Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ius murmurandi8

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
5.g & CN & Rammjaeger83 A katonai hegemóniára alapozott intervencionista amerikai külpolitikát rendszerint a neokonzervatív érdekcsoportokhoz szokás kötni. Azonban egyre több higgadt szemlélőnek tűnik fel, hogy bizony a velük szembehelyezkedő számos - és nem kevésbé…..
ius murmurandi8 2013.06.24 02:27:57
@Makkasz:

Szoval mindenki más ostoba csak az amcsi polgárok helikopterek. Mert senki nem érti meg, hogy ők csak jót akarnak meg demokráciát mindenki számára.

A logikád szerint el kell fogadni az usa döntéseit és cselekedeteit mert csak ők tudják, hogy mi helyes és jó még akkor is ha önmaguknak ellent mondanak vagy éppen a demokráciájukat nem meg felelő talajba ültetik. Nekünk pedig ezt még átgondolni se kell vagy megkérdőjelezni,végül is elég ha az usa gondolkodik helyettünk. droid factory 2.0

Nem tudom, hogy mit szolnál hozzá ha holnap egy politikai fordulat miatt téged bombáznának ki a demokrácia nevében. Erős példa de nem csak az usa polgárnak lehet nézőpontja.

Kinek a demokráciáját védi x,y-nét? Mert szerintem a sajátját illetve a mögé bújtatott érdekét. Mert abban igazad van, hogy nem fehér és nem fekete lovag. Ő világhatalom lassan egy évszázada és az is szeretne maradni. Nem szeretne egységes Közel-Keletet sem vagy azt, hogy a Távol-Kelettel puszi pajtások legyenek az arabok.

Szerintem csínnyán az értékteremtéssel mert ami neked érték az lehet, hogy másnak csak egy vacak. A világon az értékrendek változók. Mindenféle fröcsögés és rosszindulat nélkül.
Tegnap nem túl barátságos véleményt formáltam meg a Pax Hungarica elnevezésű formációval szemben, miután az atv.hu beszámolója szerint megfenyegettek egy pécsi újságírót azzal, hogy „tisztelettel beszéljen a Führerről, mert különben összetalálkozik a bakancsosokkal”. Ez…..
ius murmurandi8 2013.04.21 20:28:21
@Negyvenértelmiségi:
Igen. inkább gerillaakció volt. Bár a Hitler emléktúrát sokallom, gondoljunk csak a korábbi guruló márkák vádakra, a Hitleri zsarolásra a nagyobb háborús részvét miatt stb.
DE!
Szerintem a hungarizmus felett eljárt az idő. Ha megnézed akkoriban az embereknek sokkal fontosabb volt a közösség, a becsület, gerincesség, vallás, a CSALÁD. Sok mindent megtettek érte és sok mindent feladtak érte. Volt kire "rászabni" az eszmét és volt kivel harcolni érte. Mára már nincs kire rászabni maréknyi emberen kívül. Ma egoizmus van hedonizmussal. Egyén egyén egyén és csak az egyén, no meg a fogyasztás. És legfőképpen az agyhalottság, konzumidiotizmus. A klasszikus értékrendek elavultak. Ez az eszme alkalmazhatatlan a társadalomra (és a többi izmus is). Ha csak valami alapjaiban nem rengeti meg és forgatja fel.
ius murmurandi8 2013.04.21 20:38:19
@lbm:
Kapta mind ezt a zsidóság az 1919-es dolgokért, no meg hogy a gazdasági térnyerésüket megakadályozzák. Ésssss igen, madagaszkár-terv és társaik de hát a történelem tele van fordulatokkal illetve Vea Victis-ekkel....
Sokan nem hiszik de Szálasi sokszor dacolt Hitlerrel, és a szekerét se tolta már a 30-as évektől ahogy az él a köztudatban. Pl: a 2 magyar SS hadosztályt(hungária, Hunyadi)is úgy hagyta jóvá, hogy azok Magyarországon lesznek bevetve(érthető legyen: német pénzen kiállított 80.000 ember nem vethető be a Vaterlandon az utolsó hónapokban csak Hazánkban) míg más csatlós állam úgy táncolt, ahogy Hitler fütyült.
ius murmurandi8 2013.04.21 21:21:00
@Negyvenértelmiségi:
Én is ezt látom bennük. Bár megjegyezném így halkan zárójelben, hogy a korábbi politikai söpredék és társadalmi kétes elemek már beszivárogtak a pártba, helyi alapszervezetekbe(legalábbis környékünkön) csak úgy, mint 70-80 évvel ezelőtt.....