Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csudalany

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem akarok olyan országban élni, ahol 4 millió embert képes  akkora gyűlöletre nevelni a kormánypropaganda, hogy képes legyen felülírni a „minden ember egyenlő” elvét. Aki nemmel szavaz, azt mondja, a muszlimoknak kevesebb jár, mint másnak, vesszenek el a háborúban, nincs joguk menekülni. Ami a…..
csudalany 2016.09.28 02:44:12
Én 5 éve léptem meg ezt, és életem legjobb döntése volt. Hiába mondják a kommentelők, hogy egy politikai esemény vagy egy politikus nem befolyásolhat egy ilyen döntést, nekem az volt az utolsó csepp a pohárban, hogy egy fideszes politikus személyesen nagyon cinikus, bunkó módon bánt velem és a kollégáimmal. Akkor mondtam azt, hogy ezt én nem bírom tovább, felmondtam, és szó szerint egy bőrönddel elindultam a nagyvilágba. Azóta 4 országban éltem, beutaztam vagy 20-30 másikat, megtaláltam életem szerelmét is, és a kisfiunk, ahogy ezt írom, most épp azon munkálkodik, hogy az egész öklét betömje a szájába.
Én "csak" 30 voltam, amikor dobbantottam, de én nő vagyok, szóval te semmiről nem vagy lekésve.
Ez volt életem legjobb döntése, és ezt nemcsak azért mondom, mert most összehasonlíthatatlanul jobb az életszínvonalam, mint otthon volt. Hanem mert nem kell hallgatnom azt a rengeteg panaszkodást, gyűlölködést, okoskodást. Elég csak elolvasni a kommenteket, egy ilyen bejegyzés után egyből hazaárulóznak a "Magyarok". Hihetetlen a sötétség. Ha hazamegyek, az egyre szakadtabb ruhájú emberek büszkén verik a mellüket, hogy nálunk rend van és fejlődés. Tőlem azt kérdezgetik, hogy ott külföldön nem félek-a bevándorlóktól. Mintha a "külföld" az olyan homogén valami lenne. Azt, hogy én egy másik kontinensen élek, azt nem fogja be a tudatuk. Olyanokat kérdezgetnek, hogy szoktam-e túrós csuszát csinálni. Azt meg egyszerűen nem hitték el, amikor sikerült külföldön a szakmámban elhelyezkedni.
Mert a Nagymagyarok szerint a külföld az London, és minden hazaáruló, aki otthagyja a prosperáló Tündérországot, azt csak mosogatni veszik fel.
Az ilyen ostoba szűklátókörűség, az aki nincs velünk, az ellenünk van miatt elviselhetlen és élhetetlen az ország.