Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Flower85

12 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napjaink egyik legkeresetebb szakterülete az informatika, ezen belül is a szoftverfejlesztő vagy alkalmazásfejlesztő. A munkaerőpiacon végzett kutatások szerint kifejezetten nagy a kereslet a szoftverfejlesztők után. Akik megfelelő szoftverfejlesztő képzésben részesülnek, amely során piacképes…..
Flower85 2014.08.24 18:36:20
A haj formájának tartós hullám által történő megváltoztatása mindenképpen beavatkozást jelent annak szerkezetébe. Igaz ugyan, hogy az utána következő rögzítés, a „fixálás” jórészt megszünteti ennek a beavatkozásnak a következményeit, de a kiindulási állapotot teljes…..
El akar menni hazulról valahová, és az idő sürgeti. Tehát nem is gondolhat rá, hogy fölkeresse fodrászát. Ilyenkor is van segítség. Csavarja föl a haját haj csavarokra, és a csavarók közepén tűzze meg csipesszel vagy kis nyárssal. Csak most foglalkozhat az ünnepi estre szóló…..
1785-ben egy alkalommal Mária Antónia királyné „á la jár diniére”-, azaz gyümölcstál-frizurával jelent meg. Fejét articsóka, egy fej káposzta, egy sárgarépa és egy csomócska hónapos retek díszítette. A látvány az egyik udvarhölgyet annyira elragadta, hogy lelkesedéssel…..
A szeplő voltaképpen nem szépséghiba. Ellenkezőleg! Aki kecsesen viseli, különleges hatást ér el, és arca általa kapja meg azt a bizonyos pikáns vonást. Voltaképpen mi is a szeplő? Egyfajta pigment felhalmozódás, amely főképpen a napfény hatására…..
A szőrnövés alkalmatlan helyen többnyire gondot okoz. Nem minden férfi értékeli nőnél a pelyhedző bajuszt. A buja szőr a lábszáron és a hónaljban is, különösen nyáron, kellemetlen. Orvosok szerint az ilyen nők túl kevés női és túl sok férfihormonnal rendelkeznek.…..
Karikás szemek esetében kizárólag kozmetikával itt semmit sem kezdhetünk. Legelőször az orvosnak kell megállapítani, hogy mi lehet az oka: túl kevés alvás, vitaminhiány, altesti bántalmak, keringési zavarok vagy egyéb megbetegedések. A túlerőltetésen kívül a leggyakoribb ok az…..
Nincs olyan kozmetikai hiba, amely előtt le kellene tenni a fegyvert. A modern kozmetikában és bőrgyógyászatban egy sor lehetőség kínálkozik a hibáknak a kiküszöbölésére. De mondjuk meg mindjárt az elején: a legtöbbjük orvosi kezelést igényel. A „kuruzslás” bármilyen…..
Mint az életben olyan gyakran, a most következőkben is finom érzékre van szükség, mert az arcmasszázsok alkalmazása során az erőteljes kezeléssel több kárt okozhatunk, mint amennyi hasznot hajtunk - mondjuk - a ráncok „kivasalásával”. Járjunk el gyöngéden, értő módon.…..
A maszkkal ellentétben a pakolás alkalmas a gyönge, érzékeny, ideges és allergiás bőr ápolására is. Mind a maszk, mind a pakolás felvihető melegen is, hidegen is. 20 percig maradhatnak a bőrön. Hogy hideg vagy meleg maszkot, illetve pakolást használ-e, az egyrészt bőrének…..
Az arc-gőzfürdők az arc általános tisztítására szolgálnak, és egyszersmind vérbőséget idéznek elő, ha a bőrünk megfelelő hozzá! Éppen az arc-gőzfürdőkkel kell azonban nagyon óvatosnak lennünk. Száraz, ideges és erecsketágulatokra hajlamos bőrre egyenesen károsak.…..
Előző számunkban bemutattuk bőrünk különböző funkcióit, összetételét és feladatát. A mai részben megpróbáljuk meghatározni saját bőrünk típusát, s elsajátítunk néhány olyan praktikát, amellyel segíthetjük bőrünk szebbé tételét. Elsősorban végezzünk el egy…..
 Alig van testünknek olyan része, amelyet annyira kevéssé ismernénk, mint bőrünket. Ez a másfél négyzetméternyi felület, amely testünket körülfogja, nem pusztán burkolat, amely a húst a csontokkal összetartja. Anatómiailag természetesen ez is feladata. De ehhez még…..
OKJ-s kutyakozmetikus tanfolyamok indulnak folyamatosan Budapesti helyszínen. Országos Képzési Jegyzék azonosító száma:  OKJ 51 621 02 0010 31 03 A szakképesítés neve: Kutyakozmetikus A szakképesítéssel ellátható tevékenységek: - Egyéb személyi szolgáltatási…..
A ponthatárok kihirdetésével sok diák nem fog megkönnyebbülni, hiszen épp akor derül majd ki, hogy nem vették fel egyik általa megjelölt egyetemre sem. Persze kár lenne elkeseredni, hiszen nagyon sok lehetőség van, amivel el lehet tölteni egy évet és utána még mindig van esély…..
Felnőttképzés Felnőttképzés 2010.09.29 20:02:57
Mára egyre több olyan társadalmi, gazdasági jelenség ismerhető fel, amely a felnőttképzés jelentőségét egyre nagyobb súllyal helyezi a figyelem előterébe: A gazdaság átalakulása, átstrukturálódása nyomán egyre feszítőbb problémát okoz a korábbi – sok…..