Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nOniCk

0 bejegyzést írt és 171 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       A pasinak a két hónap várakozási idő nagyon sok, mindig nyomulna és haladna a cél felé, a barátnőnek azonban gyors a tempó és várna még ezzel. Tudja az illetőről, hogy előtte nem voltak komolyabb kapcsolatai és szeretné, ha ez megváltozna: ővele.                        …..
„Én alig várom, hogy találkozzunk, de amikor megjelenik, látom, hogy fanyalog, mert megint ki kellett mozdulnia otthonról” – A pasi mobilisabb is lehetne, mert nagyobb mozgástere van, mint a háziállattartó barátnőnek, akinek kötelezettségei vannak, hiszen az a konzerv nem nyitja ki…..
                       Az anyuka aggódik a 29 éves fia miatt, aki még otthon él vele. Azért szeretné, ha lenne tartós valakije, mert ha megszokja a magányos életmódot, nem lesz normális kapcsolata, ahol továbbfejlődve megtanulhatná az együttélés alapjait.                                …..
                       „Voltak a feleségemmel boldog időszakaink is, sőt, még most is szóba áll velem. De hát közös otthont nem tudtunk teremteni” – Levélírónk a válás után nehezen bír magával, amikor csinos nőket lát, volt pár randija is, de a hölgyek valamit megneszeltek, és csak ritkán jött…..
nOniCk 2023.11.02 08:38:48
                       „Ez a „szálljak le róla”- hozzáállás nem lesz jó hosszútávon, ahogy a mellébeszélések és halasztgatások sem” - Ha a pasidat nem izgatja az egészsége, az annak az előjele is lehet, hogy hamarosan a kapcsolata se fogja. Mert amíg te jobban aggódsz érte, mint ő magáért, az…..
nOniCk 2023.09.27 08:26:31
@Chendrys19: Egyetértek, magam is így teszek, de ha nem megy neki magától, akkor támogatom a társam a saját eszközeimmel. Vagy dobjam ki 25 BMI fölött?! Mostanában úgyis a cserélgetés a trendi. :)
                        Vannak olyan forró vérű nők, akik képtelenek várni, és léteznek olyan pasik is, akik ennek nem örülnek. Levélírónk keveset tud a nőről, akivel most próbálkozik, de szerinte nem jó jel egy kapcsolat kezdetén, ha valaki túl könnyen adja magát. Azt hitte, hogy a mai nőknek…..
                       Ebben a baráti társaságban van egy fura nő, aki előjog követeléseivel és arisztokratikus stílusával sok mindenkit kikészít. Levélírónk óva inti ennek a hölgynek az egyedüli titkos rajongóját, mert ha nem akar úgy járni, mint Művésznő férje, jobb lenne, ha más nőre vetné ki a…..
                       „Kértem tőle, hogy társaságban fogja vissza magát, de azt mondta, hogy ő ilyen, és nem akart senkit megbántani. De mindig ugyanaz van” – Posztolónk nem szívesen viszi a pasiját a baráti körébe, mert olyankor nem tud uralkodni a sajátos humorán és a borravalóval is szűkmarkúan…..
                       „Nincsenek olyan elvárásaim sem, hogy az igazi férfi sosem lehet kiszolgáltatott helyzetben, nem lehet esendő és szomorú, csak mindig tökös lovag, nem éri baleset, sosem beteg” – Amikor egy nő sok laza kapcsolat után szükségét érzi valami tartósabbnak, az jó dolog, de az még…..
                       „Mutatott róla képet is, és úgy láttam, nem olyan típusú ember, aki ne fűzte volna őt soha...persze féltékenynek lenni, amikor még kevés történt köztünk, hülyeség” – A csaj kedves, bár néha kritikus és szókimondó, Levélírónk mégis úgy érzi, érdemes érte fellépcsőznie a…..
                       Posztolónk nem kibírni, vagy elviselni akarná az életet, hanem rendesen végigélni, súlyosabb kompromisszumok nélkül. És az, ha a csaja ebben nem partner, az ő kedvéért sem fogja a nehezebb utakat választani. A srác nem érti, miért ilyen a barátnője, megmagyarázhatatlan…..
Akik rendszeresen olvassák a blogomat, azok úgy vélem jól kiismertek már engem az idők során. Sikeresen megmaradtam egy őskövületnek a mai high-tech világban. Nézd! Ez van! Vagyok aki vagyok, nem fogok és nem is akarok én már másnak tűnni. Félreértés ne essék, nem arról van szó, hogy nem értem a ma…..
                       „Nekem ő a tökéletes. Nem igazán tudom, ő mit érez még felém, mert néha jeleket vélek tőle látni. Most egyedül van, és sokat találkozik velem” – Levélírónk reményeit még az sem törte le, amikor előállt azzal, hogy a hosszas barátság átalakulhatna már mássá, és a lány erősen…..
                        Posztolónk mindig is irigyelte azokat, akik sosem várnak két kapcsolat között, hanem egyikből gördülékenyen átlépnek egy másikba. Sokat randizik, magával egyidőseket keres, és nincsenek illúziói. Ha nem adnak neki esélyt, és megkérdezi, mi a baj, rendszerint azt a választ…..
nOniCk 2023.03.24 08:21:47
                       A pasi korrekt, és egészen addig nincs is konfliktus, míg egyetlen apró hibát nem vét, akkor már nem számít, mennyi pozitívat tett előtte, a barátnő elégedetlen és jön az érzelmi zsarolás. Ha a hercegnő bármi félreérthetőt tesz, az rendben, de a férfinek a legkisebb hiba…..
                        „Én nem bántottam, nem birtokoltam, mégse tudtam kiélvezni ugyanazt, amit ő megengedett magának” – A pasi egy szakításgyanús szünetet kapott a barátnőjétől, és nagyon zavarja, hogy nem tudja, mire számítson. Neki egy Igen / Nem válasz is elég lenne, mert a bizonytalanságnál…..
nOniCk 2022.09.22 11:28:36
0
                        „Bárhova megy, engedélyt kér, vagy legalábbis elmondja, hova, meddig, kivel. Féltékeny, de épp ezért küzd is a kapcsolatért” - Posztolónk két pasitípust helyez mérlegre, és hogy teljes képet kapjon az igényekről, az összevetéshez a Ti véleményetekre is kíváncsi.      …..
forrás: youtube.com Az utóbbi időben több bejegyzésem is a Dragon Door online cikkeinek a fordítása volt. No egyáltalán nem azért, mert kifogytak a saját ötleteim vagy ne lenne már mondanivalóm. Ehelyett a prózai ok mindössze annyi, hogy magam is csupán kezdőnek számítok még az izometria világában…..
                       A lerázó kifejezések teljes spektruma felbukkanhat 4 év után, de valaki nem veszi a fáradtságot, hogy valamennyit végigzongorázza, megelégszik a legegyszerűbbel. Ha egy kapcsolatban a Semmi közöd hozzá- szindróma dominál, az elég frusztráló lehet, és talán ideje a távozáson…..
                       „Próbálom a másik helyébe képzelni magam, hogy talán ő is ideges, de ha így is van, sokan jól leplezik. Nekem a hangom is remeg néha” – Az első randi a legnehezebb, fordulópont és vizsga, sok minden múlik rajta, így egy kóbor gesztus, bénázás, vagy egy meggondolatlan mondat…..
nOniCk 2022.06.25 09:15:05
„Kijelentette, nincs kedve hozzám. Én meg azt, hogy oké, nem borzolom tovább az idegeit szörnyű jelenlétemmel, soha többé nem kell látnia” – A viharos kapcsolat szakítással végződik, ám a romantikában és gyalázkodásban egyaránt jártas vendéglátós még így sem adja fel.   Ha esetleg nem tudtad:…..
A pasi végre elcuccol anyutól, de még így is hazaviszi a szennyest, és a tisztálkodást is ott végzi, ha éppen nem a barátnőjénél. Posztolónk nem tudja, meddig bírja még ezt, de legalább takarítani engedi a párja.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű…..
nOniCk 2022.03.25 09:28:19
@Lorrh: Nagyon töröm a fejem, hogy miből következtettél arra, hogy nő vagyok. Csak próbáltam megértő lenni, ha már a poszter ilyen pokróc. Azért elvárom, hogy mostantól 'kezicsókolommal köszönjél nekem! :D
„Amíg magát veri, az csak egy ideig lesz elég (szerintem) de majd rájön, hogy itt vagy te is, ha bosszút akarna állni a világon” – Levélírónk aggódik a barátnőjéért, aki egy hangulatingadozásos pasival van együtt, ám szakítás helyett jelenleg barátja anyagi támogatását fontolgatja.   Ha…..
„Az a legszemetebb, amikor azzal hitegetnek, hogy már mindjárt szakítanak, csak kis idő kell még” – A kapcsolatban lévő nők vagy egótuningból flörtölnek, vagy azért, mert a legfigyelmesebb lelki szemetesládák mindig az ellenkező nem soraiból kerülnek ki.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és…..