Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RedLemon

17 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elkészült Kiss Ádám 12 részes roadreality sorozata, melyet nyáron forgattak Erdélyben.A nagyérdeműnek még csak a tv-t sem kell bekapcsolni, hogy találkozhasson a vicces fiúkkal, mert a film internetre készült, mindenki akkor nézi, és annyiszor, ahányszor csak akarja. “2005 óta,…..
Micsoda csapat!! Feltörekvő fiatalok és élő legendák egy színpadon a Comedy Central Bemutatja nyilvános adásfelvételein, október 3-án és 4-én. „- A közelmúltban jelmezbálba voltam hivatalos, és úgy döntöttem, hogy kénsavnak öltözve megyek el. Így is tettem. Egyszer csak…..
Vadonatúj ínyencségek és csemegék várják a Dumaszínház nézőit az őszi színházi évadban. Kőhalmi Zoltán életéből musical-t írt Kőhalmi Zoltán, és még a főszerepet is elvállalta. Zoltán produkciója egyedülálló a maga nemében, de hát ez már csak egy ilyen ősz, tele…..
Ha akadnak még Önnek fehér foltok Kőhalmi Zoltán életéből, esetleg éppen úgy érzi, mindent tud, vagy egyszerűen csak régóta vágyott rá, hogy lásson róla egy formabontó zenés darabot, itt a helye! Az ismert humoristát ezen az estén olyan közelről ismerhetjük meg, ahogyan…..
A DumaFüred fesztivál első hétvégéje után nyugodt szívvel kijelenthetjük, érdemes volt rá ennyit várni. - Ez az ember nem normális! – fordult hátra egy előttem ülő, könnyeit törölgető hölgy Aranyosi Péterre célozva, aki pedig még csak most lendült bele igazán. A…..
A Dumaszínház rajongóinak keménymagja, a „fonott székesek", akik nélkül nem kezdődik el, és nem fejeződik be a DumaFüred fesztivál. Múltidézés, nosztalgiázás, a "hogyan is kezdődött" témakör bővebb kifejtése. A Dumaszínház társulatának tagjai hatalmas szeretettel és…..
Régi álma teljesült Aranyosi Péter humoristának: büntetőt rúghatott a kapuslegendának, Hajdú Attilának. A Dumaszínház társulatának futballrajongó tagjai kitörő örömmel fogadták a hírt, miszerint az idei DumaFüred fesztiválon július 26-a és augusztus 4-e között a…..
"És ez Sándor sikerének titka, egy valódi ember, akinek számomra legemlékezetesebb alakítása egy Vörösmarty téri betlehem volt. Az előadás eleve furcsán kezdődött, mivel nem nyílt a sziklabarlangot takaró kő, ezért egy angyal feszegette trombitájával. A betlehemet a Sándor…..
A Dumaszínház beváltotta ígéretét. A jegyárak mellett a nyári időjárást is sikerült lehűtenie. Június 14-től a belépők egységesen 2000.-Ft- ba kerülnek a Dumaszínház estekre, a júliusi és augusztusi előadásokra pedig előadástól függően 2000- vagy 1500.-Ft-ért lehet…..
Az idei DumaFüred fesztivál is számos meglepetést tartogat a látogatóknak. Az egyik, amit most kikotyogunk Dombóvári István Szubdurális hematóma című önálló estjének a debütálása. A részletekről az előadás kiötlőjét és főszereplőjét kérdeztük.  Valószínűleg…..
Július 26-án 18:30-kor kezdetét veszi a Dumaszínház humorfesztiválja, a balatonfüredi DumaFüred. Egy csokorba gyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat a tíz napról. Íme: Dátum: 2013. július 26. 18:30 és 2013. augusztus 4. kb. 23:00 között Helyszín: Balatonfüred,…..
Szia Péter, mi az a film, amit a legjobban vársz mostanság? Csak hogy tudd, ez már az első kérdés volt, mivel úgy döntöttem, rögtön belevágok. A Tajtékos napok című Boris Vian műből készült adaptációt. A könyvet imádtam, a…..
Budapesten nyáron sem áll meg az élet. A kánikula elől menekülve, könnyen a légkondicionált Dumaszínházban találhatjuk magunkat, ahol aztán féktelen hahotázásba kezdhetünk. Akkor se keseredjünk el, ha az időjárás esetleg rosszabb arcát mutatja felénk, mert ott minden…..
Óriási sikerrel debütált Debrecenben a Dallal a falnak - Zene teneked előadás, Bruti és Hadházi László új közös zenés estje, a Párdon zenekar közreműködésével. Május 21-én a Corvin Dumaszínházban a budapesti publikum is személyesen tapasztalhatja meg ezt az élményt. A…..
Bár arról már szóltunk itt a blogon, hogy éppen milyen mérkőzésen csaptak össze a Dumaszínház FC tagjai néhány másik csapattal, de abba még nem mentünk bele bővebben, hogy mikor, hogyan és miért is gondolták a humoristák, hogy el kellene kezdeni rúgni a bőrt. Hajdú Balázs az…..
A DumaFüred immáron második alkalommal szórakoztat Balatonfüreden. Voltál már? Még nem? Idén nem hagyhatod ki! Programok színes palettája vár, a mindennapi nevetés garantált. Lehetsz fiatal, idősebb, távolról érkező vagy Balaton mellett élő, egy bizonyos, július 26. és…..
Az önálló estekre valahogy mindenki másképp készül, mint a közös Dumaszínházas projektekre. Persze nem azért, mert utóbbiak kevésbé lennének fontosak, vagy ott kevésbé érezné magát főszerepben a fellépő. De mégis más az, amikor csak őmiatta megy el a közönség, csak rá…..