Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hokis Pasi

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lakóhelyünktől, korunktól és köreinktől függő mértékben már mindannyian tapasztalhattuk egy új trend kialakulását. Egyelőre első sorban városi környezetben, a külsejükre - így öltözködésükre és személyes higiéniájukra - egyébként is igényes "értelmiségi"…..
Hokis Pasi 2013.10.31 12:47:22
Férfi dolgok A péniszgyűrű 2013.10.20 08:45:44
Egy e-mailben beküldött olvasói cikk következik: Mi is az a péniszgyűrű? Lehet testékszer, mert jól néz ki, de van funkciója is. Funkciója az, hogy a merev pénisz ereit elszorítja, a vér visszaáramlását akadályozza és ezáltal tartósabb merevedést okoz. Én személy szerint a…..
Férfi dolgok Mókázati felhívás 2014.12.09 16:01:00
Ezúttal olyan fiúk jelentkezését várjuk akik érdeklődnek annyira saját és mások intim részei iránt, hogy vállalják a személyes összehasonlítást. Ha úgy érzed szeretnéd közelről is szemügyre venni Jerry S. vagy Srac22 szerszámát, és cserébe a sajátod is megmutatod, ne…..
Le kell szögezni, hogy a hiúság és a megbízhatatlanság korát éljük. Ezt tudomásul kell venni, de nem szükséges elfogadni. Érdemes ugyanakkor hozzá tenni, hogy a szépségeszmény nem új keletű dolog. Minden művelődéstörténeti korszaknak megvolt a maga ideálja. Legyen…..
Kamasz korom óta őrzöm ezt a fotót, és megszámolni sem tudnám, hányszor vezetett már egy-egy gyors maszturbáláshoz, ha csak ránéztem. Most is felállt tőle, remélem nektek is és jót fogtok szórakozni! ..
Férfi dolgok Kísérlet 2012.11.08 16:04:01
Minden fiú tudja, hogy a pénisze petyhüdt mérete erősen függ a hőmérsékleti viszonyoktól. Mivel gyerekkorom óta rendszeresen úszok, már megszoktam a hideg víz hatására, szemtelenül összezsugorodó kukik látványát. Már általános iskolában is szembetűnő volt a különbség,…..
Nem tudom, hogy ki hogy van vele, illetve kinél hogyan jön elő, de nálam annak ellenére, hogy 22 éves vagyok, még mindig elég sokszor szokott a péniszem felállni, bárminek a látványától, illetve, ha csak valami ilyen témáról beszélek. Tudom, hogy ez nem rossz, ha az embernek…..