Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Peter Deak

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megütköző orvosvélemények az ATV Heti Naplójában Akik március elsején úgy gondolták, hogy mindennapjaikhoz ugyanúgy hozzátartoznak a koronavírusos hírek, mint Sváby Andráshoz Karcsika, az eb, azok megnézték az ATV-én a Heti Naplót.A Karcsika iránt érdeklődők minden vonatkozásban kielégülhettek, a…..
Bár a gender-kutatásoknak nagy figyelmet szentelnek az utóbbi időkben, hangsúlyoznám, hogy jelen cikk nem a nemi szerepeket igyekszik fókuszba helyezni. Sokkal inkább szeretném megragadni a szülői dicséret hatalmas erejét, amely egy gyermek számára tájékozódási pontként szolgál: jó vagyok apa/anya…..
Az alábbi bejegyzésben 4 olyan helyről olvashattok, amelyek bár félelmetesek, mégis vonzzák a turistákat.     Kutna Hora-i csontkápolna   Prágától alig hetven kilométerre található ez a római katolikus kápolna, amely mintegy 40 000 csontvázat tartalmaz. A csontok díszítik a kápolna belsejét,…..
Peter Deak 2017.11.08 15:25:58
Hannibal Lecter, Patrick Bateman, a Joker és számos további filmes karakteren túl nem vitás, a pszichopaták köztünk élnek. Mögöttünk állnak a közeli boltban, mellettünk ülnek a metrón, velünk szemben az irodában, rutinszerűen köszönnek, ha reggel összefutunk a lépcsőházban. De mit is jelent az, hogy…..
Madonna Portugáliába költözik, egészen pontosan Lisszabon mellé, ahol egy 18. századi mór-stílusban megépített kastélyt vásárolt...
Lesz a TV2-nek egy Ázsia Express című realityje, ami egy érdekes holland formátum magyarítása lesz, és az a lényege, hogy a párba sorolt szereplői hogy boldogulnak majd napi egy dollárból olyan országokban, mit mondjuk Laosz, Vietnam vagy Thaiföld. Az utazós-feladatmegoldós-kieséses reality…..
Hat héttel első albuma megjelenése előtt, 1983 júliusában készített fotósorozatot Richard Corman az akkor 24 éves Madonnáról. A képekről egy szép, divatos, játékosan szexi és vicces nő néz vissza ránk...
newzz.com Büszke meleg színészek 2014.01.07 15:00:00
Egyesek szerint fél Hollywood meleg, mint a kályha, és a topmodell barátnő csak fedőtörténet. Erről nincs sorsdöntő bizonyítékom, de az alábbi színészek nyíltan felvállalták, hogy ők „mások”.   Jim Parsons, az Agymenők című sorozat szereplője 2012-ben beszélt…..
Peter Deak 2014.01.08 10:56:20
@kingslayer: azért nem fér bele, mert csak a sztereotípiákat erősíti és az ilyen 1 IQ- jú alakokat, mint a fentebb megszólalt úr, igazolja primitív és ellentmondásos nézeteiben.Kösz a javítást!
Hol van még az Oscar... Sehol. Majdnem fél év van még hátra a legrangosabb filmes díjkiosztóig, mégis úgy gondoltam, hogy mivel már szépen lassan kezdenek körvonalazódni a dolgok, összeszedtem 15 olyan férfiút, akik nagy eséllyel pályáznak az aranyszoborra. Igen, legjobb esetben…..
Subba Aljas szerda 2013.07.10 11:34:25
via..
Peter Deak 2013.07.10 11:42:36
A.J. Clemente napja egészen jól indult, felvette a legjobb öltönyét, kisuvickolta az ünneplő cipőt, belőtte a sérót és bement munkahelyére, a North-Dakota állambeli Bismarck egyik tévéállomásának stúdiójába. A.J, akit ekkor még a kutya sem ismert szűk családján és a…..