Regisztráció Blogot indítok
Adatok
józan_paraszti_ész

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elképesztő mennyiségben készítünk és osztunk meg különféle digitális tartalmakat az interneten. Bármit is posztolunk a Facebookon az kikerül a világhálóra és onnantól az ellenőrzésünk alól is. Ezért alaposan gondoljuk meg, mit töltünk fel a közösségi oldalakra. Bizony van néhány olyan dolog, amit…..
Hangulatjelentés Egyenes vonal 2018.04.09 08:36:02
Az idei évbe nagyon belehúztam továbbképzés szempontjából, április van, de már megjártam 3 tanfolyamot, több előadást és még kettőre vagyok belejelentkezve. A flossing második részén mélyítettem a gyakorlatomat, illetve a Masszőrök konferenciájára tértem be lelkesen, amikor épp nem otthon kómáltam…..
Bumeráng Kinek van igaza? 2018.03.26 19:44:29
Mégis kinek van igaza? Annak az állampolgárnak, aki a közvélemény-kutatások eredményeinek hitelességében bízva taktikusan szavaz, listán a szimpátiát, egyénileg pedig az esélyt szem előtt tartva, vagy annak, aki szerint vajmi keveset számítanak a különböző esélylatolgatások, lévén milyen szavazás…..
Nyisd ki a szemed Szexi vagy nem? 2017.11.12 23:55:58
2017-et írunk. Ömlenek a nyakunkba a furcsábbnál furcsább trendek, beautyvloggerek árasztják el az Intsagram-ot és a YouTube-ot, mindenki vegán és az egészséges életmód körül forog minden. Gyönyörű, vékony, darázsderekú lányok tárják bikinis képeiket a világ elé, vagy épp végignézhetjük hogyan kell…..
józan_paraszti_ész 2017.11.14 13:42:14
@BOAR: Adom a pontot. Attól félnék, hogy szálka megy a kezembe :-). Én általában véve azt gondolom, a környezetemben élő nőket figyelve, hogy sokkal több "elvárásuk" van magukkal szemben, mint amit a férfiak várnak el a nőktől (nagy átlagban persze). Nekem is fontos, hogy egy nő ápolt, igényes, csinos legyen, de ne az izmaival akarjon megvenni. Elsősorban viselkedjen úgy mint egy nő, ettől aztán már sokkal jobban is fog kinézni :-).