Regisztráció Blogot indítok
Adatok
álfirkász 3

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az osztályozás szigorúan a saját tapasztalataimon alapul, és mint ilyen a valósággal való minden egybeesés egyáltalán nem a véletlen műve. :) Kezdjük talán a legkevésbé feltűnő csoporttal. A tök átlagos bringás A tök átlagos bringást senki nem veszi észre, mivel betartja…..
álfirkász 3 2014.08.13 14:38:59
@valogatos: remélem, véletlenül téged foglak felrúgni. :D
álfirkász 3 2014.08.13 13:01:40
@valogatos:
a "feldolgozhatatlan" az, hogy mi a faszér ülsz biciklire, ha félsz az úton? Vagy ha annyira ragaszkodsz a biciklihez, miért nem vagy képes kis forgalmú utakat választani és ahol elkerülhetetlen, ott leszállni és tolni azt a kibaszott biciklidet???
Én el tudok menni Újpesttől Csepelig úgy, hogy alig érintek forgalmas utakat. Ettől kezdve nekem senki ne mondja, hogy Budapesten nem lehet olyan útvonalat találni, ami talán minimális kerülővel, de viszonylag biztonságos utakon vezet!
Az önkormányzati választások fontos kudarc lesz a baloldal életében, először fogja őket komolyabban megérinteni a további lehetőségeiket nagyban korlátozó két tényező. Az egyik, hogy a liberális demokrácia ethoszát (az SZDSZ-szel karöltve) kiüresítő posztkommunista baloldal…..
Szögezzük le: aki szerint a hajléktalanság problémájára az a megoldás, hogy a legszegényebb, legkiszolgáltatottabb embereket börtönbe kell vinni, az nemhogy nem alkalmas egy ország, város vagy kerület vezetésére, de lényegében – nem jogi értelemben – bűnöző is. Mármint…..
álfirkász 3 2013.11.16 13:46:56
@eßemfaßom meg áll: mondjuk kíváncsi lennék rá, hogy polgármesteri elképzelés vagy a fideszes többségű kerületi tanács döntése volt. Van egy olyanom, hogy inkább az utóbbi.

Hogy miért nem bassza szájba a kurva anyját a "két komment között várnod kell" kitalálója?
Nos ez is egy kicsit megalázó történet,én viszont nem szégyellem magam mert ezeken az ápolókon és orvosokon,nem érdekelve hogy 36hó elzárást kaphatok érte alaposan meg fogom őket szívatni,sőt lehet tettleg bosszút fogok rajtuk elkövetni!  Szép napot!   Nos ez is egy…..
álfirkász 3 2013.06.03 18:16:38
@Mercel: nézd, én teljesen normálisan, kulturáltan beszéltem azzal a disznóval, akit az előző hozzászólásomban említettem.
Mégis első körben gyakorlatilag hazugnak nevezett, majd naplopó élősködőnek (ha nem is szó szerint), mintha bármi köze lenne ahhoz, hogy miből és hogyan élek.
A bajommal, amivel a háziorvos hozzáküldött, csak érintőlegesen foglalkozott.
És az ilyenek szedik a pénzt az általunk fizetett TB-ből...
Ami most a Kossuth téren történik, az nem fakivágás, nem is területrendezés, hanem fakitermelés. Három éve Rogán Antal azért vétózta meg a beruházást, mert 27 fát kellett volna kivágni miatta, most 274 fa elpusztításához asszisztál úgy, hogy a pótlást Csepelen fogják…..
álfirkász 3 2013.04.20 12:46:39
@trollhunter89: mi másról szól ez az egész szemétdomb, amit blog.hu-nak hívnak, mint a trollok etetéséről?
álfirkász 3 2013.04.20 13:00:42
@trollhunter89: van bármi egyéb értelmük ezeknek az úgynevezett blogoknak? :)
Amihez lenne értelme hozzászólni, ott vagy letiltják a kommenteket vagy épp a tisztelt szerző mutatja ki lenézését az olvasóival szemben, hogy nem reagál semmire, csak fossa magából a szemetet.
A többi meg kb. az a színvonal, ami itt is van.
Játszótér a trolloknak.