Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Turbucz István

1 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
k [pont] johnny [pont] joker [kukac] gmail [pont] com (Ez az első a blogtulajdonos fiókja, de ritkán olvassa.) columba [kukac] freemail.hu partijonas [kukac] gmail.com Ha szeretnéd megosztani - névtelenül is -, a kérdésed, történeted, tapasztalatod, véleményed, cikked, tanulmányod vagy…..
Buci blogja 2018.05.27 22:22:00
Felkerült a Familysearch.com-ra Magyarország református egyházi anyakönyvek tartalmának kereshető adatbázisa, 2.464.298 rekorddal. Az adatbázis ITT található. ..
A legutóbbi amerikai választások után Steven Kopp lelkész a következő sorokat írta: „A választási időszak felszabadító volt számomra. Egy rakat bálvány lepleződött le, ami a saját szívemben volt. Ezek a leplezések fájtak, ugyanakkor a Krisztusba vetett hitemben erősítettek meg.” [1] Mintha a…..
Turbucz István 2018.03.21 06:45:39
nicku blogja A szektákról 2014.04.28 09:16:00
"Vizsgáljatok meg mindent, a jót tartsátok meg! Minden rossztól óvakodjatok!" (1 Tessz 5,21-22) szekta - lat. secare = levágni, kiválniszekta - lat. segni = követni, menni A Keresztény Egyház titkársága, a Nem hívők titkársága, a Pápai Tanács a kultúráért…..
Kötőszó Luther és a zsidók 2016.12.12 06:55:00
Úgy voltam ezzel, mint a kínos családi történetekkel. Tudtam, de sosem beszéltünk róla. Tudtam, hogy élete végén, mikor már, tudjátok, na. Szóval, akkor írt kellemetlen dolgokat Luther a zsidókról, de kezdetben, meg alapvetően azért ő sem gondolta így, meg hát ilyen volt a korszellem, és különben…..
Turbucz István 2017.10.26 18:32:26
Mostanában egyre többet gondolkoztam azon, hogyan lehetséges az, hogy valaki annyira képes legyen magáévá tenni egy ideológiát, hogy akár saját gyerekeit is megtagadja miatta. Egy szülő, akinek nem is olyan rég még a gyerekei voltak a legfontosabbak, - és azt hiszem ennek minden esetben így is…..
Az aliexpress egy online piactér, olyan mint az eBay vagy itthoni viszonylatban a vatera. Azaz sok-sok eladó kínálja portékáit és közülük lehet kiválasztani a számunkra megfelelő terméket. Itt szoktam én is mostanában böngészgetni, és ma egy érdekes dologba botlottam: már 2 dollárért JW.ORG-os…..
  Kép: Keleti magyar lovas. Fotó: Benkő Mihály A magyarok kettéválásáról, egy részük kelet, másik részük nyugat felé vándorlásáról és egymással fenntartott rendszeres kapcsolataikról 950-ben Bíborbanszületett Konstantin bizánci császár írt „A birodalom kormányzása” című művének 38. fejezetében…..
Julianus barátai KÉT HONFOGLALÁS 2016.07.07 22:40:58
A közelmúltban (1996) ünnepeltük a Honfoglalás 1100 éves, majd (2000) az Államalapítás 1000 éves évfordulóját. A legújabb kutatások szerint a Kárpát-medencei magyarság által számon tartott honfoglaláson kívül ázsiai magyar csapatok részt vettek a mai Kazahsztán és Üzbekisztán történeti elődjeinek…..
  Az 1970-es évek szociológusainak körében igencsak nagy figyelmet élveztek az új vallási jelenségek, mozgalmak. A téma kapcsán végzett megfigyelések alapján megállapíthatóvá vált, hogy elsősorban a fiatalok körében volt tapasztalható a jelenség, de nem csupán náluk. Szociológusok széles köre…..
Turbucz István 2016.07.02 11:21:34
@nicku: Gondolkodom rajta. Azontúl,hogy még életemben ilyet nem csináltam mármint blogot.Az jobban visszatart,hogyha a gyermekeim elolvassák ,végleg megszakítják velem a kapcsolatot,amit nem akarnék.Bár remény nem sok van,mert 15 évig birták nélkülünk ezután is bírják majd.Most még felveszik a telefont ,igaz semmi érdemlegest nem mondanak,stb. ha állnéven írnám talán ? de a szük kör miatt ellégé behatárolható vagyok.de gondolkodom rajta...,ez kb 10 magyar családot érint a kint élőket is beszámítva azt tudom ,hogy könnyen és szivessen perelnek.
1-2 letiltást már elértek igaz német ben. .Ügyvédi irodájuk is van ,ezt tudom..1 mail cimet kérek ha megoldható. enyém.turbuczi @gmail.com. fb is fent vagyok./Csemő/
Volt egyszer egy csapat... még 1951-ben. Foktő egy kicsi település Bács megyében Kalocsa közelében. Azért mennyire más volt akkoriban a focidivat.NF..
A cikket a következő linkre kattintva találhatjátok meg:  http://mno.hu/ahirtvhirei/a-celpont-buktatta-le-az-illegalisan-mukodo-egyhazat-1225778/  Ugyan a cikk nem Jehova Tanúiról szól, ráadásul Jehova Tanúi törvényesen bejegyzett vallásnak számítanak Magyarországon, a kérdés…..
Orbán Viktor a Mészáros család és további nélkülözhetetlen elemek társaságában stratégiai alapon Kazahsztánba látogatott, ahol nincsen brókerbotrány, se illiberális demokrácia, sőt demokrácia se, és ahol történelmi megállapításra vetemedett: mi, magyarok származásilag…..
"Szelíd ember vagyok, tehát nem fenyegetőzésképpen mondom, de hogy ha mi egyszer politikai szempontokat akarnánk egy ilyen pályázati rendszerben érvényesíteni, ott egy, azaz egyetlen baloldali sem nyerne". Trafikország, örülj és hajbókolj! A nagy testvér figyel téged. Tudja, hogy…..
Turbucz István 2013.05.19 05:52:01