Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csibagiga

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Egy WiFi jelerősítő sokszor jól jöhet. Biztos te is voltár már olyan helyzetben, hogy otthon vagy a rokonoknál vadászni kellett a vezeték nélküli internetre a kertben, a padláson vagy a pincében. Ezt a problémát a Xiaomi WiFi Amplifier 2 oldja meg. Nincs szükségünk bonyolult beállításokra,…..
Csibagiga 2018.08.19 00:40:28
@nezdmitrendelszblog: Lehet, hogy csak WEP kódolásu?
Csibagiga 2018.08.19 09:38:18
@nezdmitrendelszblog: OK! Most már működik, csak az eredeti routert dobja el időnként.
A kínai óriás népszerű USB-s wi-fi ismétlője, erősítője (ki hogy hívja) járt nálunk tesztelésre. Az eszköz bármilyen routerrel működik, nemcsak a Xiaomi saját routereivel, ezért sokaknak jó választás lehet. Nézzük, hogy muzsikált.        ..
Nemrég olvadtunk el Az ételművész egyik vetítésén a rengeteg szexi ételkölteménytől, és rájöttünk, hogy a sóvárgás ellenére is imádjuk a gasztro-filmeket. Össze is gyűjtöttünk tíz nyalánkságot, melyektől garantáltan megrohanjátok a hűtőt. Bradley Cooper csokimázt…..
Csibagiga 2015.11.06 13:27:22
Lehet, de ezzel nem a jövőt szeretném előrevetíteni, és nem nyaralóra, vagy hétvégi házra gondoltam.Tíz évvel ezelőtt egy Dee Williams nevű nőnek az infarktusa után azt mondták, hogy már nem fog sokáig élni. Erre ő úgy döntött, épít egy kis vityillót távol a város…..