Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hun_solo

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hosszú lesz idén az őszi iskolai szünet, s kézenfekvő, hogy amikor sokan utaznak, drágák a repjegyek. Megnéztük, igaz-e ez az október végi időszakra és az derült ki, hogy jóval magasabbak az árak, mint október, vagy november közepén, de azért van jópár meleg hely, ahova a…..
Manuel Sajnos a továbbiakban sem mondhattam el, hogy szerencsés vagyok a választások és a felhozatal terén. Manuellel a grinder alkalmazáson ismerkedtünk meg. A tipikus egyed, aki a fotón  kinéz valahogy, az életben meg valahogy. És ez a valahogy nem annyira az, ami megmozgatta a…..
Üres, magányos éjszakák. Nem nekem valók. Néha belémhasít az egyedüllét érzése, mikor érzem, hogy az egyetlen ember akire számíthatok, aki gondoskodik rólam az nem más, mint én vagyok. Nem is baj. Ezt a leckét adtam fel magamnak: megfelelni önmagamnak, és megtanulni egyedül…..
Az utóbbi időben annyi minden történik, ami már sokszor hihetetlen már felfogni is, és ezek történnek is. OMG Rémes, és idióta dolgok, amiket muszáj megosztani!:) De mielőtt folytatnám szeretném felháborodásomat ezúton kifejezni, hogy a szinonimaszotar.hu oldal a meleg…..