Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anthro

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyolcadik alkalommal rendezik meg a Házasság hetét Magyarországon – a köztársasági elnök felesége védnökségével, az elmúlt években minisztériumi támogatással és a közmédia csatornáin népszerűsítve. Ezt az alkalmat megragadva a mondjigent.tasz.hu oldalunkon 10 napon keresztül neves magyar írók…..
anthro 2015.02.06 10:38:57
@Uf:
Írod: "A testtől független lelket még senki nem látott és senki nem is bizonyította a létét. Egy nem létező dologgal támasztottad alá isten létét. "

Ha te meg tudod mutatni a számítógéped processzorában futó szoftvert, akkor én megmutatom a lelkem.
Vannak olyan témák az álláskeresésen, szakmai oldalról a toborzáson, kiválasztáson belül, amitől eldobom az agyam. Kevés ide már a „tombolás” címke is, nem is tudom, mi lenne a megfelelő. Ilyen téma pl. az asztrológia szerinti kiválasztás, és nemrég egy másik…..
anthro 2014.12.03 11:39:58
@jobangel:
"csak segítettek a véleményükkel." - írod, hát az se sokkal jobb ;)
kb. ugyanolyan szélsőség, mint a citált bulvárlapok csak ellenkező irányból...

Egy alapos grafológiai elemzés ma már sokkal többmindent ki tud deríteni a delikvensről, sokkal többet is, mint talán szeretné ;)

Amúgy meg nemolyanrég még mindenféle "lélektudomány" is az áltudományok népes csapatát erősítette, aztán az elítélők továbbfejlődtek...
anthro 2014.12.03 11:44:38
@Vidéki László:
Hát ez az ! Ott a pont ! Az emberismeret csodákat tud művelni ! Azt semmilyen iskolában sem, csak a gyakorlat hozhatja meg, ami viszont eléggé "időigényes" ! Azaz nem minden főnök képes leakasztani a szögről ilyen képességű HR-st :)
anthro 2014.12.03 11:52:21
@jobangel:
Akkor lenne csak etikátlan, ha másnap a delikvens adataival szórná meg a bulvársajtót... Lehet, hogy akad ilyen elvetemült is...
Kiváncsian várom a grafológiáról szóló cikket ! De hadd szögezzem le előre, hogy semmilyen érdekeltségem sincs a grafológusok köréből így teljes nyitottsággal várakozom ! Mindösszesen csak a szkeptikusokra nyílt ki a bicska a zsebemben ;)
Az országgyűlési és az európai parlamenti választások jelezték, hogy a baloldalnak a nagyobb önkormányzatok közül néhány megyei jogú város (pl. Szeged és Miskolc) mellett a fővárosban és annak kerületeiben van csak esélye az önkormányzati választásokon. Előállt hát a…..
anthro 2014.06.02 12:04:06
@enpera: ahogy a "jobbik" nevű rákos daganat i szépen lefertőzte az országot :(
“A kormány célja, hogy 2015 januárjától minden munkaképes korú, egészséges embernek legalább közmunkát biztosítson.”- Lázár János, aki ezt így előadta azért van annyira elvetemült, ezt még akár egy cinikus vigyorral kísérve dobja oda a közönség elé. De arra is képes…..
Tiszteletet a magyaroknak! - hirdeti úton-útfélen az állampárt kormányzó párt kampányplakátja, mit is üzenünk Brüsszelnek. Vaskos program, jól jelzi a regnáló kormány európai értékekkel szemben tanúsított bumfordiságát, a diplomáciai finomságok iránt tanúsított teljes…..
Figyelem! A poszt heves allergiás-reakciókat válthat ki: a független, pártoktól elszigetelődő hangnem, és a Jobbik=NSDAP párhuzamok HIÁNYA miatt! Így kéretik olvasni! Tekintsünk el attól, hogy mekkora ferdítés is a Jobbik előretöréséről beszélni. Tekintsünk el tőle, mert…..