Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bot2317

0 bejegyzést írt és 90 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eljutott hozzám az a 4 dokumentum, amelyet a szcientológia egyházi szervezetek munkatársainak egyfajta "munkaszerződésként" alá kell írniuk. Információim szerint ezeket pár évvel ezelőtt, 2012-2013 táján vezették be. Innen letölthetőek: Jelentkezés vallási szolgálatraNyilatkozat vallási szolgálat…..
Zárolva A frissen lekért tulajdoni lapján ez látható az épületnek:..
Ma láttam a Facebookon, itt. A biztonság kedvéért idemásolom az egészet: Ez itt a nővérem, méltatlanul egyszerű ruhában, olykor nem túl jó kedvvel játssza a pókert a szcientológia javára. Ugyanis állandóan, szüntelenül adományozni kell. A szcientológia nevű piócahad nem elégszik meg azzal, hogy…..
Előzmények: A szcientológia és utóhatásai (1. évad utolsó részéhez kapcsolódó blogbejegyzés, az összes rész hivatkozásával)A szcientológia és utóhatásai, 2. évad 0. rész - A félelem kalmáraiA szcientológia és utóhatásai, 2. évad 1. rész - Thetánok fiatal testekben (18+)A szcientológia és…..
A blog minden kedves olvasójának KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET ÉS SIKEREKBEN GAZDAG BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK! Találkozunk 2016-ban!..
A dokumentumfilmet még játsszák a mozik (ez remélhetőleg sokáig így marad), tájékoztatásul itt a következő hét nap mozileosztása: Az RTL Klub Fókusz c. műsorában is lement egy ötperces szegmens a filmről: Hulljon le a lepel végre a szcientológiáról   Emlékeztetőül…..
A szcientológusok kreativitása tényleg végtelen, ha pénzcsinálásról van szó. Az ún. katasztrófakapitalizmus nagy mesterei szerint ami másnak tragédia vagy vészhelyzet, az nekik egy újabb lehetőség pénzszerzésre. Most például azt találták ki, hogy a migráció által…..
bot2317 2015.10.07 10:49:36
@vittore: Ez egyáltalán nem biztos , mert a meglévő pár száz szci ezerrel adakozik, mert valóban azt hiszik, hogy , mint a Dújv. példát hozták, hogy elit egyházuk dinamikusan fejlódik!! Nekem pont erről volt nem régiben egy sokadik vitám szcis gyermekemmel . Hát ők ezt hiszik !! :(
Folyik tovább a szcientológia "egyház" adómentes főtevékenysége, a pénzgyűjtés milliós nagyságrendben. Önbizalomban továbbra sincs hiány, most már egyenesen a történelembe fognak bevonulni: ..
Él egy olyan kép bizonyos emberekben a szcientológiáról, hogy bár jól lehúzzák/kifosztják a tagjaikat, de ebből azért a szcientológia "vezetői" profitálnak (bárkik is legyen ezek a "vezetők".) Nos, az egész rendszer úgy van felépítve, hogy a legtetején lévő emberé legyen…..
bot2317 2015.09.29 13:40:59
@Jettero: A gyermekeim sok évig mag. nyugd. pénztár tagok voltak és azt meg a kormány vámolta meg pár éve és senkinél nem reklamálhattak !! :)
A magyarság történelmének újabb fejezete vált a szcientológus pénzgyűjtés áldozatává a hétvégén. István és Koppány egymással versengve buzdították a kb. 150-200 fős "tömeget", hogy adományozzanak még többet.  Kéf rövid beszámoló jelent meg a rendezvényről, semmi…..
bot2317 2015.09.25 23:04:36
@PTS level III.: Hát én ezt nem szeretném, mert a mi gyermekünk igazán jó fej !!! Csak rosszkor volt, rossz helyen !! Ezt viszont tudomásul vesszük és szórjuk a pénzt !!???? De meddig ??? :( :(
... mármint az az állapot, hogy "megvan a pénz" a székház teljes felújítására és átalakítására. Gondolom rájöttek, hogy csak akkor lehet folytatni a tarhálást, ha úgy tudják a tagok, hogy még nem jött össze a teljes költségvetés. Olyan ez, mint egy futóverseny, ahol a…..
bot2317 2015.09.25 22:56:29
@fenyőgerenda: Nálatok változott valamit a helyzet?? Javult ?? Romlott?? :)
  BEVEZETÉS ÉS HÁTTÉR Ezt a blogot 7,5 évvel ezelőtt, 2008. február 13-án indítottam útjára. Az eredeti szándékom a szcientológia egyfajta reformjának előmozdítása volt (ezt tükrözte a felhasználónevem is), a téma alaposabb objektív tanulmányozása külső szemlélőként…..
bot2317 2015.09.25 22:54:13
@PTS level III.: Drukkolok neked, hogy sikerüljön a terved, csak a gáz az, hogy az anyával sokkal többet van a gyerek általában , ezért azt gondolom, hogy az ő hatása erősebb. / Lásd a régi filmet: Amikor semmi sem marad - vagy valami hasonló volt a címe! / ! Én erős vagyok és nem adom fel bár most már úgy körül vették , hogy lehet, hogy valami nagy durranásnak kell történnie, ami felrázza, de én úgy érzem hamarosan bekövetkezik, bár ő azt mondta, hogy soha nem jön ki !! :) :) De tudod soha ne mond, hogy SOHA !! :)
Előzmények: Going Clear - magyar felirattal Forrás: emmys.com Ez lett a legjobb dokumentumfilm, valamint megkapta a legjobb forgatókönyvért és a legjobb rendezőnek járó díjat is, mindkettő a nonfiction kategóriában. Én is szeretnék külön gratulálni, ritkák az ilyen…..
Újabb takarítókat toborzó videót rakott ki a fő pénzszerző ember, melyben megerősíti az értesüléseimet - a felújításra csak akkor lesz meg a teljes összeg, ha eladják a Puskin utcai épületet. Nagyon jól átjön a szcientológus eladási módszer - szerintük egy kis…..
bot2317 2015.09.10 21:57:05
@PTS level III.: Mi döbbentett rá, hogy rossz helyen vagy?? A gyermekünk sajna nem akar rádöbbenni, pedig már sok éve tart a doloog?? De remélem már hamarosan ??? !!! Legalábbis mi szeretnénk!! :)
Emiatt egy rövidebb időre rendszertelenebbek lesznek a bejegyzések. Miről van szó?  A közeljövőben kiderül, a blogon fogom bejelenteni...
Úgy látszik, már szent a béke a Lélekpillangó/Harmonet tábor és a szcientológia között. Bár a múltkor lecsapott a szcientológus Facebook-rendőrség az őket támogatókra, most mégiscsak lehoztak egy erősen reklámszagú interjút kedvenc jedi lovagunkkal. A helyesírás és a…..
bot2317 2015.07.29 22:00:32
@PTS level III.: Bocsi, de nem vagyok vevő az ocsmány stílisodra , ha normálisan nem megy !! :(
bot2317 2015.07.29 22:42:41
@PTS level III.: Bocsi, de nem rólad mondtam, hogy nem vagy normális csak a stílusodról és ne írogass nekem ebben a stilusban , mert nem vagyok rá kiváncsi, Ha nem ismersz, akkor miért kritizálsz ???? Ilyen buta paraszt beszédre szerintem sokan nem vagyunk vevők !!!!!! :(
Az elmúlt napok termése szcientológuséknál: "Kreatív" tarháló rendezvény Az volt a nagy ötlet, hogy a szcientológusok szerint a bolygót irányító 12 elnyomó személyt 12 fekete lufi képviselte, és aki elég pénzt adott, az kiszúrhatott egyet és/vagy kapott pár fehér…..
Megírta az origo.hu is, rengetegen nézték meg  a filmet: Izmosan debütált a szcientológiaellenes film Közel tíz éve nem néztek ennyien dokumentumfilmet az HBO-n, mint ahányan a Going Clear: Scientology and the Prison of Belief című alkotást figyelték. Bár az amerikai…..
bot2317 2015.04.14 14:54:37
A "vallás" alapítójának tiszteletére mi más is történt volna, mind PÉNZSZERZÉS! Íme az összefoglaló. Ja és 2015-ben meg akarják nyitni az új székházat. Mondjuk ezt már 2005 óta minden évben akarják. Tizedik nekifutásra talán összejön... Hiába na, tényleg jó ez a Hubbard…..
A pénteki rendezvény képei (ahol a szerzői jogokat oly hevesen védő szcientológusok éppen a LucasArts szellemi termékeit használják üzleti célra...): ..
A blog minden kedves olvasójának KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET ÉS BOLDOG, SIKEREKBEN GAZDAG, SZCIENTOLÓGIÁTÓL MENTES ÚJ ÉVET KÍVÁNOK ezzel a jó hírrel: Megszűnik a budapesti székhelyű Sea Org egység, az úgynevezett OTL Magyarország v. OTL Közép-Európa. Pár munkatárs marad…..
bot2317 2014.12.27 22:44:49
@Rózsabogár: Neked és a gyermeknek is! üdv :)
Ez egy pillanatkép a szcientológia "egyház" 2014. novemberi adománygyűjtő rendezvényéről. Úgy látszik, hogy a "tiszteld mások szellemi tulajdonát" nem része a hitvallásnak...  ..
bot2317 2014.12.24 00:09:46
@Rokkant: Igen én is, kár , hogy köztük van a gyermekemmel együtt!! Sajna , de remélem ez jövőre megváltozik!! :)
bot2317 2014.12.24 22:19:08
@Rokkant: Én nem tudom, de volt aki megkeresett priviben, ha lehet, szívesen beszélnék veled! Köszi.
Ezt találtam ma a szcientológusok Facebook-oldalán. A Hubbard-féle szervezési módszert oktató cég egyik munkatársának nem tetszett, hogy Gattyán György lett a leggazdagabb magyar.   Igazából nem értem, hogy mi a baja azzal, hogy leközlik a tényeket az újságok. Hátha egyszer…..
bot2317 2014.11.21 11:30:10
@bot2317: A fenti hozzászólásom a "pénzszerzés balekoktól"
című képhez szántam!
A Facebookon osztotta meg az egyik WISE konzultáns ezt a szösszenetet. Jó tudni, hogy még idén megoldódik a "drog probléma" Magyarországon (bármit is jelentsen ez). Az meg különösen érdekesen, hogy az "egyik" országban a kormány finanszírozta a tanárok 30%-ának kiokosítását…..
Íme, itt a Váci út 169 alatti új "ideális org" épület homlokzatának látványterve:   A legfontosabb hír továbbra is a szcientológusoknál, hogy mennyi pénzt szedtek be és mennyit fognak még beszedni. A múltkori "betyár" parti így sikerült:   Ezt a bulit "cukiság"…..