Regisztráció Blogot indítok
Adatok
para sa puszta

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mai posztunkban újabb válogatással találkozhattok: ezúttal azon országok közül veszünk számba néhányat, amelyek egészen a közelmúltig megosztottak voltak (praktikusan egy nemzet területén legalább két állam osztozott), vagy napjainkban még (vagy már) azok.  Megfigyelőpont a koreai demilitarizált…..
para sa puszta 2018.08.16 11:56:35
@hegyvari: oktoberben megyunk ciprusra, az eszaki rezsen milyen a kozlekedes? ott is meg lehet szallni? hallottam olyat hogy estere vissza kell terni ... hol erdemes torok lirat valtani? gondolom azt hasznaljak eszakon... koszi
Az előző epizódban szép lassan megérkeztünk Nagyszőlősre. Az időjárás egyre szomorkásabb lett, az eső is eleredt, ránk is sötétedett (májusi eső aranyat ér, vagy ahogy Boncz Géza mondta: májusi eső – aranyér…), és a tudat, hogy Nagyszőlős lakosságának mára csupán 10-15%-a magyar, egy kicsit el is…..
A nyár közeledtével egy sorozatot kezdtem el írni, segítve ezzel a mobilmániásokat és a spórolni vágyókat. Ha nem akarsz a roaming díjak miatt túl sokat fizetni, ajánlom a következő pár bejegyzést. Nemrég az utazásom során ezt az SMS-t kaptam a T-Mobile-tól: EU-bòl EU-ba…..