Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ganef

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Örkénnyel szólva, ismét néhány perc "külpolitika" következik. A korábbi közel-keleti véres események (2012) apropóján már elmélkedtünk arról, hogy egy háború során szükséges az átgondolt kommunikáció, a PR stratégia kialakítása, alkalmazása is. Most vizsgáljunk meg egy…..
Ganef 2014.08.21 21:23:40
Amúgy a kosher ételek jelentős fogyasztója a muszlim népesség, mivel az szigorúbb, mint a saját előírásaik, jobban ellenőrzött és "biztonsággal" fogyasztható... Magyarán ez a bojkott nem azoktól indult, akik hithű muszlimok és megfelelő élelmiszert vásároltak, hanem pusztán politikai indíttatású.

Az ártatlan civileket ölő izraeli csapások egytől egyig válaszlépések a gázai rakétatámadásokra - ráadásul ezek még jeruzsálemet is lövik, ami az ő szent helyük is és jelentős a palesztín/arab népesség. Tényleg nem a kurucinfóból kellene tájékozódni... A szélsőséges vélemények megfogalmazói közül hányn voltak már ott a helyszínen? Tudják-e, hogy azokon a helyeken, ahol vegyes vallású a közösség minden vallásúnak elege van a hamasz akcióiból, mert békésen eléldegélnének egymás mellett, ha hagynák őket. Izraeli kollégáim arab étterembe (is) visznek, mert jóravalónak tartják a tulajt és jobb a hummusz. Nyerészkedők és elvakultak tartják fent a konfliktust és kihasználják azokat a szerencsétleneket, akik írni, olvasni alig tudnak és a világról alkotott képüket a vallási tanokból nyerik...

Ha mondjuk a kerted végében lakna egy más etnikumu család és kővel dobálná a házadat... biztos Te is azt mondanád, hogy ok tesó, tied a kertem...

Gáza: ahol nyíltan felvállalják, hogy iskolákat, kórházakata, civileket használnak arra, hogy katonai létesítményeket "védjenek" ott az - bármennyire is durván hangzik - benne van a pakliban, hogy ha kell, lerombolják őket... (lásd még: Genfi Egyezmény)
Múlt-kor 10 tény a Moszadról 2014.01.24 15:04:53
1. Izrael titkosszolgálata, az 1949-ben megalapított Moszad a világ egyik leghatékonyabban működő állambiztonsági szervezete, ám módszerei miatt sokan bírálják a testületet. 2. Egyes becslések szerint a Moszad világszerte jelenleg 35 ezer ügynököt irányít, ebből 20 ezer…..
Már kezdődik. Sokan már most a karácsonyi ajándékozás lázában égnek. Mit kapjon a család? A barátok? Ja, és a kollégák? Rengeteg olyan munkahely van, ahol szokás, hogy a dolgozók valami apró figyelmességgel meglepik egymást karácsonykor. Sok helyen, mint hajdan a suliban, nevet…..
Subba Kurva élet 2013.04.15 12:41:34
Timi a régen látott ismerős. ..