Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Edinho

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- Minden férfinek joga van gyerekeket szülni, ha akar!- De te nem szülhetsz gyereket! - Ne nyomj el engem! - Nem nyomlak el Stan, de neked nincs méhed! Hogy fogod kihordani amagzatot? Belerakod egy szatyorba? - Nekem van egy ötletem. Gondolom, abban egyetértünk, hogytényleg…..
Edinho 2013.04.22 19:04:25
Hosszabb élet: alapvetően ez színtiszta logika. Boldog élet, kevesebb stressz, több endorfin. Nagyobb regeneratív képesség. stb. Ezt az orvosok jobban el tudják magyarázni. Lehetsz akár homo akár hetero, ha boldog vagy akkor ez ezzel jár. A házasság csak megkönnyíti ezt. Nem a házasság maga az, ami boldogít, hanem az boldogít, aki mellett vagy. Legalábbis nálunk.

Az alkotmányban nincs leírva(valszeg nem lövök mellé, de a régiben sem volt), hogy tilos ölni...akkor már szabad? Igaz büntetendő a btk alapján, de mégiscsak megengedett. Vagy triviálisabbat mondok: nincs leírva, hogy nőt megütni tilos! Akkor már szabad?

Mielőtt belekezdek, igen Fideszes vagyok.
Kuncze azt mondta egy ATV-s műsorban, hogy mikor Orbán úgy beszélt "mi keresztények....", az már antiszemitizmus. Hogy miiiiii??? Ez már annyira gáz, hogy nehéz rá bármit is írni.
Farkasházy Tivadar meg azt mondta nemrégiben a Heti Hetesben, hogy "Matolcsyval az a baj, hogy van." Liberális eszményképek, hajrá! Elfogadás, megértés nulla. Személyes ellentét, vagy dislike miatt irtsuk ki az egész népe...(hupsz jajh bocsánat....valahonnan ismerős volt)az adott embert.
A liberalizmussal az a baj, hogy döntő többségben elutasítja a múltat és maga akarja megteremteni magát a semmiből. Példaként jó Amerika, ott úgy is dívik ilyeneket csinálni. Kitiltották a keresztet az iskolákból, mert a liberósok szerint sértette a más vallású hívőket, illetve nem hívőket. Most meg keresztre feszítik Istent, hogy hogy engedheti meg, hogy mészárlások történjenek ugyanazon helyeken."Bocs. Nem tudtam bemenni. Kitiltottál." De a lényeg, hogy a liberósok ostora megint csattanhat.
A keresztény vallás nem elavult. Tudom nehéz átlátni, de alapvetően a zsidó vallás kezdetétől fogva jelen van és különválása óta is létezik. Bár elhiszem nektek, hogy nem tetszik, de talán némi szerénységet gyakorolhatnátok egy 3400 éves ideológiával szemben. Ez lehet sérti valakinek az önérzetét, hogy "húha vagyok 20/30/40/50 éves, aztán én jobban tudom mit hogyan kell, meg hogy igazságos stb." De lehet, hogy az amit ez alatt a 3400 év alatt kitaláltak és összetákoltak valami egésszé(nem egy ember), talán.. nem biztos, de lehet hogy jobban megállja a helyét ebben és az elkövetkezendő időkben, mint az ha mindenkinek megadjuk azt, amit akar...(Nem említem Istent, direkt)
Végezetül a homoszexualitással nincsen bajom, mindenki azt csinál a négy fal között, amit szeretne. A szembe szomszéd is az. Nem is tudtam róla, hogy az, annyira diszkrét. Köszönök neki, mint normális ember a normálisnak, egy mosolyt is megeresztek. Szeretem a tisztességes embereket. De gyereket nem akar, házasodni nem akar. Tudja hol a határ. Kimondatlanul is tudja a határvonalat, mint azt is hogy nőt megütni nem szabad. Érdekes. Régen érdekes módon ezt tisztelték is.
Persze vannak mások is, akik az én nyugalmamhoz való jogomon tiporva gyakorlatilag csak a hímtagjukat nem dugják a számba, mert ők annyira büszkék és nem utolsó sorban (jó nagy hátszéllel), mert ők megengedhetik. De nekem pl nincs jogom ahhoz, hogy tiltakozzak a homoszexualitás azon attitűdje ellen, hogy mindenképpen elfogadtassák velem a homoszexualitás normális miben létét, nemde?
Öblös, iszákos hangon harsogva:
Liberté! Egalité! Fraternité!
Liberó 2.0: Házasság? Az csak egy papír!(ugye? nem is volt olyan régen...)
Vélemény nyilvánítás vége.
Utánam a comment-özön!