Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pejoratív igazgató

0 bejegyzést írt és 112 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt hét pénteken a Lokál című napilap egy érdekes cikket tett közzé, melynek lényege, hogy Vona Gábor, a Jobbik elnöke meleg. Az önmagában rendkívül szomorú és elkeserítő, hogy napjainkban a homoszexualitás azt jelenheti, hogy valaki rossz ember, vagy annak próbálják beállítani. De most a lényeg…..
pejoratív igazgató 2016.11.20 23:09:43
@Skankhunt42:
Az égés inkább az, ha ekkora faszságokat bírsz csak írni. Vagy cáfolj, vagy kussolj, faszfej.
pejoratív igazgató 2016.11.20 23:10:50
@Jakab.gipsz:
Nem nagyon cáfoltál semmit.
Egyébként sorolhatnád a buddhista államokat, meg hogy hogyan áldják meg Buddha nevében a fegyvereket.
pejoratív igazgató 2016.11.20 23:13:07
@ebella:
Nem biszex, buzi. Biztos nem hallottál még látszatházasságról.
Handó Szájer felesége (papíron), csak nem Szájer dugja.
Bár csak pár hónapja debütált a Quimby Forradalom című száma, hamar slágerré vált, és jó úton van afelé, hogy a zenekar kultikus státuszú dalai közé emelkedjen, ahogy tette azt a Kivándorló Blues három évvel ezelőtt. Utóbbihoz egyébként témaválasztásában és hangulatában is közel áll: mindkét szám…..
Viszont utóda, Hadházy Ákos viszi el a balhét amiatt, hogy az LMP segít fenntartani az Alkotmánybíróságon a masszív jobboldali-kormánypárti többséget...
pejoratív igazgató 2016.11.19 17:47:11
@Francois77:
Biszkunak vér?
Milyen?
Ő csak 1957-ben került hatalomközelbe. Vagy visszamenőlegesen lövetett a tömegbe?
Ja, várjámá, nem. A visszamenőleges törvénykezés a Fidesz szokása, előtte nem volt ilyen.
Akkor mi a faszról is beszélsz?
Feszült tolongás a Groupama Aréna jegypénztáránál. Egy kétgyermekes család férfi tagjai nyomulnak elénk a sorban, közben egy fiatal srác elkiáltja magát: Hajrá Lengyelország! Általános derültség – Ne szóljunk neki, hogy rossz meccsre jött? A Magyarország – Svédország barátságos mérkőzés perceken…..
A playbackelés egyidős az emberrel, kölyökként is ott tátogunk a tükör előtt a Metallica-nótára, és rázzuk a rőzsét, miközben azon imádkozunk, hogy ad egy, nőjön már a hajunk a hátunk közepéig, és hogy a szüleink ne akkor jöjjenek ki az előszobába, amikor éppen James Hetfield valamelyik legendás…..
pejoratív igazgató 2016.11.18 00:48:29
@Bruti:
Megyek veled, és majd hányok diszkréten (vagy bármilyen más réten) a háttérben.
(És nemcsak imitálom majd.)
pejoratív igazgató 2016.11.18 16:15:59
@sixx:
Sixx, azért nem túl elegáns olyan stílusban (gondolok itt az utolsó félmondatra) válaszolni bárkinek, ami miatt simán kitiltanád, ha ő írna neked ilyet. Mondhatnám úgy is, hogy visszaélés a pozícióddal - amit, ha veled szemben tennék, te is ekéznél. Jogosan.
pejoratív igazgató 2016.11.18 20:48:31
@sixx:
Láttam, persze.
Csak hát rajtad ott az írástudó felelőssége, rajta meg nincs.
Balogh Zsuzsa távozását a TV2 közleményben jelentette be, melyből kiderül, hogy a Tények felelős szerkesztője a családjában felmerült súlyos betegség miatt hozta meg döntését. 8 éve a TV2 Akadémia végzőseként kezdett el dolgozni az Aktívban, később a Tények vezető bűnügyi újságírójaként folytatta…..
pejoratív igazgató 2016.11.16 00:25:54
@inkeibence:
Azért ez a csávó megtanulhatna magyarul.
Merthogy nem atomerőműt, hanem atomerőműVEt.

Én elhiszem, hogy nehéz a magyar nyelv, de aki ennyire látványosan nem birtokolja, azt miért alkalmazzák újságíróként?
pejoratív igazgató 2016.11.16 04:39:05
@L.A.M.:
Jaja, pl. Edda műk
Vas és fémműk
Gázműk
Lenin Kohászati Műk
vegyiműk
Shakespeare összes műi

Nyilván.

Ha segghülye vagy hozzá, aranyvirág, legalább ne szólalj meg a témában.
pejoratív igazgató 2016.11.16 13:59:58
@FájAzÉletÉsAVilágIs:
Biztos ő is el szokott, valami sportoló a férje, szerintem képes neki segíteni benne.
Egyre nyomasztóbb az idei év (és most hagyjuk a politikát), hiszen egyre több híres embert, nagy művészt veszítünk el. Idén hagyott itt minket Prince, David Bowie, Leonard Cohen – hogy csak egy párat említsünk egy hosszú és szomorú listáról. Mi történik itt?..
pejoratív igazgató 2016.11.16 01:36:00
@Advanced Flight:
Minden ember pótolhatatlan.
Van, akinek még te is.
pejoratív igazgató 2016.11.16 13:44:40
@prolee:
Sosem volt a tied.

@Kovacs Nocraft Jozsefne:
A zenéről jó nagy butaságokat írtál.
A magyar hangmérnökök a világ elitjébe tartoztak a szocializmus alatt, és az akkor menő zenészeknek a világ legjobbjai közé tartozó hangszereket is beszerezték, Bösendorfert, Steinwayt, August Förstert és hasonlókat is, sőt, hiába került milliókba még dollárban is, Amati meg Stradivari hegedűket is a legjobb hegedűsöknek, amiket persze haza nem vihettek, de stúdióban meg egyes nagyobb koncerteken játszhattak rajtuk.
Éles látás Egyél és láss! 2016.11.15 11:30:52
Ennek a mondatnak akár bibliai vonatkozásai is lehetnének, de senki ne értse félre,  egyszerűen csak azt a kérdést szeretnénk körüljárni, hogy a szem egészségének megőrzéséhez milyen táplálék szükségeltetik. Azt mindenki hallotta már, hogy sok répát kell fogyasztani nemcsak a fütyülő-képesség…..
Úgy gondoljuk, hogy a 2017-es év legnagyobb tévés eseménye lesz a Ninja Warrior, amit a TV2 főműsoridejében fogunk képernyőre tűzni, ezzel is erősítve portfóliónk fő csatornájának műsorkínálatát. (Dirk Gerkens a Kreatívnak) Szeptemberben írtam, hogy a TV2-nek, ha van egy csepp esze, megveszi a…..
pejoratív igazgató 2016.11.15 02:34:35
@ZeRGe:
Biztos "Időle" ílta, de dulván.

Azt nem értem, hogy nem lehet megtanulni a helyesírás-ellenőrző bekapcsolását, ami legalább ezeket az elírásokat kidobná. És egyik indexesnek sem sikerül, lassan 20 éve.
Ennyire azért nem lehet nehéz.
Ha magától ilyen, akkor pszichiáter kéne mellé, de hirtelen, ha valamit cuccolt, akkor meg A DROG ROSSZ, ÉRTEM? Ez itt a VV8 legutóbbi párbajának egy részlete, ami egy órán át ilyen volt, az egyik szereplő, a túlmozgásos gyökér folyamatosan üvöltött és ugrált, mást szóhoz jutni nem nagyon hagyott,…..
A Mars egy meglehetősen furcsa, hibrid sorozat, egy kicsit azokra a tévéfilmekre hajaz, amik ismert bűneseteket dolgoznak fel az ügy valódi szereplőivel, mondjuk a halottkémmel, aki látta, amint kihúzzák a halott szőkecsajt a mocsárból – és közben a Melrose Place…..
pejoratív igazgató 2016.11.12 21:24:21
Roszkoszmosz lesz az a Roszkozmosz.

Egyébként tényleg nézessétek már át a cikkeket egy korrektorral, mert így elég szörnyű.

@arturdent:
@Guszty:
Technika lesz az, amit ti technológia néven emlegettek. Komolyabb műszaki egyetemeken és főiskolákon még 10 éve is az életével játszott, aki keverte a kettőt. Remélem, ez azóta sem változott.
pejoratív igazgató 2016.11.13 15:30:28
@I-Work:
És hogyan hozol létre akkora gravitációt, hogy megtartsa a(z emberi légzésre elég oxigént tartalmazó) légkört? Tudod, oxigén parciális nyomása meg ilyenek.
Valósággal undorodnak a gyalogosok, amikor lemennek a VIII. kerület valamelyik aluljárójába, amiket szinte elleptek a gyakran agresszív, részeg hajléktalanok, akik körül orrfacsaró a bűz, és a saját mocskukban fetrengenek, állítja a TV2 Híradója. És ez még csak a felkonfja volt a hétfő esti…..
pejoratív igazgató 2016.11.10 14:11:52
@Egyallampolgar:
"A bevándorlók jelentős része eleve sokkal képzettebb mint az itthoni cigányok átlaga sajnos."
Amennyiben magasan képzett kecskebaszóra van szükség, akkor igen.
Semmi másban nem.
A többségük semmihez sem értő, írni-olvasni semmilyen írásrendszerben nem tudó, az anyanyelvén kívül semmilyen nyelvet nem beszélő, képzetlen, buta iszlamista valláskárosult.
És a cigányok legalább beszélik a nyelvet.
"Egy szír srácot aki beszél nyelveket és képzett,"
Ja, csak ilyen nincs köztük.
Kb. olyan vagy, mint az Aldi-reklámban a horgász, hogy bár az Aldi is olcsó, de itt ingyen van a hal.
Mire a másik megjegyzi, hogy ja, csak itt nincs.
Ne az Indexen összeirkált baromságoknak higgy, hanem menj oda közéjük, és próbálkozz.

A cigányoknak elsősorban az kellene, hogy a gyerekeket elvegyék a családoktól, és bentlakásos iskolában képezzék, mert bár nagyon sok a beltenyészet miatt szellemileg eléggé visszamaradott, de aki alkalmas lenne, az sem tud kilépni a körből, mert a közeg visszahúzza. Ismerek jó pár ilyet is, olyan csajt pl., aki jóval 4-es átlag fölött végezte a gimit, aztán utolsó évben összejött egy agyatlan fasz cigánygyerekkel, aki kényszerítette, hogy hagyja ott az iskolát. Érettségi előtt pár hónappal. És a csaj megtette. Na, ezeket kellene pl. megakadályozni valahogy, ha kell, erőszakkal, ha jajonganak az elmebeteg jogvédők, hadd jajongjanak, szarni rá. Csak persze velük nem mer ujjat húzni senki, mert mit szól a külföld.
Pedig ezeknek az elmebetegeknek köszönhető leginkább, hogy a cigányok egyre lejjebb süllyednek.
pejoratív igazgató 2016.11.11 18:16:08
@Egyallampolgar:
Kénytelen voltam, mivel köztük kellett a Keletinél naponta lavírozgatnom.
A helyi társadalom teteje a faszomat.

Tanúja voltam, amikor BBC riporterei kvázi hajtóvadászatot tartottak, hogy találjanak köztük 3 olyat, aki legalább gagyog angolul.
Kb. enynire értenek bármilyen szakmához is. A németeknél eddig a közel 1 millióból kevesebb mint 100-nek tudtak munkát adni, mert semmihez sem értenek, nyelveket egyáltalán nem beszélnek, és ahhoz is alacsony a tanultságuk, hogy kiképezzék őket (eleve a többség a betűket sem ismeri).
És ezt nem én mondom, hanem a német gyáriparosok szövetsége nyilatkozta. Pedig munkaerő kurvára kellene nekik.
Nem, ezek a legalja ott is.
Hogy honnan van ennyi pénzük, az tényleg jó kérdés.
Viszont ha van, akkor meg jöhettek volna rendes úton. A repülőjegy, hajójegy stb. a töredékébe kerül még az 1000 dollárnak is.
Neked valaki megtiltotta, hogy gondolkozz, vagy csak lusta vagy rá?
pejoratív igazgató 2016.11.12 15:23:28
@Egyallampolgar:
Szerintem inkább neked kellene leszakadnod a Gyurcsány-médiáról, már nem néznél ki ennyire sötét baromnak.

"A repülőgép két ország között utazik."
Ja, de ők kalandot kerestek, és sok országon át akartak túrázni. 3 óra helyett 3 héten át. Akkor meg a faszt pattognak ők is, meg a hozzád hasonló seggnyalóik is?

"a vízum kiadásra kiszemelt konzulátusok elég esetlegesen működnek"
Aha,egyik EU-s tagállamnak sincs konzulátusa egyik helyen sem.
Te olvasod is, mekkora faszságokat írsz, vagy csak nagyon részeg vagy?

Én leginkább a hozzád hasonló agyatlan barmoktól undorodom, akik még fel is vágnak arra, hogy mennyire hülyék, és hazudozással próbálnak észt osztani, pedig iszonyatos mértékű donációra szorulnának e téren.
Ennyi hülye vén kurvát! - mondta Szalay Ferenc, Szolnok fideszes polgármestere az új parkoló ellen tiltakozó idős lakókról, csak azt nem tudta, hogy ezt mindenki hallja, mert bekapcsolva maradt a mikrofonja. Ezt megírta az Index is, meg jó néhány másik újság is, aztán páran még azt is, hogy az MSZP…..
pejoratív igazgató 2016.11.11 20:57:15
@élhetetlen:
Nem vonom kétségbe, bár az egyetemek pakolói ennél mind jóval közelebb vannak.
Az E épületet azért elég jól ismerem belülről is, és nemcsak az egykori E klub miatt. :-)

A Rióért mondjuk én sem sírtam sokat (életemben kétszer jártam ott, egyszer egy barátommal ültünk be sörözni délután, nem tudván, hogy milyen a hely, majd amikor megjelent a törzsközönség, meg megszólalt a zene, villámgyorsan elhúztunk, meg egyszer kíváncsiságból 15 percre, hogy mennyit változott. Ez a két alkalom meggyőzött, hogy nekem ott semmi keresnivalóm.

@Wakka:
Adjál bővebb környezetet, mert nem értjük.
Ki dugta?
Ki az a Flóri (F.F.)?
pejoratív igazgató 2016.11.11 21:10:38
@élhetetlen:
Amikor a Rió nyitott (este 7-8, nem tudom, de mint éjszakai szórakozóhelyre általában, a nép inkább este 10 után járt oda is), a diákok már rég elhúztak haza, azaz azok a helyek üresek voltak már.
pejoratív igazgató 2016.11.11 23:20:38
@élhetetlen:
Ja, bocs, nem tudtam, hogy nem ismered az egyetem szót, és kevered a kollégiummal.
"Több együttérzés kellene" címmel vetített a hajléktalanságról szóló riportot az RTL Klub kedd este, azaz egy nappal azután, hogy a TV2 gusztustalan, a hajléktalanokat tiszta erőből lejáratni kívánó műsort sugárzott...
pejoratív igazgató 2016.11.11 18:10:01
@Scott Tenorman Must Die:
Mondjuk olyanról még nem hallottam, hogy a beteget orvoshoz kényszerítették.

@élhetetlen:
Aha. Tök jó.
És ki fizetné?
Te?

Egyébként azt kellene felfogni, hogy a teve2 riportja sem általában a hajléktalanok ellen állt ki, csak azoknak ez ellen az elviselhetetlen, maga alá szaró-hugyozó, büdös, tisztálkodni nem hajlandó, folyton részeg, mindenkibe belekötő pár százaléknyi rétege ellen, akik az aluljárókat elfoglalják.
És akiknek nemhogy a városban, de az emberek közt sincs helyük. Kategóriaként sem.
És erre a viselkedésükkel szolgálnak rá nap mint nap.
pejoratív igazgató 2016.11.11 19:52:35
@élhetetlen:
Azért, mert ez a réteg az, amelyik annyira igénytelen, hogy egy bármilyen lakást csak lelakna.
Senki nem akarja a Dunába lövetni őket, az kellene, hogy a hatóságok elvigyék őket valami szállóra, bentlakással és felügyelettel, de ez ellen a sok jogvédő barom tiltakozik.
Amit a főváros meg a kormány szemére vetnek, hogy sokan fagynak meg télen az utcán, valójában mind az ő bűnük. Szálláshely ugyanis lenne elég, csak hagyni kellene, hogy betereljék oda ezeket a barmokat.
Kicsit baj van a szövegértéseddel. Amit írtam, azt jeleni, hogy ezek már nem emberek. Sőt, még csak nem is állatok, mert ember állat nem szarik-hugyozik maga alá.
Emiatt bánni is úgy kell velük, ahogy a növényekkel, mert azokkal vannak egy kategóriában.
Bevinni őket valami intézménybe (átültetés), lefürdetni (a fákat is lemossák), aztán meg a falakon belül mozoghatnának, ki-ki az agyműködésének megfelelő mértékben.
És magasról szarni arra, hogy a jogvédő faszfejek mit üvöltöznek.
pejoratív igazgató 2016.11.11 21:29:00
@élhetetlen:
Mivel nem bírsz a PC-skedő álhumanista, szemforgató majmok nézetein (amivel egyébként ezeknek az emberszabásúaknak is ti ártotok a legtöbbet) túl semmi értelmes irányba gondolkodni, biztos nincs.
Pont a hozzád hasonló hülyék miatt vannak ezek az állapotok Budapesten.

Gyógyszerezésről egyébként egy szót sem írtam. Már ha az aluljárókban való beszarás-behugyozás megakadályozását nem tekintjük gyógyszerezésnek.
Volt már egy perünk egy hasonló ügyben, abban azt mondták nekik, hogy menjenek a picsába az összesített nézettséggel, és a javukra lehet írni, hogy mostanában sokkal kevesebb alkalommal igyekeznek megvezetni a népet a semmit nem jelentő nézettségi adataikkal, de néha csak felbuzog az igazi köztévés…..
pejoratív igazgató 2016.11.09 05:42:15
@rozsdamentes arcél:
Hát sixx esetében nincs nehéz dolguk.
Az Oltalom Karitatív Egyesületet vezető lelkészt is megszólaltatta a TV2 hétfő esti, hajléktalanokat alázó riportjában, ám a Népszava mai cikkéből kiderült, Iványinak egy korábbi nyilatkozatát vágták csak be, most nem is kértek engedélyt tőle, hogy felhasználhatják-e ehhez a riporthoz. „Nem is…..
pejoratív igazgató 2016.11.08 19:16:00
@mollyhooper:
Biztos?
Csak azért, mert nem láttad a gépfegyveres RTL-eseket, akik a fegyvert a gyerekei fejéhez szorították?

Egyébként az RTL-en a hajlékonyak jószagúak voltak (az izzadságukat felhígítva nyerik a Givenchy parfümöket?), és a kegyetlen fideszes járókelők szartak-hugyoztak alájuk, aztán meg belelökték őket, miután négy ember lefogta mindegyik hajlékonyt, az ötödik meg a tiltakozása ellenére leöntött a száján 2 liter Koccintóst, és még intravénásan is beletolt egy deci Matróz ízű szeszesitalt?

Mert ha nem, akkor azért az sem volt egészen hiteles.
pejoratív igazgató 2016.11.08 20:31:47
@Ezténírtam:
Mivel egyik csajom szociális munkás volt, és időnként elkísértem, bizony elég sokkal.

Ha már Hitlert emlegeted, és nem magyarul akarsz brekegni, miért nem németül?
Egy nyelvet gagyogsz valamennyire, arra vágsz fel?

Adót mindenki fizet, te idióta, van, aki nálad esetleg sokkal többet is (pl. az itt szidott műsorvezetők), te emlegetted itt az emberséget meg hasonlókat. Ezek szerint a műsorvezetők sokkal többet tettek a hajléktalanokért, mint te valaha fogsz.
Magyarán csak a szád jár, de tenni nem tettél semmit.
Ennyire voltam kíváncsi.
Ennyit érsz. Hangember vagy, semmi egyéb.
Csak hát pofázni mindenki tud. Azt a legegyszerűbb.
pejoratív igazgató 2016.11.08 21:17:46
@Tulok:
Hát legalábbis nem kéne pattogni az emberi jogaikért, hogy nekik joguk van ott tartózkodni és oda szarni, ahol és ahova akarnak. Engedni kell, hogy a hatóság a kijelölt helyre vigye őket, mint a növényeket. Azokat sem kell egyből kivágni.
Azért vagyok ideges ma - több más apró szarság mellett - mert a nyomorult kormánypárti média elérte, hogy kicsit sajnáljam Vona Gábort, akit pedig kurvára nem akartam soha sajnálni. Na jó, vannak olyan élethelyzetek amikor sajnáltam volna egyébként is, de ezeket most hagyjuk, most speciel azért…..
pejoratív igazgató 2016.11.04 14:16:47
@NemNick:
Bár nem hozzám szóltál, de:
Egészen tavalyig az Index is eléggé "közpénzből megtolt, kormánykötődésű bulvár" volt, tekintve, hogy a tulajdonosa, Spéder Zoltán Fidesz-seggnyalóként, Fidesz-segítséggel lopta össze a vagyonát. Aztán most Spéder valahogy kiesett a kegyekből, mint Simicska, és most az Indexre ki van adva a kilövési engedély, és állítólag már töltik a puskát.
Bár az Index nem írta meg, de a 444 igen, hogy egyes vezetők már menekülnek is a süllyedő hajóról.
444.hu/2016/11/03/tavozik-speder-fo-embere-az-indexhu-zrt-igazgatosagabol
Távozik Spéder fő embere az Index.hu Zrt. igazgatóságából

Ami sixxet illeti, hát ha ő nem is, az írásai bizony nagyon sokszor védelemre szorulnának, nagyon sok szempontból.

A média-médiumok kérdéskörbe való belemenés pedig félek, a te nyelvi nívódat jelezné inkább, és nem pozitívan.
pejoratív igazgató 2016.11.04 17:48:45
@The Ghost Wolf:
Ki lehetne terjeszteni a teljes családra is. Az sem lenne példátlan a történelemben.
Gondolom, a 7 éves gyerek nem a saját keresetéből vette a 70-100 milliós lakást meg a 100 hektáros szőlőbirtokot, ha a nevén van, akkor sem, és ezt bármilyen épelméjű ember belátja.
pejoratív igazgató 2016.11.07 03:58:49
@sixx:
Fölösleges, úgyis törölnéd.
Az ilyen a világon nincs című, többfelvonásos bohózatunk mai szereplői a közmédia és az azt (is) felügyelő Médiatanács (beugrik Karas Mónika). Az élet írta darab azzal kezdődött, hogy annak idején törvénybe, mit törvénybe, MÉDIATÖRVÉNYBE foglalták, hogy A közszolgálati médiaszolgáltatás célja a…..
pejoratív igazgató 2016.11.05 05:39:13
@CoolKoon:
"A nyelvészek gyakorlatilag mint szerb-horvát nyelvre szoktak hivatkozni."
A nyelvészek lehet, de a szerbek és a horvátok ezt a nézetet nem osztják, és már egy csomó szó van, ami különbözik a két nyelvben. A nyelvtan még inkább csak dialektusként (e-zős, i-zős, ie-zős stb.).
Viszont két teljesen külön nép, mentalitásban, zenében, mindenben. Sokkal inkább, mint a németek meg az osztrákok (akiknek egyébként semmi nem tiltja az egyesülést a józan észen kívül, meg hogy Bismarck bácsi nem akart Habsburgokat a német egységbe).

Arabok: Most épp nem, de volt mondjuk Szaúd-Arábia - Jemen vagy Kuvait - Irak háború stb.

"olyan tipikus futballhuligán pofa" - titkot fogok elárulni: nincs ilyen.

"Hogy leszedessék a vörös csillagot, mint ahogy azt máshol is tették."
Magyarul teljesen jogosan lőttek közéjük, mert mi az apjuk büdös faszát kerestek ott a hőzöngő parasztok?

"a gyilkosság is emberiesség elleni bűncselekmény"
Lófaszt, a gyilkosság az gyilkosság.

Aha. És 2014-ben mi segítette őket a kétharmadhoz 4 és pofátlan rablás után?
Még mindig Gyurcsány meg 2006? Vagy Hofit próbálod itt nagyon gyengén utánozni?

Polgárháború mivel?
Kövekkel fegyverek ellen?
Viccelsz?
pejoratív igazgató 2016.11.05 14:38:24
@Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy:
Sorold a neveket, hogy kik azok a hiteles emberek, akikből ez az új párt megalakulhatna.
Ha Gyurcsányt is említed, gúny tárgyává teszlek.
pejoratív igazgató 2016.11.07 03:58:12
@CoolKoon:
Te eléggé kevered a dolgokat.
Volt szerb-horvát meg szerb-bosnyák háború is, de a kettőnek csak annyi köze volt egymáshoz, hogy mindkettőben benne voltak a szerbek.
De a többi dologban is csak hordasz össze hetet-havat értelmetlenül.

Arabok: ki nem szarja le. Te kérdezted, hogy hol volt háború, és pont nem polgárháború volt egyik sem.

"Jaaa, hát akkor abszolút jogosan fogdosták össze a katonákat később Mosonmagyaróvár utcáin, és koncolták fel." - ez maximum legenda, nulla valós alapja van.

"Elárulom neked, hogy fegyvertelen civilekre lőni még háborúban is háborús bűn." - Persze, hagyni kell, hogy oda menjenek, ahova akarnak, meg azt csináljanak, amit akarnak.
Elárulom, hogy ha az őrkatona felszólítására, majd a figyelmeztető lövésre a bármilyen fegyvertelen civil (EGY darab) nem áll meg, azt békeidőben is úgy szarrá lövik, hogy csak úgy füstöl, és jogosan teszik (és nemcsak itt, Amerikában és bárhol máshol is). Katonai területre ugyanis nem léphetnek be. Ezek meg azt akartak.

Nem, a gyilkosság az gyilkosság. Keresd ki a Btk.-ban, ne mindenféle szir-szar helyi újságokban.

"még azok se igazán, akiknek a putris cigányok tényleg nagyon megkeserítették az életét" - azért Borsodban ez nem egészen így volt.
Az, hogy a budai elitnegyedben élő cigányseggnyalók mit csinálnak és mit mondanak, az más kérdés.

Ja, Molotov koktél. Nézd már meg, hogy mekkora távolságról halálos akár egy sima szar PA-63-as is (és akkor a tisztességes pisztolyokról meg gépkarabélyokról még szó sem esett), meg mekkora távolságra lehet eldobni a Molotov-koktélt.
Csukd már be a mesekönyvet, és nézz körül a valóságban.
A jelenleg éppen a Sztárban Sztárban zsűriző Hajós ismét új műsort indít, amiről ráadásul úgy tudjuk, hogy teljes egészében az övé, ő találta ki a koncepcióját. A Dalfutárról Hajós a Blikknek azt mondta, hogy  Zenei vakrandik és csoportos slágerszülés. A lényege, hogy a néző megnézheti és…..
pejoratív igazgató 2016.11.04 17:43:38
@szcsongor:
Javasolnám, hogy lapozd fel a Wikin a funkcionális analfabéta szócikket, majd olvasd fel, miközben a tükörbe nézel, és akkor máris láthatod a cikket illusztrációval, ugyanis rólad szól.
pejoratív igazgató 2016.11.04 17:46:47
@szcsongor:
Egyébként ha a kiváló szövegíró meg zeneszerző dolog dolog az Emil.rulez munkásságában merül ki, akkor sajnos egyik része sem igaz az állításnak, mert a szövegek elég együgyűek, a zene meg közepesen szar.

Ahogy eddig a saját műsorai is mind elég gyengék voltak.
(Persze lehet, hogy a nézőket kellene lecserélni, mert nem értékelik eléggé.)
pejoratív igazgató 2016.11.04 22:08:34
@alvito:
A hülyék szerint ennyire.