.
7. Az a közöm volt ahhoz, hogy miért nem jár az apa haza, mert 6:10 kor lejárt a szerződésbeli munkaidőm és csak egy sms-t kaptam 6:15-kor, hogy ma sem érkezik haza. Te örülnél, ha a főnököd 5 perccel a hazameneteled előtt dobna egy smst, hogy ma maradsz egész éjjel melóban???
8. Mi fura a ritka fürdésen?