Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TᕼEᖴᑌᑎKᔕOᑌᒪᗷᖇOTᕼEᖇ

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
>Sajnos az ide haza gyártott rendvédelmi felszerelések is hagynak némi kívánnivalót maguk után, ezért gyakorta az állomány saját magának szerzi be a különféle célzsebeket. Alapvetően a rendőr járőrök, akik kötelezően magukkal kell vigyék a bejegyzésben felsorolásra…..
TᕼEᖴᑌᑎKᔕOᑌᒪᗷᖇOTᕼEᖇ 2013.07.20 22:16:04
@Combat Gear Admin: Sajnalatos, hogy nincs felugyeleten belul egyseges vonal... Amig a rendorseg egy ceg, hiaba tengernyi telepules/megye/szervezeti egyseg, de az egyenruha az fix, orszagosan egyseges (alapesetben persze :)
Felugyeleteknel ugyanez keruletenkent/telepulesenkent valtozik.....Tv-i szabalyozas ugyan van, de rettento tagan lehet ertelmezni, ezert aztan annyi fele verzio van, mint egen a csillag.
A fovarosi kozter reszerol egyebkent ez a full rendornek oltoztessuk be az embereinket dolog 100%ig tudatos es szandekos (errol egy napot tudnek meselni)...
autózz! Kerékbilincs, de miért? 2011.10.26 08:04:00
Nem nagyon vagyok híve a kerékbilincsnek. A szabálytalan parkoló autót még hosszabb időre kényszeríti arra a helyre, ahol eleve nem kellene ott lennie. Kedvencem egyszer az volt, amikor a belvárosban a sarokra parkoló autót odarögzítették, és a 15-ös busz nem tudta…..
TᕼEᖴᑌᑎKᔕOᑌᒪᗷᖇOTᕼEᖇ 2011.11.03 15:40:22
@newtehen: Senki nem mondta, hogy Kft. vagy magáncég... a közterület-felügyelet önkormányzati szerv