Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MagnasMiska

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon elégedett a főpolgármester 20 pontjával a Critical Masst fasisztázó Empamo (Emberibb Parkolásért Mozgalom). Az autósok hegemóniájának fenntartásáért küzdő társaság szerint Budapest nem lehet a hangos kerékpáros lobbi kísérteti terepe, azért szavaztak annak idején…..
MagnasMiska 2013.11.12 16:04:25
Autó mániás és nagy bringás vagyok!

A bringásokkal egy a baj, ha autóba ülnek, egyből zombivá válnak.
Olyan ez, mikor a legtöbb ember autót vezet és idegesen viselkedik kanyarodván a zebrán szabályosan áthaladó gyalogosokkal szemben. Parkolván feláll a járdára, majd mikor gyalogosként folytatja az útját szembesül a megáltalkodott járdán parkoló bunkókkal és agresszív barmokkal, akik a zebrán áthaladva el akarják őt gázolni.

Amíg ezen mentalitás nem változik, sajnos semmi sem fog változni.

Odahaza minél többet vezetek, annál jobban parázok bringázni forgalomban, mert jobban átérzem, hogy sok bicajos félelem érzete abszolút nem reális. Pl. ősszel ködös hajnalban elsőbbség megadás nélkül lendületből kihajtanak mellékutcából főútra, gondolván, hogy ők úgyis csak 60-80cm-et foglalnak el a főútból. Azzal, már nem számolnak, hogy kikerülvén őket vagy őket gázolja el az ember, vagy a szemben szabályosan haladó gépjárműbe csattan.

Rövid távokra pl. én sosem állok ki az autóval és bringázom. Viszont tapasztalom, hogy milyen nem törődöm mindkét oldal. Pl. alapvető dolog, hogy ha érzem, hogy mögöttem hosszú kocsisor torlódik, mert a busz, vagy kamion nem tud megelőzni lemegyek a járdára, vagy megállok.
Régen azt tanították KRESZ-en, hogy a közlekedésben, minden fél egyenlő partner. No ezen szemléletet lenne jó ismét a fejekbe önteni! :))))
Akik sokallták az angol posztokat, azok most dörzsölhetik a kezüket (meg persze a többiek is), mert olyan történet következik, amilyen garantáltan nem volt még a Határátkelő történetében (de a magyar sajtóban sem nagyon szerintem...): Levente ugyanis a karib-tengeri Sint Maarten…..
MagnasMiska 2013.05.07 16:51:18
@Jani haverja:

Albániát hanyagold már légyszi, abszolút, s véletlenül sem kapcsolódik a karibi térséghez...

Friss videó Albániáról:

terratv.terra.cl/videos/Noticias/Actualidad/4443-467532/Albania-convoca-referendum-para-prohibir-importacion-de-basura.htm.

Az összes hírportárról az jön le, hogy mennyire szemetes és egészségtelen hely. Gondolom a riporterek hollywoodi stúdióban forgatják és írják ezen cikkeket:

www.dw.de/albania-environment-challenges/a-16343222

borsonline.hu/20130210_panik_olaszorszagban_jon_az_alban_szemet
Megfigyeltem (így bőven több mint 600 poszt után nem nagy kunszt, persze), hogy érdekes hullámokban jönnek az írások, mintha egyik vonzaná a másikat, így aztán ma megint egy angliai történet következik. Számomra Róbert írásának a vége volt a legérdekesebb, amikor arról ír, a…..
MagnasMiska 2013.05.07 00:37:55
@kék madár:

A dolgozók lehet, de te személyzetként nem mehetsz vendég wc-re.

USPH (United State Public Health) regulation.

Szállodákon és hajókon személyzet nem használhatja a vendég wc-t. Ha ezt megteszed, akkor kirúgnak. Hajón jöttek be pincérek. A saját pincérünk elmondta, hogy nehogy panaszt tegyünk, mert nem egy pincért kirúgtak már emiatt.
Te akkor személyzetként honnan látod, hogy vendégek milyen higgéniás szokással vannak megáldva????

Elég elmenni egy USA reptéren és ott már jobb az arány, de túlzás nélkül állítom, hogy többség dolgavégeztével kézmosás nélkül kimegy. Ha a folyószámla ügyintézést végez, akkor meg az arány mégrosszabb.
MagnasMiska 2013.05.07 00:50:38
@kék madár:

Gondolom a nyelvhasználatod a kutúrkörből amiből származól abból fakad. Nem utaztam soha Ibusszal és semmilyen magyar utazási irodával még soha, de gondolom Te Gyurcsó TV-s guruként Te eszt megérzed az interneten keresztül kézrátétel által.

www.kmbz.com/pages/14674817.php?

edioimages/Photodisc(NEW YORK) -- People much more often than not wash their hands after using a public restroom, according to a new survey. But they frequently don’t use soap while running their hands under water.

The results of a poll conducted by washroom accessories maker Bradley Corp. of 1,000 U.S. adults found that people on average washed their hands before exiting a public restroom about 87 percent of the time.

While that number is encouraging, the fact that 62 percent admit that they sometimes rinse with water minus soap doesn’t exactly make you want to stand up and cheer for American hygiene.

According to the Centers for Disease Control and Prevention, hand-washing after using the lavatory facilities should last 20 seconds. The CDC also recommends drying your hands with a paper towel or better still, air dry them, rather than using a shared towel or wiping them off on your pants or shirt.

A "before exiting a public restroom about 87 percent of the time." -ezt jelenti, hogy mielőtt bemennek és magukhoz nyulnak megmossák, de utána már nem!!!
MagnasMiska 2013.05.07 00:53:46
@kék madár:

Itt egy másik írás:

"Nearly six in ten (58%) admit that they have witnessed others leaving a public restroom without washing their hands. More than a third of Americans (35%) have witnessed co-workers leaving facilities without washing, and one in five consumers surveyed (20%) have witnessed restaurant employees not washing their hands at all. The worst offenders seem to be men by a significant margin."

SCA Survey Reveals Americans' Handwashing Habits
(Editor's Note: As cold weather begins to grip much of the country, this survey by SCA reinforces the need for a strong tissue industry.) October 31, 2012
Jó messzire megyünk ma, egészen Mexikóvárosig, ám közben kiderül az is, mi köze van a megbuherált ferihegyi nyilvános telefonnak és miért érdemes filmeket nézni határátkelés előtt. Jöjjön tehát Bence és az ő nem hétköznapi története. „Régóta tervezem, hogy…..
MagnasMiska 2013.05.01 00:45:17
@M. Péter:

Azon oldalakat fent belinkeltem már a békés Mexikóról.
Egyébként paradicsomi ország, kár, hogy így tönkrevágják a bandaháborúk.

A blog írójának meg drukkolok, hogy az szerelmével élje le az életét!!!! :))

Buenas noches y saludos para él!!!!!! ;))))
MagnasMiska 2013.05.01 01:06:30
@váj mí:

Azt hittem a Zepteres sztori az örök, s nem a Bulgár sztori!
MagnasMiska 2013.05.01 11:24:58
@Barátusz:
Ne magadból indulj ki. Nagybetűvel írás két dolgot jelenthet, Kiabálást és kiemelést a szöveg többi része közül megkülönböztetvén 2külön ember írását.

Mivel nem vagy pozitív az írásaid alapján és valószínűleg magadból indulsz ki a Te negatív személyiségéből, eképpen úgy értelmezted a nagybetűt, ahogy leírtad...

Másik nem én szólítottalak meg legelőször, hanem Te kezdtél kritizálni ismeretlenül és észt osztani nagy művi bölcselgetvén és gizda módon provokálván!

Nem utolsó sorban egyetlen blog íróhoz se volt eddig egy kedves szavad sem, csak másokkal vitatkozni jársz ide.
Ugyan ma is Anglia az úti cél, de a szigetországi létnem ezúttal a sötétebbik oldalával ismerkedünk meg. Kata egy családnál volt bébiszitter és körülbelül minden megpróbáltatáson átesett, amin ilyen helyzetben áteshet az ember. Horrorsztori őt megtámadó gyerekekkel,…..
Nagyon jó érzésekkel osztom meg Hajni írását, mert jó olyan történeteket olvasni, melyek a nehézségek ellenére is jól végződnek és melyekből süt az, hogy a szerzője a mindenki életében adódó problémák ellenére elégedett a sorsával. Hajni (mint írja is) nem lett gazdag,…..
MagnasMiska 2013.04.27 12:23:07
@Din Serpahis:

Munkával azt egyik blogoló sem fogja elérni egyik országban sem!!!!

Azon közmondás minden országban létezik: making money and earning money".

Magyarban ez fordítással nem jön jól le, de kb. "pénzcsinálás vs. pénzkereseés".

Magyar a legkissebb populációval rendelkező nép. Nézd meg Romániát, vagy Lengyelországot. Ezen nemzetek a számok törvénye alapján jóval több sikeres gazdagot "termelnek" ki, mint egy kis populációjú ország.

Romániában egyre nőnek ki az ilyen házak:

www.youtube.com/watch?v=GHTBPhQcXCY

Biztos, nem dóóóógos munkávaaa' :)))))))))))))))))))
Kicsit rendhagyónak nevezhető a múlt szerdán lezajlott Fogadó, mert a résztvevők egymással is elkezdtek beszélgetni, nem csak a vendégnek tették fel kérdéseiket. Valamint talán az is kicsit más volt, mint máskor, hogy Sámánt, aki már több posztot is írt a blogon, közkívánatra…..
MagnasMiska 2013.04.26 19:30:44
@dirtyfreebird: Nálad a pont!!!! :))))))))))))))))

Drága volt budapesti pöcevállalat szupermarkolósán én is nagyokat nevetek.
Annyi mozigépész jön ide ki, hogy az már valami csuda! Legalább tisztul az ország odahaza és a cuciális ellátó rendszert sem szipolyozzák.
Jó lenne a return jegyet is elfelejtenék mert a Darwini mondással élve: "It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is the most adaptable to change"

A társadalomtudósok szerint sem azon egyedek migrálódnak a nagyvilágban, akik odahaza adoptálódva a szülőföldjükön lévő körülményekhez és sikeresek, hanem azok, akik valamiért nem tudnak azok lenni.

A pénz nem minden!

A gugliban rá lehet keresni a 'standard of living' és a 'quality of life' kifejezésekre! Megdöbbentő kép tárul egy mozigyáros Vadnyugat-Európa istenítők felé!!! :))))))))

Angliánál a jóval kevesebb átlagkeresettel és az egyik legmagasabb EU-s munkanélküliséggel bíró Spanyoloknál is magasabb az életminőség, meglehet az életszínvonal Angolkóros földön jobb...