Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pipacs (lilla)

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Év elején   •Bemutatkozó, tájékoztató jellegű értekezletet tartása. •Röviden és világosan elmagyarázni mit és hogyan tanítunk;  milyen elvárásaink vannak a gyerekkel szemben •Hangsúlyozzuk, hogy számítunk a szülők együttműködésére, hogy jó…..
Először is nézzük meg, hogy mit jelent a konfliktus. Különféle értelmező szótárakban harc, veszekedés, vita, összecsapás, versengés, ellentétes és összeférhetetlen erők ütközése, küzdelem, ütközés... A pedagógiai szakirodalom pedig így ír róla: „Nyílt vagy rejtett…..
A szülő-pedagógus konfliktus leggyakoribb tényezői a munka ellenőrzési kérdései és/vagy eltérő értékek és/vagy különböző felfogások. Ez a három gyakran szorosan összefügg. Fontos, hogy a szülők megértsék, hogy nem tudják ellenőrizni és átlátni, hogy mi történik az…..
KEDVES SZÜLŐ ! ÉRTESÍTEM, HOGY........ ================================ === - Az osztályfőnöki dicséretet még mindig nem íratta alá. Megintem. ---------------- - Fia az órán szőllőt (így!!!) evett… - Kedves tanárnő, október van, mit egyen a gyerek, banánt ? --------------- -…..