Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kismokuska

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Őrült történet a szerelmi sokszög közepéből, ahol a nő könnyedén botlik Józsiból Zoliba. Kedves szakítósblog! Én is régóta olvasom a blogot és nagyon tetszik, én a véleményetekre lennék kíváncsi tanácstalan vagyok mit tegyek.Szívesen veszem a kommenteket! Én Kriszti 16…..
És mint a filmekben. A kép innen Sziasztok! A szülinapi buliján csalt meg, egy emelettel az alatt, ahol én aludtam. Csak ez a levél tudja leírni azt, amit akkor éreztem, ezt akkor a barátnőimnek küldtem el. "drága lányok! mivel nincs már energiám meg könnyem, hogy…..
kismokuska 2009.04.07 14:16:51
@FlyByWire: én is kíváncsi vagyok...
kismokuska 2009.04.07 14:18:34
Vannak meglepetések az életben, bár az tény, hogy ezt szex után beközölni vérgeciségre vall.     Egy januári hideg nap kezdődött a történet. Egy munka miatt találkoztam egy sráccal, egymás után két napot töltöttünk teljes egyetértésben együtt. Nem zavartattuk…..
16306 karakteres történet, soha ilyen hosszú történet nem jelent meg még a szakítósblogon. Ha a bánatot leütésszámban lehetne mérni, akkor ő lenne a világ legbánatosabb embere. Bevallom, nem is értem a végére. Ha valaki megtudja, mi történik az értelmiségi családból…..
kismokuska 2009.01.27 15:42:14
@Koori: neki az volt a problémája hogy könnyen haragra gerjedt. Na most képzelj el egy állandóan zokogó, és egy állandóan haragra gerjedt embert együtt :D szóval ezen sürgősen változtatni kellett :DDD
kismokuska 2009.01.27 15:44:21
@muha: szerintem nem, de sokan állították az ellenkezőjét úgyhogy kezdheted ostorozni magad...
kismokuska 2009.01.27 15:49:14
@Koori: na ezen most hangosan felröhögtem :D a kollégák meg csak pislognak... de mindegy... negyed óra és lelépek :D
Azt hiszem a levélíró az Élet és irodalomnak akarta küldeni a levelet, mert megszaladt a szépirodalom. De jó kedvem van, olvassátok, és mielőtt rákezdene a duzzogó kórus, van egy csomó nem szépirodalmi alkotás a postánkban, de ezt dobta a Nagy Kockás ma nektek.Egy éve mégMég…..
kismokuska 2009.01.08 14:18:35
Délutáni szabály: Ne mosass a csajoddal, mert lebuksz. Alszabály: Ha már mosatsz, akkor ne csodálkozz, ha kihipózzák a gatyád. Innen loptuk Kedves Bolggerek és akik olvassátok! Régóta rendszeres olvasója vagyok a blognak, mivel nagyon szórakoztató. Gondoltam, megosztom Veletek én…..
Őrült péntek ez, el vagyok csúszva, ne haragudjatok, épp elég nekem Verespálné véreres, szigorú tekintete ilyenkor. Két frappáns lekoptatással készítünk titeket a péntek esti őrült hepajra.   Megmondom őszintén , a barátnőm vette szülinapomra a könyvet ...és 1 nap…..
kismokuska 2008.11.07 14:14:21
Rendhagyó sorozatba kezdünk itt a szakítóson, ha az olvasó is úgy akarja, akkor minden pénteken közlünk egy folytatást a végeláthatatlan hosszúságú sztorijából. Ilyen sem volt még, most majd lesz, sokfordulós sztori cliffhangerrel a végén.   Sziasztok! Az én történetem…..
 Mai novellánkban a szerencse fia elindul a hetijegyével, hogy levadásszon mindenkit, aki két lábon jár (a barátnője begipszelt lábával így esett ki). A nagyszínpad árnyékában leszúrta a vadat, de rengeteget bukott. Először csak egy estét, majd kettőt, végül mindent. A…..
Csodálatos árukapcsolás: a nyelvtanulás egyszerre tárháza a borzalmas szóvicceknek, és a művelődésnek. Doktorbácsi szerette volna, ha a felkészítik a nyelvvizsgára, aztán csodálkozott amikor bemondták az árat. Szerencsére nem hagyott bennem mély nyokmokat, de elsőként…..
Három szolgálati közleménnyel indítok:1. Készül a szakítóskönyv, ezt jópáran tudjátok már. Június 10-én, egy hét múlva zárjuk a kéziratot, úgyhogy a szakkönyvbe illő szakításokat addig küldjétek. Meg utána is, de az már csak a javított karácsonyi kiadásba…..
A wiwet nem is kell fejleszteni, mert ingyenes társkeresőnek bőven elég, pluszban meg tudhatunk mindent volt és leendő kapcsolataink életéről. A tíz millió Barabási Albert-László országa vagyunk, ahol egyébként minden idők legnehezebb döntését minden nap meg kell hozni: Helyes…..
kismokuska 2008.05.29 15:00:41
kismokuska 2008.05.30 08:04:32
A levélírónk megkegyelmezett, és 80 ezer leütésben, sok kihagyással összefoglalta röviden, mi is a helyzet a szerelmi életével. Lányunk szerelmes egy rockzenekar frontemberével, majd jön az együttes, meg egy lány, akivel a lányunk csókolózik, aztán a frontember, aztán megjelenik…..