Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cescinho

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus mestere, Antonio Conte személyesen is felvette a kapcsolatot az FC Barcelona chilei támadójával, Alexis Sánchezzel, annak érdekében, hogy Torinóba csábítsa a jelenleg a brazíliai világbajnokságra készülő játékost. A chilei…..
Olasz sajtóértesülések szerint a Juventus januárban szívesen kölcsönvenné a Paris Saint-Germain fiatal sztárját, Lucas Mourat a szezon hátralévő részére. A tehetséges brazil játékos tavalyi érkezése óta nem nyűgözte le a Parc des Princes közönségét, így könnyen lehet,…..
A spanyol Mundo Deportivo arról számolt be, hogy a Torinóban rövidesen szerződést hosszabbító középpályás, Arturo Vidal a katalán óriásklub egyik fő kiszemeltje a csapat megerősítésére. A Barcelona szeretne frissítést eszközölni a középpályán a követező szezonra, s a…..
Cescinho 2013.11.20 17:05:15
@Drughi Di Bianconeri: Én csak azt írom minek nekünk egy még egy "vadállat", mikor van már egy másik(Masch)...... Xavi, Iniesta, Fabregas, Busquets..... ilyen sorban nem is kaphatna szerepet, ahogy Song sem kap(az ő vétele valóban hibás volt). Nem azt mondom, hogy rossz játékos(sőt....), de nem illene a klub stílusába.