Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FattyúLord

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A külföldi munkavállalás egyik nagy veszélye, hogy ha az ember nem elég óvatos, könnyen pórul járhat. Ez történt mai szerzőnkkel, Tiborral, aki egy tenerifei munka reményében vágott neki, de gyorsan csalódnia kellett. Talán túlságosan éltek bennem az elmúlt évben…..
Nagyon jó érzésekkel osztom meg Hajni írását, mert jó olyan történeteket olvasni, melyek a nehézségek ellenére is jól végződnek és melyekből süt az, hogy a szerzője a mindenki életében adódó problémák ellenére elégedett a sorsával. Hajni (mint írja is) nem lett gazdag,…..
FattyúLord 2013.04.27 09:45:02
@házelőtthinta: "Jelenleg magasabb szintű dolgok érdekelnek. Pl egy normális gondolkodású nő, akinek nem a pénzről szól minden. Eddig nem nagyon találkoztam ilyennel."

Nem is fogsz, mert te is ilyen vagy. Ember, te nem veszed észre magad. A pénz tagadásával ugyanolyan vagy, mint aki megszállottan ragaszkodik hozzá, csak te negatív előjellel teszed ezt.
Ugyan ma is Anglia az úti cél, de a szigetországi létnem ezúttal a sötétebbik oldalával ismerkedünk meg. Kata egy családnál volt bébiszitter és körülbelül minden megpróbáltatáson átesett, amin ilyen helyzetben áteshet az ember. Horrorsztori őt megtámadó gyerekekkel,…..
FattyúLord 2013.04.24 11:54:02
@diggerdriver: igen, ezen én is mindig elcsodálkozok, de gondolom itt jóval magasabb bért kapnak, mint otthon... én mondjuk nem csinálnám.