Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Piros Pista

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Randy Marsh: "He’s right! Our boys didn’t hate homosexuals, they just hated the way this asshole was acting!" (South Park: The Death Camp of Tolerance) Kedves Adrián! Olvasom az Index cikkében, hogy eljárást kezdeményeztél az Egyenlő Bánásmód Hatóságnál a Király Fürdő…..
Piros Pista 2013.06.05 16:30:10
Szerintem mindent lehet ésszel csinálni. Nem smárolok fürdőben, nem szarok a járdára, nem csöngetek be minden idegenhez becsípve hazafelé azért, hogy ha én harcos módon fenn bírtam maradni, akkor ezt más is konstatálja.

A mértékek mások, de az összes leszbikus/biszeksz barátom ezt képes tartani mértékkel. Sokat vagyok velük, elmegyek néha velük homo bárokba is, és akkor nagyon meglepődök, hogy egy egészen más kultúrába csöppentem. Elég spontán és kendőzetlenül ismerkednek, és mesélnek hármas-többes kalandjaikról, amikor átlag ember nem is gondolkodik és a vadabbja is csak önkielégítése közben olykor-olykor.

Nekem az is erős, hogyha hetero-k turkálnak egymás szájában pl. fürdőben. Ahová járok uszodába van egy meleg pár srác - néha összefutunk - és egy óra úszás alatt elnyomnak egy-két lopott kis puszit. Kicsit fura, de teljesen rendben van. Az is igaz, hogyha én megyek a párommal, akkor mi többet is megengedünk magunknak, átkaroljuk egymást, vagy úgy úszunk, hogy a nyakamba ül :). Mások a mértékek. Szerintem ezt minden normális ember meg tudja érteni és fel tudja fogni, a többiek meg nyomhatják az egyenjogúságot addig, ameddig nem lesz indentitásuk, társadalmuk, kultúrájuk, semmijük....

ui.: egyébként nekem az a normális ha fütyürészhetek bárhol kedvemre, mégsem teszem ezt mindenhol, kivéve becsípve, mert akkor már nem érdekel. Lehet ők is ittak a fürdőben ;-)