Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szürkéskék

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Engem elvarázsolt és a hatalmába kerített, bekebelezte a lelkemet! Ez egy Csodaország az Óperenciás tengeren túl. Aki egyszer úgy igazából járt már Indiában, az biztos, hogy vágyik vissza. Első utam után elhatároztam, hogy valamilyen formában, de szeretnék kapcsolatot…..
Írtam erről a Lipoceuticals termékről, ami egy iciripicirit nagyobb szájat csinál, de igen drága: meg lehet ezt oldani sokkal olcsóbban is.Érdemes megoldani?Hát ez örök kérdés. Ezek a szerek ugyanis csak hajszállal növelik az ajak teltségét, azt is csak pár órára. Tehát mondjuk…..
 Nagyon furcsa, és nagyon hatékony szer a pueraria mirifica, és azért írok róla, mert ez a cucc nem viccel, nagyon kellemetlen is tud lenni, amit a gyártók és a forgalmazók sohasem fognak leírni. A pueraria mirifica egy thai gyógynövény. Ahol nő, és rágcsálják a nők, jobban…..
Az ember sokszor nem azért folyamodik alternatív gyógymódokhoz, mert ostoba és babonás, hanem mert amikor a racionális neveltetése folytán korrektnek gondolt hagyomámyos eszközök nem segítenek, továbbra is keresi a megoldást egy-egy problémájára. Legyen az fizikai kór, lelki…..
Szürkéskék 2013.05.21 21:53:34
Sok ilyen dolgot eszem, ám.de kevés van közöttük, amely megváltoztatta az életemet. Felsorolom azokat, amelyekhez ragaszkodom. 1. Pueraria Mirifica. Mert nőiesebb lettem tőle, jobban alszom, nem teszi egyenletessé a bőrt, tehát egyik sem kiváltható a másikkal.árzóbb a bőröm. 2.…..
Szürkéskék 2013.05.20 16:21:39
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});     Az első a reális kép, ennyire ilyesztően nem néz ki, mint a másodikon, de azon látszik jól, hogy hosszú lett.  Még volt a gerenrikus latisse-Careprost szemcseppemből, amikor kaptam egy Neulash szempillanövesztőt…..
Szürkéskék 2013.05.10 14:21:44
@DuBarry: Ez szívás am találtam egy canadai oldalt szerintem itt nem receptköteles:
phaphainin.com/cart/
am miért nem jó neked a ricinus olaj?Valami mellékhatás?
Chez DuBarry Le lehet fogyni 2013.04.17 14:57:53
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ezt már sokszor elemezgettem, hogy nem tudom megérteni, ha valaki nem képes lefogyni. Világos, ha kevesebbet eszünk, és többet mozgunk, akkor kisebb lesz a súlyunk. Természetesen vannak aránytalanul hízó emberek, mondjuk hasra vagy…..
Szürkéskék 2013.05.06 16:03:34
@Scala: Ja köszönöm.:D Nekem nincsen legalábbis vérvételen nem mutattak ki ilyet tehát valószínűleg. Csak a candidára írtam. Nekem a soványság a probléma,de megnézetem azokat amiket DuBarry ajánlott.Aztán kiderül..
Szürkéskék 2013.05.06 22:41:42
@DuBarry: Bár nem tudom pontosan mi van benne. Szóval fenntartással,kezeld.:D De ha betudod bizonyítani hogy jó hmm.Akkor már másképp állok hozzá.:D