Regisztráció Blogot indítok
Adatok
persze, természetessssen (törölt)

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Blikk szerint még el sem kezdődött az X-Faktor új szériája, de Alföldi Róberttől máris mindenki retteg a meghallgatáson. A Nemzeti Színház volt igazgatója ugyanis kemény bírának bizonyul, és nem riad vissza attól hogy megmondja a véleményét egy-egy produkcióról.…..
Nem szól szám, nem derül ki, mekkora gyökér vagyok - szólhatna a mondás a Big Brother idei évadát elnézve, melyben eddig négy szereplő heveny buzizással és négerezéssel töltötte az egyik estét, arra nem gondolva, hogy az élő streamnek köszönhetően mindenki tisztán hallja,…..
persze, természetessssen (törölt) 2013.07.04 14:04:22
@sixx: bezony komolyan. a szélsőség sehol sem jó, se egyik se másik oldalon (se N-ik oldalon).

nem fejtegetem, nem magyarázom, úgyse érdekel, és úgyse fogsz egyet érteni.

@Leadfoot: ok lövésem sincs, kérek tőled arra közérthető és jó megfelelő szót, amikor minden másságot el kell fogadni kötelezően, mind1, h bőrszín, vallás stb -ről legyen szó.

a szélsőséget arra értem, h ha te ezt nem teszed akkor te vagy az eredendő gonosz.
persze, természetessssen (törölt) 2013.07.05 09:25:06
@szepi79, első ezen a néven: perfekt!

a sok gond közül pl amit páran írtak is már:
- egy normál vilgában ilyesmin ha nem gyűlöletből indul neki is nevetni kéne
- valakik mondhatnak valamit, mások nem tehetik azt
- a múltbeli (jogos és szörnyű sérelmeket), még mindig mindenkin le akarják verni, olyan embereken akiknek semmi köze hozzá

-------

van egy kis képregény, egy pszichológus (vagy hasonló) vizsgál 2 kislányt (legyen 5 éves) akik egy játékbabákkal teli dobozól választanak egyet.
az elsőn egy fekete kiveszi a dobozban lévő egyetlen fekete babát, mire a megjegyzés: egészséges én tudtat stb stb
másodikon egy fehér kiveszi a dobozban lévő egyetlen fehér babát, mire a megjegyzés: diszkriminál, faji gyűlölet jelei stb

(természetesssen nem pontosan idéztem, de a lényeg asszem mindenkinek lejön, aki egy kicsit is képes gondolkozni)
persze, természetessssen (törölt) 2013.07.05 10:41:18
@Hoppácska: jó kérdés, nem láttam, így nem is tudom.
ha abból tette elítélendő, ha nem nem.

a média amúgy is szeret manipulálni, egy kiragadott szó itt, egy kiragadott szó ott, és máris teljesen más az értelme.

az, h sixx egyből rassisztázik nem győz meg, még ha látta is személyesen, nem hiszek neki, csak ha saját magam látom és hallom.
Tessék elképzelni a következőt: egy kissé ideges bullmasztiff terrorizálja egy utca lakóit, mire kihívják rá a rendőrséget. Megjön az első kocsi, a kutya nekitámad a jobb első keréknek és széjjelharapja. A rendőr káromkodik, és nekilát kicserélni a kereket. Bruno türelmesen…..
persze, természetessssen (törölt) 2013.07.03 11:32:22
Nagyszerű hírünk van scifi-rajingóknak: a TNT kivárt pár epizódot az új Falling Skies-évadból, majd a nézettséget látva bólintott, és bekérte az inváziós-partizánharcosos sorozat negyedik évadát is. A DreamWorks gyártásában készülő sorozat 18-49-ben és 25-54-ben a…..
persze, természetessssen (törölt) 2013.07.03 11:28:19
Kedves, hőn szeretett olvasók, van egy jó (rossz?) hírünk. A Hírek kávé mellé címre keresztelt hírrovatunk mától véglegesen a közösségi médiára költözik. Még mielőtt mindenki elkezdene hevesen kommentelni és abban nőnemű rokonainkkal létesítendő szexuális kapcsolatra…..
Izmos, félpucér srácra feküdt rá Címlaplány Alexa, tudtuk meg a BlikkTV videójából. A sztori amúgy csak annyi, hogy a valóságshow győztese is szerepelt Szarka Ákos utcai gyúróbajnok felkészülős videójában. 20 kilót kell fogynia Anikónak a milliós…..
Villáminterjúk Monte-Carlóból sorozatunk következő alanya Tracy Spiridakos, aki a Revolution egyik főszereplője éppen. Ő alakítja az apokalipszis után is állandóan tökéletes sminkben és frizurában rohangáló Charlie nevű csajt, aki a történetben a tesóját keresi. A…..
persze, természetessssen (törölt) 2013.06.12 11:42:50
@Peterson: "ökölbe szorított arccal" muahahahahhaha :D

amúgy pornóban pl előnyös a nagy száj több farok is belefér egyszerre, szal, van még remény. képet elnézve akár 3ra is fel lehet minősíteni
comment:com A nap képe 2013.06.06 13:00:00
Bocs, nem bírtuk ki. ..
persze, természetessssen (törölt) 2013.06.06 19:50:51
Azt mondta Puzsér Róbert egy tévéműsorokról tartott beszélgetésen, hogy a Való Világ jól össze volt rakva, és ugye már ez is elég meglepő, mármint az, hogy Puzsér egy ilyen agysejtpusztító szellemi toprongyot, mint egy tévés reality, bármilyen értelemben véve is pozitív…..
A minekkel nem tudom, hogy állunk persze, de tessék, itt van a The 100, a The Tomorrow People, a The Originals hosszú trailerje. Az máris nyilvánvaló, hogy a Vámpírnaplók komolyabb verziójának szánt Originals közönsége lesz a legidősebb, a 12-34-es korosztályt meg a másik kettő…..
comment:com Hírek kávé mellé 2013.06.05 09:30:00
Az amerikai Voice-ban Blake Shelton csapatának dominanciája azt eredményezte, hogy mindenki country-t énekel már. Június 26-án, a megszokottnál korábban tér vissza az amerikai Big Brother. A CBS ráadásul olcsóbban adja a live streamet (mert azárt külön fizetni kell az USA-ban), 24…..
Buzz Aldrin űrhajós idén 83. éves, és ahelyett, hogy jól megérdemelt nyugdíját költené és a dédunokákat lovagoltatná a térdén, ő melózni akar, ráadásul a világűrnél sokkal veszélyesebb és kegyetlenebb közegben, Hollywoodban. Aldrinnak nem idegen a környezet, hiszen a 30…..
comment:com A nap képe 2013.06.04 10:00:00
Kissé hajaz a Falling Skies új plakátja a Terminator The Sarah Connor Chronicles egyik artworkjére, de ne hsogassuk a szőrszálakat, örüljünk, hogy hamarosan itt a sorozat harmadik évada, a Viasat6-n meg jön az első. ..
A Jobbik addig rázta a turulmadaras lajbit, míg a határon túl is felfigyeltek a pártra és nehezen félreérthető üzeneteikre. A Channel4 brit tévéadó el is küldött egy stábot még tavaly, hogy nézzék már meg, milyen az, amikor egy párt képviselői a cigánybűnözés szót…..
persze, természetessssen (törölt) 2013.05.28 12:36:26
@KopaszMercis: nem lehtsz ilyen suta, parlamenti képviselő ne legyen kettős állampolgár, mert megkérdőjelezi, h az eredeti dolgát a haza szolgálatát képes-e ellátni. (kicsit teátrális de gondolom érted)
persze, természetessssen (törölt) 2013.05.28 12:37:50
@rockjano: a bűnözés veszélyes, tök mind1 milyen nációról van szó. itt az arányok jelentik a problémát, amit fentebb már kifejtett valaki, h miért olyan amilyen, olvass vissza
persze, természetessssen (törölt) 2013.05.28 13:00:37
@MailMan: nem tudom, sztem nem sokan. de ne keverd a ketőtt én se tettem. két külön dologról beszéltnük

@KopaszMercis: ez kurta jó kérdés, viszont sztem speciálisabb eset is, valószínűleg nem tudnék rá mindenkinek jó megoldást ;)
comment:com Hírek kávé mellé 2013.05.24 09:30:00
Lesz ez majd gyakrabban is, nyugi. A CBS csak bekért még egy sitcomot midseasonre, egészen pontosan a csöcsműtétjére gyűjtő, a gyerekeket leszaró tanárnőről szóló Bad Teacher című Cameron Diaz filmből készült tévés remake-t, amiben a főszerepet Ari Graynor (képünkön)…..
persze, természetessssen (törölt) 2013.05.24 14:14:44
A szombati Bayern München - Borussia Dortmund Bajnokok Ligája döntő nemcsak azért lesz különleges, mert német bajnoki még soha nem döntött Európa (papíron) legjobb csapatának kilétéről (spanyol, angol és olasz házidöntő már volt), hanem mert a Sport1 3D-ben is közvetíti a…..
A Nyelv és Tudomány, közismertebb nevén a nyest.hu pikírt írásban cikizi az MTI-t azért, mert szerdán kora délután kiadott egy A déli hunok fővárosának 1600 évvel ezelőtti alapítására emlékeznek Kínában című tudományos anyagot (a Múlt-kor honlapján teljes terjedelemben…..
persze, természetessssen (törölt) 2013.05.23 14:29:18
persze, természetessssen (törölt) 2013.05.23 15:06:06
@fran7: ahha, köszi!, bölcszé vita ehhehe, már önnmagában is vicces
Az HBO sorozata a sárkányok és a kváziközépkor izgalmas eseményei mellett még egy dologról híres/hírhedt: az irgalmatlan mennyiségű pucér nőről. Jó, nincs annyi csöcs és pina benne, mint mondjuk a Spartacusban volt, ahol minden belezésre jutott legalább egy pár szilikon vagy…..
Eddig sem ment rosszul Tóth Gabinak, ebben az évben azonban az ország egyik legfoglalkoztatottabb sztárjává lépett elő. Olyannyira, hogy őt ültették az X-Faktor mentori székébe is, Alföldi Róbert, Szikora Róbert és Geszti Péter mellé. Mint arról már eddig is szó volt, a mentori…..
A tavalyi felhozatal annyira nem jött be az ABC-nek, sőt, a két talpon maradt újonc, a Nashville és a The Neighbors három évvel ezelőtt az évad végét nem élte volna meg, nemhogy még egy évadot kapjanak, de a kábelsorozatok sikerei miatt a network tévék kénytelenek engedni…..
persze, természetessssen (törölt) 2013.05.21 12:23:01
@groove: az
comment:com Hírek kávé mellé 2013.05.16 09:30:00
Megint van hírrovat, fuck yeah. Kirúgják az American Idol teljes zsűrijét, és jövőre tán visszatérnek a háromtagú grémiumhoz is, de ez sem lesz elég ahhoz, hogy feltámasszák a haldokló franchise-t. A Body of Proof (Hidegsebész) az ABC-nek nem kell, de a csatorna igyekszik valami…..
A Film Mánia nyári meglepetést tartogat a női nézők számára: júniustól a csatorna kialakít egy meghitt kis sarkot az érzelmesebb, romantikus, elsősorban női közönségnek készült filmekből. Június 4-étől minden kedden este 23:00 órától indul a Hölgyválasz című sáv,…..
Remélve, hogy nem lesz belőle sem szám-, sem pedig nyilatkozatháború, közöljük az RTL Csoport sajtóanyagát arról, hogy a Nielsen Közönségmérés adatai szerint két kábelcsatornája, a Film+ és a Cool az elmúlt két évben átvette a vezetést a Viasat3-tól a kábelcsatornák hazai…..
A logója miatt pávás csatornának is becézett NBC is elkezdte berendelgetni az új sorozatokat a 2013-14-es szezonra. Az Egy fiúról Jon Favreau irányításával költözik a filmvászonról a tévéképernyőkre. Igen, Nick Hornby 2002-es regényéből sorozat készül. Jön még a Will és…..